nesuprantu as taves vabalaz, zmogus pardavineja kokybiskas geras detales zymiai pigiau nei parduotuvese, o tu dar cia reiski nepasitenkinima, zmogus del taves laika gaista. paciau kiek teko pirkt visalaika pigiau pasiimu ir kokybe nesiskundziu, kai reikia tai ir pataria ka pirkti geriau.
Ar aš reiškiu nepasitenkinimą? Pažiūrėk nuo ko prasidėjo viskas. Paklausiau kainų, parašė, paskaičiavau kad neapsimoka man čia prasidėt su siuntimais ir t.t., nes gaunu už tokią pat ar mažesnę kainą. Tada buvo galima aiškiai suprast, kad šaiposi ir jaučiaisi, kad tik jis vienas pigiai gauna tas dalis, kada parašė, jog nebent Hanspries nupirksiu už tokią kainą...Aš jokių priekaištų neturiu ir pritariu, kad pigios čia dalys, bet nereikia įsivazduot, kad tik pas jį vieną tokios pigios tos dalys
o kur tu čia radai,kad būtų parašyta ,kad tik pas mane pigiai galima įsigyt ?
ir neklaidink žmonių rašydamas '' paskaičiavau, kad gaunasi ta pati suma, kas perkant iš parduotuvės ''
jei turi nuolaidas tai valio,bet kiti už tuos pinigus negali įsigyt kokybiško daikto,todėl ieško kur galėtų taip padaryt,o tu su savo kalbom tik gaišini ir taip brangų laiką