Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nerekomenduojami meistreliai ir servisiukai  (Skaityta 20360 kartus)

Neprisijungęs EgidaVLN

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
Nerekomenduociau garazasTDI. Ne del to kad ten kazka nekokybiskai tvarkytu, o tik del poziurio i klienta.
 Taigi mano istorija :) Parasiau forume, gal kas galetu remomenduoti koki nors serviziuka kur remontuotu kondicionierius, kad juos ne tik pildytu ir virintu, bet kad ir elektronikoje gerai butu pasikauste. Taigi i pagalpa pasisiule garazasTDI, bet kai paaiskinau problema - nusirkau audi A6 2003m 1.9 tdi mechanika, kaip issiaiskinau tai istikruju ji 2.5 automatas, tik perdeta variklis ir greiciu deze (na ir kiti reikalingi agregatai kad veiktu 1.9 tdi) problema kad neveikia kondicionierius ir yra itarimas, kad ir kompresorius yra ne tas kuris turetu buti. Taigi nepasivargines man atrasyti jis dingo, (jis man rase siulydamas savo paslaugas) per kokiu 10d (galiu suklysti rasydamas tikslu dienu kieki, bet tai nebuvo ilgas laiko tarpas) rasiau jam kokius tris kartus ar jis gales apsiimti. Jokio atsakymo negavau, tada nuvaziavau i serviza pas ji, man pasake kad tai gali buti menesio projektas, paziureti nera vietos. Beje suradau zmogu kuris, tai padare per diena, issiaiskino problema, ko pasekoje pakeite ausinimo ventiliatoriaus varzu bloka, bei pakeite reles lizda, dar laidus pravede kur ju truko.