Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1 .Naujos detalės , tepalai , eksploataciniai skysčiai , Originalios dalys  (Skaityta 981678 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
O tu silkių manualą paskaityk, ten aiškiai parašyta kur ir kiek palenkti prispaudimui reguliuoti, Ne vien žigulius 90tais metais gamino ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O tu silkių manualą paskaityk, ten aiškiai parašyta kur ir kiek palenkti prispaudimui reguliuoti, Ne vien žigulius 90tais metais gamino ;)

Kalbu iš patirties, o ne iš manualų. Puikiai pamenu, kuo man baigėsi palankstymai savo ex šimtinių. Valytuvo kotas metamas lauk patampa ir padeda tik keitimas į kitą

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
minėjau kad aero naudoju, t.y. bananus, berėmius. Tipo bosch retrofit senom auto, nu ir ką galvoji, keleivio pusėj nevalo apačioj nuo pat pirmos dienos, o vairuotojo apačios nuo greičio 100+, koją lenkiau didesniam prispaudimui, į abu įdėjau po trečią spyruoklę didesniam įtempimui, rezultato jokio, nuo pat pirmos dienos blogai. na aišku mano auto absoliučiai jokie neoriginalūs modai lengvai nesidaro niekada.

taip kad mest tuos bananus per petį ir atgal dėt rėminius. nepadarys geriau universalaus daikto negu kad buvo numatyta gamykloj.
o ne per ilgi buvo keleivio puseje?nes daug kas ant a6c4 deda bananus 550,kaip reiktu det 530 ir tada bedu dazniausia nebuna.

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
Kalbu iš patirties, o ne iš manualų. Puikiai pamenu, kuo man baigėsi palankstymai savo ex šimtinių. Valytuvo kotas metamas lauk patampa ir padeda tik keitimas į kitą
tikra tiesa,ant c4 turejau tokiu bedu,uzdejau nauja koja nelankstyta ir vale gerai,net su tais paciais valytuvais.

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Lapkričio 15, 19:55:46 sukūrė vytiokx »

Neprisijungęs _Akordas_

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Kalbu iš patirties, o ne iš manualų.
matyt dėl to ir reikėjo išmesti. RTFM! Tiesa, aš ir pats nežinojau kad manuale apie tai rašyta yra, reiks paskaityti, jei luciferis taip sako
kitaip tariant, net ir nieko nelankščius, tik juos pakeitus, valė šūdinai nuo pirmos dienos. Tik tada prasidėjo modai. Senom auto matyt kažkas nenumatyta, ar numatyta kitaip, prispaudimas ar pan dalykai.

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
o ne per ilgi buvo keleivio puseje?nes daug kas ant a6c4 deda bananus 550,kaip reiktu det 530 ir tada bedu dazniausia nebuna.
jo, galiukas apačioje jau nevalo, bet visur kitur toliau valo ;) jei gerai pamenu 550x2 pas mane, reik fotkes žiūrėti

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
matyt dėl to ir reikėjo išmesti. RTFM! Tiesa, aš ir pats nežinojau kad manuale apie tai rašyta yra, reiks paskaityti, jei luciferis taip sako
kitaip tariant, net ir nieko nelankščius, tik juos pakeitus, valė šūdinai nuo pirmos dienos. Tik tada prasidėjo modai. Senom auto matyt kažkas nenumatyta, ar numatyta kitaip, prispaudimas ar pan dalykai.

Tau matau vis nedaeina, na bet tiek to - lankstyk ;)

Neprisijungęs Bratka

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3608
    • Žiūrėti profilį

sveikas,
neatpažista kėbulo , patikrink ar gerai nurašei

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Iš lėto renkuosi detales, kiek šito orientacinė, jei adbalticas dar gali gauti?
http://autoplikis.lt/catalog/joinedSearch?q=443612061H&qtype=code

Neprisijungęs Bratka

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Iš lėto renkuosi detales, kiek šito orientacinė, jei adbalticas dar gali gauti?
http://autoplikis.lt/catalog/joinedSearch?q=443612061H&qtype=code

AD neturi ,
SWAG- 188 €

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
sveikas,
neatpažista kėbulo , patikrink ar gerai nurašei

WAUZZZ8P8CA128369

Neprisijungęs Bratka

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
WAUZZZ8P8CA128369

sankabos diskas+diskatorius
LUK - 240 €
SACHS- 222 €

GUOLIS -
LUK- 80 €
SACHS- 80 €
FTE- 36 €

Smagratis-
SACHS- 300 €
LUK-418 €

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
jo, galiukas apačioje jau nevalo, bet visur kitur toliau valo ;) jei gerai pamenu 550x2 pas mane, reik fotkes žiūrėti
del galiuko taip ir buna,nes per ilgus bananus uzdeda :-) su paprastais taip nebuna :-)

Neprisijungęs PUKIS3

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
gal kartais kas turit audi a2 stiklu pakelimo mehanizma trosus plasmases . varikliuka turiu pats

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
del galiuko taip ir buna,nes per ilgus bananus uzdeda :-) su paprastais taip nebuna :-)
jo, vakar susiradau senus naudotus rėminius čempionus, pasikeisiu gumas iš wurth (+- už gero pilno kompl kainą :D) ir žiūrėsiu, tiesiog nusibodo pirkinėti viską iš eilės kai š gaunas...

Neprisijungęs Bratka

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
gal kartais kas turit audi a2 stiklu pakelimo mehanizma trosus plasmases . varikliuka turiu pats

Reikia kėbulo numerio

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
jo, vakar susiradau senus naudotus rėminius čempionus, pasikeisiu gumas iš wurth (+- už gero pilno kompl kainą :D) ir žiūrėsiu, tiesiog nusibodo pirkinėti viską iš eilės kai š gaunas...
seip idomu kokias gumas nupirksi ir kiek kainuos.As kaune perku kur stiklus deda,tai jie cempionu firmos man atrodo,tai po 3e gaunas viena gumyte ir valo tikrai gerai ;) jei geras valytuvas tai kam ji visa keisti ;)(y)

Neprisijungęs PUKIS3

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
vin kodas    WAUZZZ8Z12N029045

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
va todel tikriausiai tiksliai ir parasyta manuale, kad nelenkt kur nereikia ir nesugadint daliu, o jas sureguliuoti. esme, kad pas mane V8 vairuotojo valytuvas nuo 120km/h imdavo sokineti, nuemus sluoteles pastebejau, kad keleivio valytuvo kotas siekia stikla be sluoteles, o vairuotojo ne, tada prisiminiau ta informacija manuale, dar syki ja susiradau, palenkiau ten kur priklauso, su protu aisku, ir viskas buvo geriau - sokinejo nuo 160+... tad sava patirtis nevisada yra etalonas ;)

manau kad su bananais silkej geresnio efekto nebus uz tai kas priklauso, nes prispaudimas tikrai turetu skirtis, kai vien banano aukstis ir reminiu skiriasi +-1cm :think: