Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: "klimato valdymas" climatronic settings  (Skaityta 143522 kartus)

Neprisijungęs egylka

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Per klimato kontrole susiradau gedimus, juos patvarkiau, taciau klimato kontrole vistiek rodo tas pacias klaidas. Klausimas butu ar imanoma per pacia klimato kontroles jas panaikinti? ar reikia prijungti prie kompiuterines diagnostikos?

reikia jungtis, nes klimos kompas netrina.

Neprisijungęs vidasbartosevicius

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
Re: "klimato valdymas" climatronic settings
« Atsakymas #326: 2013 Lapkričio 12, 20:43:19 »
Sveiki pas mane tokios bėdos su clima. pirmam ekrane rodo 11 antram 06 antram , pirmam 15 antram 04 pirmam22 antram 01? Gal kas galit padėti kas yra? Degina saugiklius klima.

Neprisijungęs brother118

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
Sveiki vyrai, gal kas zino ka gali reiksti klimos klaida 35.2? Auto audi a8 2002 metu. Salonas nesyla (per visas angas pucia skirtinga ora vos silta arba salta), nors variklis siltas, temp skledes veikia, nes nustacius lo temp isvis ledini ora pucia. visose literaturosio randu klaidas tik iki 29.4...

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
Sveiki vyrai, gal kas zino ka gali reiksti klimos klaida 35.2? Auto audi a8 2002 metu. Salonas nesyla (per visas angas pucia skirtinga ora vos silta arba salta), nors variklis siltas, temp skledes veikia, nes nustacius lo temp isvis ledini ora pucia. visose literaturosio randu klaidas tik iki 29.4...
pasiziurek sklende kuri atidaro apsildymo radiatoriu.Man buvo panasiai v8.Skirtingai pusdavo,o sklende kaip ir darinedavosi vizualiai,o tikroveje prasisukusi ir neatidarydavo.Gal ir pas tave tas pat

Neprisijungęs RACKUS

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
vat ir pas mane tapati liga butu idomu suzinot kokie vaistai ja isgydo (+)

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
vat ir pas mane tapati liga butu idomu suzinot kokie vaistai ja isgydo (+)
as nusipirkau kita sildymo peciuka ir is dvieju pasidariau viena gera nes kita pirkau nakti ir nepastebejau,kad siek tiek skirias.Bet visas principas  ir vidus tas pat tad persirinkau visa,sutepiau visur,nauja radiatoriu ir sildo pikiai.O A8 manau nusipirkt toki pat nebus bedu.Nors gal ir netaspats gedimas tai gal protingesni uz mane patars.Man tokie simptomai buvo su v8 tai taip isgydziau

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
as nusipirkau kita sildymo peciuka ir is dvieju pasidariau viena gera nes kita pirkau nakti ir nepastebejau,kad siek tiek skirias.Bet visas principas  ir vidus tas pat tad persirinkau visa,sutepiau visur,nauja radiatoriu ir sildo pikiai.O A8 manau nusipirkt toki pat nebus bedu.Nors gal ir netaspats gedimas tai gal protingesni uz mane patars.Man tokie simptomai buvo su v8 tai taip isgydziau
matai kad cia butu v8 tai sitai vaistus as zinau,bet a8 kol kas  nesenei turiu tai dar neviska as apie ja zinau :V

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
matai kad cia butu v8 tai sitai vaistus as zinau,bet a8 kol kas  nesenei turiu tai dar neviska as apie ja zinau :V
pamegynk pajieskot gal yra ysoreje koks dangtelis ar dar kas panasaus ir ji nuemes pasisviesdamas gal pastebesi ar tas durelis darineja ar ne.As taip pat tik taip atradau.

Neprisijungęs brother118

• Žiūrėti profilį
kolkas pavyko issiaiskinti is uzsienio forumu, kad daznai buna kalta detale nr 31
http://www.jimellisaudiparts.com/showAssembly.aspx?ukey_product=5535331&ukey_assembly=748603&ukey_make=1081&ukey_model=15631&ukey_driveline=0&ukey_trimlevel=0&modelYear=2002
joje yra voztuvai ir varikliukas(pompa). tie voztuvai buna nustoja darinetis.. O vat klaidos aprasimo taip ir nerandu
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 24, 08:15:24 sukūrė brother118 »

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
matai sklendes vaiksto,patikrinta

Neprisijungęs brother118

• Žiūrėti profilį
http://www.audiforums.com/forum/audi-a8-10/climate-control-secret-codes-trick-revisited-163419/ audi a8 d2 facelift kodai, nes netinka nei viensa is seniau duotu sarasu. Nevisi, bet dauguma yra

Neprisijungęs tadyz

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Gal kas protingesnis paaiskins, zmogeliui sunkiai draugaujanciam su uzsienio kalbom, ka reiskia 2.3   6.1   7.3   8.3    8.5 ir 8.6 klaidos? :-)

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Gal kas patars dėl 1 kanalo klaidų? Rodo 49.3 ir 50.3 pastaroji kaip ir aiški, o ką reiškia 49.3? :think: