Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nerekomenduojami meistreliai ir servisiukai  (Skaityta 20301 kartus)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Na, apie garažasTDI ir aš turiu ne kokį pastebėjimą. Žodžiu buvo problema, jog Octavia II 1.9 TDI DSG pratrina apatinę interkulerio šlangą. Galvojau kur varyt, na pasiskaičiau visko apie garažasTDI, na ok rizikuojam. Susisiekiu, susitariu. Palikau auto, pasakiau kas darosi, ok ieškos. Pasakiau, dar kad tvarkingai prisuktų naują orginalią variklio apsaugą (pirkta iš Škoda centro, su lipduku netgi. Na paskambino, sako radom, kad pagalvė ant pavarų dežės išsimalus (keista prieš 2 metus buvo), bet ok keičiam, gal rimtai papuolė brokuota, viskas dėl to tvarkoj. Žodžiu sulaukiu dar skambučio, pas tave degimas blogas, reik reguliuot, čia prasčiau traukia, kainuos tiek ir tiek, sakau kitam kartui, ok, kitam tai kitam. Žodžiu atvažiuoju pasiimt auto, parodė pagalvę, tikrai perdaug laisvumo turėjo. Sakau kaip su apsauga ? Sako jo prisukom, bet pas tave ten ne orginali, tai skyles neatitinka, tai pakoregavom skyles... Oook, tiek to, nenoriu konfliktuot, praleidžiu pro ausis. Pašnekėjom apie tą trauką, sako čia reik reguliuot degimą, kas jis turi vw touran su tokiu varikliu ir dėže ir traukia šiek tiek geriau, poto po kelių sekundžių pasitaiso, kad traukia nepalyginamai geriau nei mano. :) Nu gerai, girdėjau kad bendravimas nekoks, tai jei žmogus noris jaustis geresnis tai tegul jaučiasi. Gryžtu namo, sakau reikia atsidaryt kapotą, atidarinėju, pyst ir kapoto atidarymo rakena liko mano rankoj, išlūžo. Atsidariau tada kapotą jau sunkesniu būdu, sutepiau spyną, nupirkau naują rankeną iš Škoda centro, sudėjau ir vualia, viskas tvarkoj. Tai chebra, jei matot, kad klientas yra idiotas ir nieko nesupranta, tai kodėl nesutepėt spynos kai matėt, kad sunkiai darinėjasi kapotas ? Nu bet ok, pačio kaltė, kad nesugebėjau susitept spynos. Viso šito nebūčiau rašęs, jeigu ne šiandien vienas pastebėtas dalykėlis. Niekada neturėjau bėdu su šitos auto traukia, variklio darbu ir panašiai, kiek buvo daryta diagnostikų, važiavimų, viskas buvo gerai, visi stebėdavosi, kad važiuoja labai gerai. Pas garažasTDI užkliuvo degimas, traukia, žodžiu viskas blogai. Na ir ką, šiandien krapštausi, ir randu pukštukų fyškę su atlenktu fiksatorium ir beveik išsuktą iš savo vietos. :))) Ta prasme niekas niekad ten nelindo, auto pas mane jau beveik 5 metai, tikrai žinau viską apie ją. Po jūsų joks servisas nelindo. Ir kad ta fyškė išsisuktų pati, tai neįmanoma. Tai tiesiog toks pastebėjimas apie jus. Po remonto tada važiavau į Rygą, gerai, kad nesustojau niekur, o tai būtų buvęs geras nuotykis. :)