Sveiki visi
Noriu papasakoti apie
http://pneumocentras.lt/ darbą.
Kontaktai ju
PneumoCentrasSavanorių pr. 174A, Vilnius.tel.: +370 620 80294, +370 698 30367el. paštas: info@pneumocentras.ltTel : meistras-konsultantas Eugenijus 862080294meistras-konsultantas Genadijus 869830367]TaigiNupirkau neseniai A6 C6 Allroada, prieš pirkimą senas savininkas dar gyreisi kad patvarkyta visa galine pakabą naujom detaliem ir suremontuotas oro kompresorius, visiems darbams duota garantija. Sumokėtą 450 eur Nu super galvoju, nors nebus vieno galvos skausmo del pakabos.
Bet po savaites žiurių vistiek truputi sedą galas kaire puse. Nu blemba reikia vel pas jas važiuoti , tegul žiuri, garantija gi dave.
Palaike jie 2 paras audine ir skambina, sako viskas gerai sutvarkyta. Atvažiuoji paimti auto, ka daret klausymas. Atsako kad dabar buvo negeras vožtuvu blokas (pakeistas), viena trauke ir jungtis prie pagalves. Nu gerai sakau, kiek ? 100 euru. Nu tiek to, negaila, svarbu dabar jau padare viska. Apmokėjau ir išvažiavau.
O ant ryto vel tas pats, gal tik truputi mažiau sedą, bet vistiek matosi kad negerai kažkas su galu.
Ok, skambinau jiem, sakau taip ir taip kiek galima imti pinigu ? O jie atsako kad tas detales dabar geros, atvarykit, ieškosim toliau, gal pneumos kompas grybauja, o gal dar kasnors.
Nu karoče nesąmones kalba, tik kad apgaudinėti žmonių.
Toks bendravimas man nusibodo ir aš nuvažiavau i kita servisą, kuriam man jau vakare buvo atsakyta.
Bloga galine pagalve, ir ja reikia keisti.
Aišku daugiau aš i pneumocentra neskambinau, sugalvos dar kažkokia "atmazka", kad jie čia ne prie ko
Bet faktas yra faktas,,, pakeite,,, pinigus paėmę,,,o prisipažinti kad čia jos kalte nebenori
Tai
NEREKOMENDUOJU tenai važiuoti
P.S. Pamiršau dar pasakyti, kad net sako man "Mes tau nemokamai adaptacija padarem", neskaitant to, kad dare ant
kreivo paviršiaus ir ta padaryt gali kiekvienas turintis VCDS
Sekmes visiems