Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vilniuj vagys vidury dienos  (Skaityta 60138 kartus)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
Re: Vilniuj vagys vidury dienos
« Atsakymas #225: 2010 Lapkričio 27, 16:47:34 »
arba tavo peidžeris grybą pjauna,turėjau tokį pas save,kartais jam užplaukdavao ir ne tik kad aš,niekas aplink stovintis kokiu 50m spinduliu mašinos neatsirakindavo B- :D,jei nieko nesiimdavau,po kiek laiko atsistatydavo ir viskas būdavo ok,o jei jau reikdavo kur važiuot,tada tiesiog raktu atsidarydavau mašiną,pradėdavo kaukt signalizacija,bet būtent tuo momentu jam smegenai ir atsigaudavo,visos mašinos aplink pradėdavo kaukt,bet jau ir pulteliais valdydavosi :),kelis kart taip buvo sudurniavę prie pardotuovių tai įdomu būdavo truputi palaukt ir pastebėt žmonių reakcijas,kai negali į mašinas įeit,o paskui kai aš savają su rakteliu atidarydavau,tai aplink taip sukaukdavo,lyg kokia bomba į aikštelę būtų nukritus,tai tavo atvejis grynai primena maniškio peidžerio "darbą",jei pamatydavau kad kieme kažkas vargsta su savo signa,tai 99 proc. būdavo dėl mano peidžerio,tekdavo eit ir rakteliu atrakint savo mašiną kad jis atblokuotų signalą...išmečiau po poros savaičių naudojimo.