Trumpai:
Pasiskambinu ar priims nuplauti automobili, aisku taip, atvaziuokit.Pats gi neplausi, kai lauke -10 C
vaziuoju ir galvoju:
Nuplaus, nuvaskuos, nusausins ir t.t. Na pati plovykla, kaip plovykla, ivaziavau, sako uzeikit i kambariuka, sakau ne, aciu, man patinka ziureti kaip plauna
, kampe stovejo motociklas, kad pokalbi palaikyt, sakau, keista, zmones ziema mocus plauna? Sako taip, va dave nuplauti ir sako kad apibraizem nikeliuota dusle, tipo klientai prisikabino
na sako dar klientui buvo dingusi pinigine, bet sako paskui atsirado kazkokioj parduotuvej su pinigais
Tipo va visi ant ju vaziuoja
O jie BBD
.Sakau vyrai apsidrauskit civiline atsakomybe, bus lengviau tikrai gyvensit vargo nematysit
Na bekalbant isejo kalba apie chemini valyma, tada jis sugalvojo pademonstruoti, kaip tai daroma
pasimirke skudureli ir atsidares duris atsisedo "pavalyti" atidarinejant duris salia stovejo ju plovimo irankis " tipo auksto slegio siurblys " su metalinem rankenom, ir jis su duru kampu i ta iranki
viena karta, eina pasimirkyt skudurelio p*st antra karta
As stoviu be zado....staiga i duris skambutis, atvaziavo moteriske su mersu irgi praustis, mane tiesiog meste meta is ten, kad isvaziuociau, kitas bicas su slapia oda perbega per masina ir sako viskas, tipo cia moteriskei staigiai reikia nuplaut.As ju klausiu, ar neuzsals man bagazine , durys , jie sako kad ne
Lauke -10 C .Pastatau masina.Po valandos smalsumo vedinas ateinu prie masinos, atidarau duris, bagazine, viskas lyg ir ok.Nerimas del zemos temperaturos neapleidzia manes
Isejes po 3-4 val, randu visas rankenas uzsalusias
Tik bagazines ne
Na o cia foto, kaip atrodo duru krastas, po plovyklos