869986203 Andrius garazasTDI http://audagena.lt/Vis del to parasisiu apie viena tikrai nerekomenduojama servisa. Diena buvau parases jau, poto sulaukiau skambuti ale jie nori viska istaisiti, tai posta istriniau. Bet nuvaziavus pas jos isgirdau ta pacia dainele.
Viskas viko taip.
Forume susirasiau su
garazasTDI del purstuku angaliu keitimo ir sliegio sureguliavimo ~250bar. man atrase kad gali ir parase kaina. patikslinus ta suma uz viena purstuka ar uz visus gavau atsakima kad uz visus likau labai patenkintas.
praejo kazkiek laiko, atkeliavo mano angalei. paskambinus 869986203 Andrius (balandzio pradzioi) man pasake kad dabar padangu bumas, skambink balandzio antroi pusei. atejo ta balondzio antra puse balandzio 22 diena paskambinus paklauses ar galiu jau vezti farsunkes, ir dar karta pasakiau kad reikia 250 bar! kad angaliai yra pralaidesni ir patikslinau kaina. atsakima gavau teigiama.
Balandzio 23 apie 11 ryto farsunkes jau buvo pristatitos per savo "kurjeri" dar karta pamineta apie 250bar!
apie 15 val gavom skambuti kad jau sutvarkita galim pasiimti.
Atsiimant farsunkes pasake kad barus padare ~240 nes prie 250 jie kazkokiu budu durnioja.
nu ka padarysiu pagalvojau as ir idejau i auto. surinkus auto. uzkurus. pradejo mirkseti zvakes lempute. auto vos vaziavo. pajungus kompa rode
Lift sensor
paskambinus numeriu 86998623 19.03val. paklausiau gal ka blogai surinko. atsakymas NE VISKAS TVARKOI.
man auto reikalingas labai be jo nekur. vazinet reikia o nevaziuoja nors tu stumk ja.
nusprendziau nupirkti kita farsunke su davikliu ir ideti kad nors vazioti galima butu.
19.38 skambinau antra karta ispeti kad pirksiu kita farsunke ir permesiu pats angali kad jie nieko poto nesakitu kad as pats ilindau ten. ir dar karta paklausiau apie slegi.
Slegis jau sumazejo iki 230-240 atsakimas del angalio keitimo buvo teigiamas. Del neveikimo vel pasake kad viskas gerai. del viso pikto is ryto apie 10 paskambink jis su meistru pakalbes.
radus farsunke
150lt isardziau ja paziurejau kaip atrodo vidurei. tada isardziau savo po ju remonto. o ten isvis kitokie vidurei sukisti. Vienu zodziu vidurius kazkokiu budu forsunkei su davikliu atsudure vidurei be daviklio.
Apie 11 valanda paskambinau iskart nepuoliau kaip megsta kiti, paklausiau ar teiravosi del mano farsunkes. atsake tuoi paklaus. telefone girdejau pokalbi kaip meistras sakie kad viska gerai padare ir neprisieme atsakomibes. NA man jau nebuvo ka ir dariti, Sakau tada as jums papasakosiu. Iskart pradejo pyktis. nenorejo klausiti, pradejo rekti. galu galia
ATVIRU TEKSTU PASIUNTE NACH.J
Sakau nenorit geruoju rasisiu skunda ir pokalbis buvo baiktas.
praejus 20 min. sulaukiau skambuti.
AS JAU KAVOS ATSIGERIAU NUSIRAMINAU GALIMA SNEKETI
as pasakiau kad mes jau snekejom ir rasisiu skunda i kokybes inspekcija. dar kazkiek pasnekejom jis itikino mane atvaziouti ir viska istaisiti. Sutikau bet veltui ( del to buvo ir istrintas postas)
tik iejus pro duris i ta garaza. Andrius pradejo pulti ir vel aiskinti gad cia iki ju taip buvo padarita. pasipile visokie atmazai, sugadinta, sulauzita jau iki ju.
REKAVO ant viso serviso. kumsciu stukseno per stala. Grasino man, Pasakiau kad iskvesiu policija ir toliau bendrausim normalei.
KVESK ATSAKE JIS AR ZINAI KIEK IS CIA JAU ISVEZE TOKIU KAIP AS!! apsiramino biski ir nuejo prie kompo.
PAKLAUSES ar gerai darai kad sugadini kliento dalis grasini ir siuntineji klienta nach.j Atsake visada taip daro!!
Dar buvo daug pikcio ir nekam nereikalingu diskusiju.
GALU GALE ISAISKEJO KAD SLEGI JIE MAN PADARE KOKI JIE GALEJO AR KOKS JIEMS PASIRUOSE GERIAUSIAS mano norimu 250 net ir nekvepejo.
Meistras kuris keite angalius aiskiai man pasake tokiu saibu nekad gyvenime neturejo. ir padare viska ka galejo.
Dar kazkiek nereikalingu deskusiju ir pinigelius uz atlikta darba man grazino. o uz farsunke kompensuot nenorejo.
apsisukau ir isejau.
NUVAZIAVUS I diZEL servisa liepovkei. papasakojau ka pridare ir ka noriu is tu farsunkiu padariti. Gavau atsakima. jei jie tau va taip va beleka pridare mesk lauk jos ir geriausei pirk kitos farsunkes jei nori kad idealei sureguliotu.
pirma atsidarimo slegi jie suregulios bet antro atsidarimo slegio jie negali pamatuoti, ir jei ten irgi keiteliota tai auto gyvenime nevaziuos normalei.
Kitu forsunkiu dabar tikrai nepirksiu, nes tiek lisnu pinigu nera. bandisiu sitas suregulioti normalei.
RYtoi pridosiu dizel servisui.
Kolkas nuostolis 150lt is sugadinta nuotaika dviem dienom. ka pasakis dizel servisas po va tokiu darbu net nezinau...