Pabandyti verta, tikrai verta. Šiek tiek kitomis akimis į kitą pasaulį pažiūrėti nemaišo.
Negi viskas gyvenimas tik dėl pinigo ir nieko nėra labiau švento ar siektino
Čia gal net lyginti kaip su stoties kekše galima, ji juk save parduos už beveik bet kokį pinigą ar skanesnį sausainį, nes jai viskas pofik
Aišku per žiauriai aš čia palyginai, sutinku, bet mano asmenine nuomone tikrai dėl didesnio pinigo aš nemesiu nei gimtinės, nei šalies, nei namų, nei draugų, nei visos tos aplinkos kurioje jaučiuose gerai ir dzin kad gyvenu prasčiau, nei kad galėčiau užsienyje ![šypsena :)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile1.gif)
O kodėl visi turi priimt tas pačias vertybes klišines?čia nuo tarybų laikų tas įsitikinimas,kad didesnis pinigas evil?kuo blogas tas žmogus kuris tiesiog nori pinigų užsidirbt?jeigu jam pinigas teikia laimę,kodėl ne?tau šeima,jam pinigai,ar turi visi būt vienodi kaip opeliai?kas ko nori tas to siekia,nematau problemos kodėl žmogus negali gyvent dėl pinigų.o ir čia forume tie vertybių saugotojai didieji kai kurie didžiausia vertybe paniatkes laiko ir pasimosavimus kūlokais,kas užsieny jau nelabai toleruojama