Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: "klimato valdymas" climatronic settings  (Skaityta 144393 kartus)

Neprisijungęs ramoviete

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pas mane meta klaidas 11.6 ir 13.5 arba 13.7 ir atrodo siaip viskas veikia bet tik nepucia i kojas, kas cia gali buti kaltas? beje masina A6 96m 2.5tdi.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
13.6 ir 13.7 yra sklendė, kuri srautą reguliuoja kojom  :-] Išsireiškei prikolnai - viskas veikia, tik į kojas nepučia  :-] :-] :-] nusitrink klaidas, gal atsigaus, jei vėl mes klaidą - keisk varikliuką.

Neprisijungęs ramoviete

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
13.6 ir 13.7 yra sklendė, kuri srautą reguliuoja kojom  :-] Išsireiškei prikolnai - viskas veikia, tik į kojas nepučia  :-] :-] :-] nusitrink klaidas, gal atsigaus, jei vėl mes klaidą - keisk varikliuką.
Dabar aisku.Beje kaip pratrinti klaidas?

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
gal patarsit kaip pataisyt? meta klaida 15.7    Air Flow Flap, sporadic block

kiek nete ziurejau tai nieko nera...

kas nors ka patars?  :D

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
na tai kad nelabai ka cia ir patarsi kai sklende strigineja...... reikia ziuret ar varikliukas pats jau nebejudina ar tesiog mechaniskai stringa..... neardant galima pasijungus diagnostika per output testo kanala ja varinet pirmyn atgal, gal prasimankstins ir daugiau nestrigs, bet manau maza vilties, kad tai padetu. Kitu atveju detis "kieto kuro katila" ant stalo ir ardyt, sutept, keist variklius.

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Įrašai: 302
    • Žiūrėti profilį
Re: "klimato valdymas" climatronic settings
« Atsakymas #105: 2009 Rugpjūčio 20, 13:36:18 »
Klausimelis kodel darant viska kaip nurodyta gaunasi sudas?ismeta 74kanalus pas a4.ieiti niekur negaliu.galiu keisti temperatura kad rodytu c ir f,dar uzsidega 0.viskas,gal kas nepajunkta?gal ko truksta?

Neprisijungęs exstoras

• Įrašai: 1212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2009 Rugpjūčio 25, 17:08:10 »
kas apie klimas gerai ismanote nes klaidu kruva o nuo ko pradet ne nzn ??

Neprisijungęs need1982

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
Klausimėlis- kaip įeiti į klimos valdymą A4 nuo 2002 metų , nes visi aprašyti variantai netinka?

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
na vat , kad ant b6 niekas nezino kaip ijungti  (-) :-{

Neprisijungęs need1982

• Žiūrėti profilį
Nu ka reik bandyt googlint gal rasim kaip b6 klima pajungti  :D

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
tikrai rasi ir net filmuota medziaga yra. kazkada uzmates buvau.....

Neprisijungęs need1982

• Žiūrėti profilį
Nu va pagooglinau ir radau toki straipsni, lygtais raso kad wolksvagen b6 tinka, gal eis ir audi b6 :)

The speedometer has a factory built-in error to show a speed faster than your actual speed. The Climatronic (automatic
climate control) system includes a number of sensors that you can access through the diagnostic mode. To see your true
speed in digital format press the following key combinations:
1. Press Fan Down, Temperature Colder, ECON at the same time.
2. Use the temperature control buttons to cycle through the various channels to Channel 16.
3. Press ECON to go back to normal. (It goes back automatically when you restart the car.)

Dar prisegu failą ir einu bandyt ant savo klimos gal pavyks

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
na ir gavosi kas nors ?

Neprisijungęs need1982

• Žiūrėti profilį
Nusivyliau spaudau tas tris knopkes ir niekas nevyksta  :D
Teks dar ieškoti info. ?!? Vienoj vietoj buvau radęa užrašą, kad lygtais šios klimos ant b6 neina progrmauoti, bet kažkaip tuo abejojiu

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
na as ir bandziau ta kombinacija kur radai , bet neveikia ir pas mane :S

Neprisijungęs Nytratas

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2009 Lapkričio 07, 17:25:46 »
gal kas galit paaiskink, nustojo nei is sio nei is to pas mane a4 1995 pust karsta ora, nepucia nei i langus nei i kojas tik tiesiai, ir visad salta. uzkurus masina kokias 5 min klimatronikas mirksi. recirkuliacinis mygtukas nereaguoja i paspaudima tik sumirksi. bandziau ziuret klaidas pagal aprasyma bet nesupratau, kuriame butent kanale jos rasomos? pas mane ju gal kokie 48 ir kaip jei  yra jas istrint, resetint ar kazka panasaus padaryt? kai viskas buvo gerai ijungus silto putima po bardacioku kazkas pazysdavo pora sekundziu ir pradedavo pust, dabar to garso nera

Neprisijungęs SURE

• Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2009 Lapkričio 09, 15:43:41 »
49 vehicle speed
Ar jum ji rodo, nes pas mane grybauja....?

Neprisijungęs nicotin

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2009 Gruodžio 15, 22:04:00 »
gal kas zino ka reiskia 50.3  klaida? 

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
O gal kas žino kaip ten C4 yra su varikliukais? ar tiktų pats varikliukas su korpusu iš sklendžių valdymo (priekis oro putimas) į temperatūros valdymo vietą? gal kas esate susidures? Ar tiesiog ta varikliuka reikiamą lengviau nusipirkti?

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
49 vehicle speed
Ar jum ji rodo, nes pas mane grybauja....?

tas grybauja tai kaip?
pas mane visada rodo klimoj mažiau nei važiuoji, taip yra nes jis rodo realų apskaičiuotą greitį, o ne spidometro parodymus. Spyde rodo daugiau, kad jei užsidetum didesnes nei priklauso padangas tu nevažiuotum greičiau nei rodo spydas.  8-P

Neprisijungęs elik

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
gal kas galetu placiau pasakyti kas cia per klaida 22.1Клапан высокого давления в системе охладителя,seniau sitos klaidos nebuwo buwo tik 15.5 o dbr atsirado ir 22.1,rusiskai suprantu ir ishverst neprasau,bet nzn kas yra tas auksto slegio voztuvas  ir kam jis,kas del sios klaidos blogai veikia?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
охладителя - sitas zodis ka nors sako? Nepyk, bet gal vertimo ir nereikia, taciau tai konkretus atsakymas. O apie kondicionieriaus veikima gali pamirsti vis tiek prie tokiu temperaturu ziema, nes veikia jie tik pliusineje temperaturoje.

O visa tai ka matai ir issiverti - tai nera nei tikslu, nei issamu - todel atsakyti tiesiog ir neimanoma ;)

Neprisijungęs elik

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
jau zn kame beda,kazkokia kondiskes fiske buwo atsijungus:)

Neprisijungęs JuStuX

• Įrašai: 318
    • Žiūrėti profilį
gal galite pasakyti kaip ijungti tuos settingus ant c5 dvipuses klimos? nes nesigauna man.. ant c4 viskas ok ir ant a3 neujesnes. o c5 nesijungia.

Andreus

• Svečias
as mane ismeta 50.3 kazkokia klaida, gal kam buvo ? ar zino netycia kas galetu buti ?
a3 99 tdi 66kw.
idomu tiesiog, nes pries pora dienu rode 0.
sian pasizaidziau, ziuriu kad atsirado skaicius toks bet niekur neradau

Redaguota:
paieska dave toki rezultata, radau tokia fraze "Heat never gets HOT!" su salia esanciu kodu 50.3
kaip tik dabar temperatura  nekyla, ir matyt kaltas termostatas. darau prielaida kad pakeitus susitvarkys.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 27, 14:59:35 sukūrė Andreus »