na su palapine grinas oras ritinis saltukas odai visa nakti tavo krauja ciul.....e issiropsti visas suglamzitas guledamas ant nepatogaus ciuzinuko ar mazoi palapinei na ir t.t ,bet del masinos nezinau niekart dar nenakvojau taip gal ir nieko
na tu cia parasei, galima dar parasyti kad audi A1 ar dar kokioje mazyleje irgi nekas miegoti. Pas mane palapine 4zmonems su sieteliais viduje gali atsistoti, turiu gera miegmaisi, ciuzini, visa tai kainavo man perkeant pries 5metus apie 300lt, dabar manau pigiau galima isigyti, tai tokia kaina manau nera didelis, nes daiktai tarnauja keleta metu, jei tinkamai priziureti
aš tai va galvoju, kokia ten bus palatkė ir koks ten čiužinys, jei pas mane vien rimtas čiužinys naudotas 400 lt kainavo
uz 400lt as manau suveikciau dormeo ciuzinuka ta kuri ant virsaus kloti o palatke ciuzini ir miegmaisi pamatysi birzeli jei dalyvausi
vieną galvojau, kitą parašiau, miegmaišį turėjau omeny
as gailiuosi kad savo sss pirkau, siaip geras siltas nieko nesakau, bet kokiu yra armijai ir civiliams, vat ten tai geris tikri medziokliniai, kariniai, amzini ir praktiski, bet ir ten tokiu kainu kaip tu rasai nemaciau, tai idomu kas ten pas tave per geris yra uz tokius pinigus