Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vilniaus pokalbių tema  (Skaityta 1617251 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Re: Vilnius pokalbių tema
« Atsakymas #6875: 2011 Vasario 15, 10:08:11 »
ir vel tu ta pati aiskinsi kad ratu dydis ir dropas neturi itakos tam kad nespeji keist padangu...  8:8
kiek as jau tu duobiu, bordiuru pagaves sia ziema ir dar nieko...  ;) taip kad geriau mega susitaikyk su tuo  :-]
sory, bet tikrai juokingai atrodo  :D
dabar jau ir padangų dydis atsirado. Prieš tai gi dropą tik minėjai :D
klausimas tau tas pats - padangos tos pačios, ar su stock važiuokle, jos būtų prakirstos ar ne?
Ir aiškinu tau dar sykį, FB kažkaip vėl neįsigilinai. Ratai, kurie remontuojami, yra Keskinai. Jie nėra lyginami, virinami ar dar kas, jie yra POLIRUOJAMI ir gražinami prieš vasaros sezoną. Žieminiai ratai irgi remontuoti nebuvo nė karto - nei lyginti, nei kaip kitaip tvarkyti. Remontuoti (lyginti) buvo AZEV ratai, kurie jau buvo nelabai tiesūs pirkti iš Vytkės, juos buvau užsidėjęs tik praeitos vasaros pabaigoj, kai nuėjo ant Keskino užmauta naudota padanga guzais. Žieminės R17 padangos buvo prakirstos, taip. Bet ar su stockine važiuokle jos nebūtų prakirstos?

Savęs čia nekišk, biški skirtumas yra tarp R15 ir R17.
Nesuprantu aš biški, kas jums čia juokinga. Man darosi juokingi jūsų prisipisinėjimai be ryšio :) Apsiraminkit abu, džipistai :-]