Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Prašau apžiūrėti/pakomentuoti parduodamą automobilį  (Skaityta 64202 kartus)

Neprisijungęs detomkis

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal būtu kam galimybė pažiūrėti atidžiau šį automobilį:su kompu pasijungti ir bendrą būklę nupasakot. Perku sau. Kažkaip nesinori važiuot kelis šimtus kilometrų.
http://auto.plius.lt/skelbimai/audi-a6-3-0-l-universalas-2007-dyzelinas-3440707.html

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
prasau pakomentuoti si auto! perku sau pirmas c6 modelis butu gerai,kad pasakytumet i ka reiktu kreipti demesi kokie ju minusai taip vadinamos ligos ;) is anksto dekingas http://www.autogidas.lt/audi-a6-c6-tdi-quattro-tiptr-universalas-2005-0125916950.html

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
prasau pakomentuoti si auto! perku sau pirmas c6 modelis butu gerai,kad pasakytumet i ka reiktu kreipti demesi kokie ju minusai taip vadinamos ligos ;) is anksto dekingas http://www.autogidas.lt/audi-a6-c6-tdi-quattro-tiptr-universalas-2005-0125916950.html

Tai , kad automobilis parduodamas Telsiuose, o cia Vilniaus tema (H-)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
o man keista kai planuojamas pirkti auto uz 30k o pavaziuot pora simtu km jau sunku. del tokio auto zmones tukstanciais km suraito.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
o man keista kai planuojamas pirkti auto uz 30k o pavaziuot pora simtu km jau sunku. del tokio auto zmones tukstanciais km suraito.
arba priešingas atvejis, kai mašinos kaina 2k, o pradeda kabinėtis, čia dažyta, čia patrinta ir t.t.

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
Tai , kad automobilis parduodamas Telsiuose, o cia Vilniaus tema (H-)
tai ar yra skirtumas kur tas auto parduodamas??? as aplamai noreciau info apie sio modelio trukumus ir ligas ;) o sita nusiziurejau tai ir prasau pakomentuot...sian jis telsiuose o rytoi gali but ir gariunuose tik gal kaina jau pasikeis :D tai ar gali ismanantis pakomentuoti apie c6 3.0tdi automato ligas ir trukumus i ka reik atsizvelgti???cia as nekalbu apie kebulo ar salono susidevejimus :D cia ir taip aisku,kad idealios masinos salonuose stovi :bedantis:

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
tai ar yra skirtumas kur tas auto parduodamas??? as aplamai noreciau info apie sio modelio trukumus ir ligas ;) o sita nusiziurejau tai ir prasau pakomentuot...sian jis telsiuose o rytoi gali but ir gariunuose tik gal kaina jau pasikeis :D tai ar gali ismanantis pakomentuoti apie c6 3.0tdi automato ligas ir trukumus i ka reik atsizvelgti???cia as nekalbu apie kebulo ar salono susidevejimus :D cia ir taip aisku,kad idealios masinos salonuose stovi :bedantis:
paskaityk Bajoro garažą, rasi nemažai tau reikiamos info.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
puse bedu prasideda nuo purktuku, toliau rida ir explotaciniai dalykai. O pasakoti galima ziauriai daug, tad jei pirksi aklai, galima ir veiklos turesi ziauriai daug ;) O cia ne 1,9tdi - remonto kainos kitos kategorijos.

Ieskokis zmogaus diagnostikai ir kad zinotu sia masina, toliau greiciausiai teks preziurti ju labai daug, kol rasi +- tvarkinga.
Perkant ziurek ne tik rida, bet ir darbo laika, sios masinos rodo is to galesi +- spresti apie jos nudevejima ir kiek lempine ta rida, nes siai dienai begancios masinos tokias ridas nesunkiai suka per pirmus 2-3 metus, o ne per 8-9 metus ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Skirtumas labai didelis, yra tam skirtos temos, nesuprantu kuom jos netinkamos? http://www.audiklubas.com/forumas/audi-c6/a6-nuo-2005-pasitaikiusios-problemos-ir-ju-sprendimai/
http://www.audiklubas.com/forumas/audi-c6/audi-a6-pirkimas/
http://www.audiklubas.com/forumas/audi-c6/pokalbiai-ir-diskusijos-24812/

Neprisijungęs taryra

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
http://lt.brcauto.eu/lt/automobilis/c720672-audi-a6-2.4l-mechanine

sveiki noreciau paklausti, ka manot apie sitas audi:) kaip jos elektronika, varikliai 2,4 ir kiek madaug duju valgo? gal kas turi ir galetu pasidalinti patirtimi, ar vertetu imti :)

Neprisijungęs frankas

• Įrašai: 143
    • Žiūrėti profilį
http://lt.brcauto.eu/lt/automobilis/c720672-audi-a6-2.4l-mechanine

sveiki noreciau paklausti, ka manot apie sitas audi:) kaip jos elektronika, varikliai 2,4 ir kiek madaug duju valgo? gal kas turi ir galetu pasidalinti patirtimi, ar vertetu imti :)
forumietis AuG3 turi tokią su dujom,pasiklausk :)

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 963
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi
Siula man pirkti audine A4 B5 1997 metu, 1.9tdi, atvežta iš vokietijos 5 men atgal, iki avarijos viskas buvo sutvarkyta, vairo kolonele su garantija, variklis, deže, siurblis, nu karoce viskas dirba gerai

Noriu paklausti ar verta ja remontuoti ar geriau sveika pirkti ?
Nori 1700 lt.  :think:

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
http://auto.plius.lt/skelbimai/audi-s4-4-2-l-universalas-2004-benzinas-dujos-3746590.html
Ar verta pirkti tokia Audi ?
1. Pastovejus ilgiau, vedant varykli pasigirsta grandine 2-3 sec.
2. Visa dazyta. Daug taskliuku ant kiebulo atmustu nuo akmenuku. Dazai lupasi nuo priekiniu sparnu. Reikalauja perdazimo.
3. Priekine lempa rasoja.
4. Pr. duru langu kelimo mechanizmai sulauzyti.
5. Kvailioja varyklio temp. datcikas. Tai rodo 90C tai nerodo. Sake reikia keisti visa spedometra, nes davykliai geri. Kiek kainuotu spidometras nuo S4 B6 ?
5. RNS-D, o koloneles paprastos, nera BOSE. Kaip cia suprast ?
6. Kazkoki davikli reikia keisti, nes apsukos kartais plaukioja.
7. Neveikia partronikai.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 27, 21:09:18 sukūrė Nec »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi
Siula man pirkti audine A4 B5 1997 metu, 1.9tdi, atvežta iš vokietijos 5 men atgal, iki avarijos viskas buvo sutvarkyta, vairo kolonele su garantija, variklis, deže, siurblis, nu karoce viskas dirba gerai

Noriu paklausti ar verta ja remontuoti ar geriau sveika pirkti ?
Nori 1700 lt.  :think:

Pirmiausiai paklausk ar jai kartais draudimas neišmokėjo likutinės vertės,nes eis tik ant detalių.

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Pirmiausiai paklausk ar jai kartais draudimas neišmokėjo likutinės vertės,nes eis tik ant detalių.
Sako kad jis kaltas buvo, tad neišmokėjo draudimas

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sako kad jis kaltas buvo, tad neišmokėjo draudimas

Klima yra?

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs miron4x4

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
reiktu pagalbos, galvoju nuvaziuot pasiziuret audines  :)  kaip tiksliai pasitikrinti tokius agregatus kaip automata ir tp... iskarto patarejams aciu   http://www.autogidas.lt/audi-a6-c5-universalas-1999-0126470664.htmlpagal regitros ir TA duomenis lietuvoje nuo 2006m. buvo ekspl. kaune, siuo metu 250000km prasukta...
isvis ar verta tu pinigu? ;) [/font]

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
Kazkaip visada bijojau amerikonu.
Vienas klubo dalyvis tokia nusipirkes, kovojo su nesamoningom kuro sanaudom, dabar parduot negali :D
Automata patikrinsi ikalneje. Atleidus stabdi negali riedet atgal.
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
pas mane amerikonas - kuo jis gali buti baisus ir prie ko cia kuro sanaudos :think:

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
reiktu pagalbos, galvoju nuvaziuot pasiziuret audines  :)  kaip tiksliai pasitikrinti tokius agregatus kaip automata ir tp... iskarto patarejams aciu   http://www.autogidas.lt/audi-a6-c5-universalas-1999-0126470664.htmlpagal regitros ir TA duomenis lietuvoje nuo 2006m. buvo ekspl. kaune, siuo metu 250000km prasukta...
isvis ar verta tu pinigu? ;) [/font]

Realiai pries menesi kainavo jei tiksliai pamenu apie 7000lt. Ieskojau universalo, 2.8 varikliu. Nezinau, bet kazkodel tai man ametikonai nepatiko, ir iskart ja atmeciau. Bet siaip tai neziurejau.

Neprisijungęs miron4x4

• Žiūrėti profilį
pas mane amerikonas - kuo jis gali buti baisus ir prie ko cia kuro sanaudos :think:
:D :D :D (y)

Neprisijungęs miron4x4

• Žiūrėti profilį

Realiai pries menesi kainavo jei tiksliai pamenu apie 7000lt. Ieskojau universalo, 2.8 varikliu. Nezinau, bet kazkodel tai man ametikonai nepatiko, ir iskart ja atmeciau. Bet siaip tai neziurejau.
vovo, galvojau kad man vaidenasi, bet patvirtinai mano abejones, idomu del ko ten taip nuvertejo:think: