Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vilniaus pokalbių tema  (Skaityta 1705495 kartus)

Neprisijungęs Juodux

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
Re: Vilnius pokalbių tema
« Atsakymas #900: 2010 Vasario 03, 11:25:01 »
ir šiaip aš šiandien gerietis  :D pastačiau savo džipiarą ne ten kur visą laik statydavau pasijungęs priekinį tiltą o ten kur visi įvažiuot sugeba - kiemas pilnas o mano pastovi vieta tuščia stovi  :D :D :D :D :D :D :D kažkam suorganizavau sveiką netrumpą pasivaikščiojimą  :D

x-ietis o ne gerietis... padet galima ir nevaidinant kad turi geresni pravazuma. Jei gaila savo "geros masinos" tai padek kitaip. Tokiu "gerieciu" kur uz 50Lt pades pilnas taksistu parkas. Gal ir vadint Tave ne Klaustuku o tiesiog Taksistu?
 Tokiais "zygdarbiais" girkis prie alaus savo lygio draugams
o tau neatrodo kad aš už savo padidintą pravažumą mokėjau savo uždirbtus o ne tetės-mamos pinigus ir dariau tai dėl savęs o ne dėl aplinkinių kurie nori savo pinigus taupydami ant svetimo sprando pajot? ir neužsimiršk kad gyveni Lietuvoje kur geri darbai yra baudžiami  - kaip rusai sako "добро наказуемо"  Oo)

Nu o gal tas zmogus irgi uzsidirbo pats ir pastate per nepatyrima. Gal isvis ten pastate ir ji tiesiog uzkase kiti gal dar kokios priezastys. Jei zmogus praso pagalbos tai jau sis tas nes "mineti atvejai" nesizemins tokiam dalykui. O pagalba gali buti ivairi net ir elementariai suzvejot zmogui siupeli (t.y. pavezt iki artimiausiu senuku ar siaip didesnio prekybcentrio)

As turejau atveji, kai mane uznese kazkur Latvijos "jebiniuose", kur niekada gyvenime neatvaziuos jokia tech. pagalba. Pravaziavo vienas paziurejo, sako cia net as daznai vazinejantis nelakstau ir nuvaziavo. Po kiek laiko priejo moteris su mazu vaiku paklause ar gali kuom padet. Sakau nu nors ir kastuvas butu gerai, nes sedejau pilvu. ji nuejo koki km ir atnese kastuva kol as kryzium ratam atverst dauziausi ledus is po masinos kad galima butu iskast. atsikasiau ir kazkoks sunkvezimis pro sali vaziuodamas prisikabino ir lengvai isvaziavau.
  I ka lenkiu, kad tas pirmas is mano bashnios ziurint buvo tiesiog nieko vertas lochelis, o gruzovikui daviau 10 Latu ir jis nors ir labai raukesi, kad nenreikia tiesiog igrudau.  T.y. kartais uz gera darba zmogus pats atsidekoja ir gal ne 50Lt bet kaip gali.
   Tiesiog prasyti pinigu uz pagalba tai tas pats kas isirasyti i tu gretas kurie uz bet ka is betko ima.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 19601
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #901: 2010 Vasario 03, 11:27:23 »
Nepradedam dabar pykcio ar nepasitenkinimo  lavinos :) Cia.Tam yra skirti floodai :)
As jau siandien isreiskiau ten savo nuomone apie pabrangusi judesi :D
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #902: 2010 Vasario 03, 12:55:17 »
 8:8

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #903: 2010 Vasario 03, 13:03:31 »
Sitas geras :-]
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Kopa

• Įrašai: 1160
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #904: 2010 Vasario 03, 13:07:07 »
O as vat ziuriu pro langa kaip smagiai Bobcat'as stumdo sniega, noreciau su tokiu pasivazineti :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #905: 2010 Vasario 03, 13:10:15 »
Klaustukas tave mielai i dzipa priimtu :) Japonai valdo! :D
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #906: 2010 Vasario 03, 14:19:31 »
O as vat ziuriu pro langa kaip smagiai Bobcat'as stumdo sniega, noreciau su tokiu pasivazineti :)

Kažkada buvom tokį mažiuką išsinuomavę, su mažiuku kaušiuku pakasti..Tai atvariau jau galvoju pasivažinėsiu, tuo metu uošvis bekasdamas kažkaip pasviro ir nuvirto su juo... :D :D :D Tai atšoko man noras sėsti paskui... :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #907: 2010 Vasario 03, 14:28:01 »
geriau nesipykit, o papasakokit ką priburt, kad C4 įmontuot 2DIN magą  :D  (h)
klimos nėr

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #908: 2010 Vasario 03, 14:47:29 »
geriau nesipykit, o papasakokit ką priburt, kad C4 įmontuot 2DIN magą  :D  (h)
klimos nėr

galiu imontuot  ;)

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #909: 2010 Vasario 03, 14:52:29 »
Pas mus darbe visos furos sedi uzsikasusios :D darbas stovi ner ka veikt :D

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #910: 2010 Vasario 03, 14:53:24 »
vyciokas kasio nenori sian pazaist? :)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #911: 2010 Vasario 03, 14:54:46 »
Lietuviskas pavyzdys  :A Eitum pasiemes lopeta sniego kasti geriau, pasniukstinetum, gal koks kranelis slaptas prie cisternos yra pritvirtintas  ;)
Kolekcija

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #912: 2010 Vasario 03, 14:58:06 »
nuo 2.00 apie BOBCAT'us :D http://www.ctv.lt/video/2097/Masonai-Mirtys

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #913: 2010 Vasario 03, 15:03:14 »
vyciokas kasio nenori sian pazaist? :)
gal ir nieko butu, bet kad siandien as iki 19 sedesiu darbe :(

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #914: 2010 Vasario 03, 15:05:24 »
Lietuviskas pavyzdys  :A Eitum pasiemes lopeta sniego kasti geriau, pasniukstinetum, gal koks kranelis slaptas prie cisternos yra pritvirtintas  ;)
jau kasiau, bet kad ten ir taip daug kasanciu, as visu neatkasiu :D

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #915: 2010 Vasario 03, 19:08:33 »
Ar klubieciai jau ka nors galvoja apie ketvirtadieni? :)

Planuoju atlėkti, ką jūs? ;)

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #916: 2010 Vasario 03, 19:47:47 »
jai neuzkraus darbais,tai ir as atleksiu  :V

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #917: 2010 Vasario 03, 19:54:53 »
Ar klubieciai jau ka nors galvoja apie ketvirtadieni? :)

Planuoju atlėkti, ką jūs? ;)
Kiek cia paklausi tai is visu no reaction :) Turbut, kad vel nieko nebus, nors buvo siulymu i boulinga. Bet siaip butu smagu ir Muskate pasedet
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #918: 2010 Vasario 03, 20:01:09 »

Nu o gal tas zmogus irgi uzsidirbo pats ir pastate per nepatyrima. Gal isvis ten pastate ir ji tiesiog uzkase kiti gal dar kokios priezastys. Jei zmogus praso pagalbos tai jau sis tas nes "mineti atvejai" nesizemins tokiam dalykui. O pagalba gali buti ivairi net ir elementariai suzvejot zmogui siupeli (t.y. pavezt iki artimiausiu senuku ar siaip didesnio prekybcentrio)

As turejau atveji, kai mane uznese kazkur Latvijos "jebiniuose", kur niekada gyvenime neatvaziuos jokia tech. pagalba. Pravaziavo vienas paziurejo, sako cia net as daznai vazinejantis nelakstau ir nuvaziavo. Po kiek laiko priejo moteris su mazu vaiku paklause ar gali kuom padet. Sakau nu nors ir kastuvas butu gerai, nes sedejau pilvu. ji nuejo koki km ir atnese kastuva kol as kryzium ratam atverst dauziausi ledus is po masinos kad galima butu iskast. atsikasiau ir kazkoks sunkvezimis pro sali vaziuodamas prisikabino ir lengvai isvaziavau.
  I ka lenkiu, kad tas pirmas is mano bashnios ziurint buvo tiesiog nieko vertas lochelis, o gruzovikui daviau 10 Latu ir jis nors ir labai raukesi, kad nenreikia tiesiog igrudau.  T.y. kartais uz gera darba zmogus pats atsidekoja ir gal ne 50Lt bet kaip gali.
   Tiesiog prasyti pinigu uz pagalba tai tas pats kas isirasyti i tu gretas kurie uz bet ka is betko ima.

Galiu tau papriestarauti ;) vairuoju trylikti metai su vairuotojo teisem ir plius be teisiu daug metu po kaimus ir po purvus sniegus. nuo pirmos savo vairuojamos auto su teisemis, kaip tik pirmas sniegas pasninga SIUPELIS pirmoje vietoje bagazineje atsiranda. + virve. 2as akumas. laida (krokodilai). manau kiekvienas turetu pasirupinti siais dalykais atejus ziemai. as savam kieme ne su Q ne su dzipu kazkaip isvaziuoju, bet yra kurie neisvaziuoja, tai dbr turiu as is kiemo 10 masinu istraukti, nes pavyzdziuj pas mane nuliovos ziemines padangos ir pravazumas keliais cm geresnis nei kitu vairuotoju auto? :V vakar kieme viena tase toki balvoneli atsiprasant, kuris net nesugebejo pasiimti stovincio siupelio ir is po ratu bent vezas prasikasti :V suplese tris virves. ir neistrauke is kiemo, kol neatsikase provezu ir is po dugno sniego. nemegstu tokiu, kurie stovi ruki v briuki ir laukia pagalbos. as nesakau kad man gal kada reiks pagalbos, bet kai prireikia as keliu min begy sumastau kaip suktis is padeties, jei siuo momentu nesigauna kazko sugalvoti ir ivykdyti paciam, tai skambiju draugui, kuris galetu padetu, bet nelendu pas kaimynus kurie gal ir skuba ir t.t. dbr tokie laikai, kad tu padaryk zmogui gera ir vistiek liksi apsiktas ;)

mano kai zeminta masina, tai visa ziema ilsisi garaze sau ramiai, o vazinejuosi su kita kuri skirta visiems metu laikams ir ziemai turi naujas padugnes su protektorium apie gera cm. :D

palaikau klaustuko pozicija, kad as pvz prakaita lieju ir taupau lt kad nusipirkciau naujas padangas, ar uzsipilciau daugiau kuro, kad nuvaziuoti su seima kazkur, o ne tam kad puse neisvaizuojanciu masinu istampyciau is kiemu uzsnigtu :D masinai tai sveikatos nedadaduoda, o jei dar ir automatas :V

sakyciau sia tema nebereik diskutuoti, nes kiekvienas savaip vertiname savo uzdirbtus ir kaip uzdirbtus pinigus ir i asmenini turta ir poreikius. ir kiekvienas savaip supranta ta pagalba ir pan. kiek turejes auto, nei vienos Q ir nei vieno dzipo, bet kaime 5km nevalytu keliu bet kokia ziema pasiekdavom mociutes grycia :D uztai kad ir siupelius turejom ir proto kaip vaziuoti ir pro kur vaziuoti.

pavargau rasyt :D

Neprisijungęs Juodux

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #919: 2010 Vasario 03, 20:11:58 »
  ...
Citata
RE i benitto knyga ;)

Siaip gerbiu tokia nuomone. Tikrai buna, kad padedi ir lieki net be aciu. Bet as sakiau ne del to padeti ar ne padeti. o del to kad jei siulai pagalba tik uz pinigus ir isvadini kitu masinas triperiais tai nera gerai... As ir pats padedu ir man dazniausiai padeda, o jei ir nepadeda as is Tu kurie susigalvoja sprendimus. Bet nereikia iskart galvoti kad kiti nesugalvoja tai ju ir problemos... Blogiausiu atveju patarima galima duoti.

Zodziu palaikau, kad reikia pasiruost visokiem atvejam, bet visiskai nepalaikau pasipelnymo is kito nelaimes ar kvailumo. Zinau kad tokiu yra ir nemazai ir veliava jiem i rankas teg uuzdarbiauja... Visu litu neuzdirbsi... Turbut ir i tranzuotojus tokie ziuri su panieka ar dar blogiau nevengia pirsta parodyt salnciam studentui...

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #920: 2010 Vasario 03, 20:22:45 »
Tranzuotoju neimu niekad po vieno ivykio i kuri labai nesiplesim. Na seip jei as kieme dbr trauksiu kazkieno masina as kaip minimum api e1-2, o gal ir 5litrus padegysiu kuro per kelias desimtis min. todel jei zmogus protingas bent ant alaus duos. o jei nesusipranta ir pasakyt mokec, priklausomai koks ten zmogus, nes yra tokiu, kurie nepraso taves, o tiesiog tokie nusimine vaiksto, su rankom bve pirstiniu sniega kasineja, as tokiem padedu, bent jau stengiuosi, jei galiu, nes man paciam sveikata neleidzi alabai mosikuoti su siupeliu ir stumdyti masinas. anadien partraukiau per visa miesta 7bemba senesni, bet jis baisia sunkus tai i viena kalniuka pirmu begiu maniua sankaba jau man ima buksuoti, bet datraukiau iki kur reik. ajsku ikart puole klausti kiek tau kuro ir kas kaip, sakau tu tik susitvarkyk masina ir bus gerai, gal man kada reiks pagelbos. bet jis mano bendradarbis is kito skyriaus toks seniokas. per didziuosius salcius teko uztraukineti ant slidaus kelio tris masinas per pora dienu, ne snumiro akumai. na paklausia is mandagumo kiek skolingi, bet is draugu ir pazystamu negaliu as imti lt, nes vdrug man prireiks pagelbos kada :V o is svetimo tai uzmerktom akim galiu drasiai kad ir 50 ar maziau ar daugioau paimti. nes atsimenu kai paciam buvo trys nelaimes jau senoj praeityje, tai vienas uzsiprase 100lt kad patrausk tai nuderejau iki 70, nes maciau kad pats nesugebesiu istumti, nebent sulaukciau kad koks drauga sbaiges darba prilektu. kita syk teko 40lt duoti uz timtelejima. o syki istrauke mane zmogelis ir sako nieko nereik, tai as jam 20lt igrudau i traktoriuka ir ciki. tai pas ta zmogu teko po kokiu 5metu vaziuoti masinos tvarkyti, ir tada pazinos ir prisimine t aivyki, kai man viena bobulka nurode kelia i pirti ne t akur reikia o koki sunkeli ir ziem asmigau su civiku iki veidrodziu beveik :D ir dbr jei ka reik ispresuoti supresuoti, salenblokus, guolius vaziuoju pa sji, tipo kaip draugelis dbr.

tode gyveniome labai daug visokiu situaciju buna ir visu neaprasysi. bet jei zmogus turi didesnio pravazumo auto tai jo problema yra padeti ar nepadeti kitam asmeniui. as daugeliu atveju linkes nepadeti, nebent duoti siupeli imk kaskis ir ziurek kas gausis. nes kai vazinejausi su automatine deze niekad nieko nesu traukes, tik viena syk draugeli is purvynes sode :V

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #921: 2010 Vasario 04, 07:27:33 »
Tai ka Audi myletojai, ketvirtadienis :D Negi ruosiates sedeti kavineje ar metyti sviedinius i keglius kai sniego lauke tiek , kiek jo nebuvo 14 metu ?
Kolekcija

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #922: 2010 Vasario 04, 09:44:08 »
Tai ka Audi myletojai, ketvirtadienis :D Negi ruosiates sedeti kavineje ar metyti sviedinius i keglius kai sniego lauke tiek , kiek jo nebuvo 14 metu ?

(-) (-) (-) (-) (-) (-)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #923: 2010 Vasario 04, 11:25:44 »
O ka siulai?
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #924: 2010 Vasario 04, 16:33:28 »
Gerai, pradedam nuo to, ar bus siandien dalyvaujanciu MM ?
Kolekcija