toks klausimelis - kai privaziuoju prie sankryzos (abu keliai su kelio danga) bet man nera zeklo, kad kelias pagrindinis ar salutinis, ar turiu praleisti vaziuojanti is desines.
Turi vadovautis kelio zenklais arba kelio zenklinimu, jei nei to nei to nera ir neesi isitikines privalai vadovautis desines rankos taisykle.
Biški link šios temos... Nufotografavo Vokietijoje radaras. Viršyta apie ~20kmh atsiunčia ar ne?
Ar čia tik mano akyse matosi dar ženklas?
Ramzi , net jei ir nėra zenklinimo kad tavo pagrindinis , o salutiniame yra , tu jau Zinai kad ten salutinis, tu gali zenkla matyt is priešingos pusės , apverstas trikampis reiškia šalutinis , ir tuo vadovaujiesi, nes tik 1 toks ženklas yra. Visi kiti trikampis i viršų. Bent aš kai laikiau taip aiškino mums.
cia matosi, bet kai vaziuoji luksio gatve, ten nera zenk;p [agrindinio kelio. tai gaunasi vienas turi praleist is desines, kitas, nes jam zenklas. ir kas vaziuos pirmas?
Taip, jei nera zenklo pagrindinis tai arba turi zinot arba turi praleist.
Taip rimtai.
cia man kokiom telepatinem savybem reik naudotis, kad matyciau zenklus uz medziu, uz namu ir panasiai? zenklus, kurie man negalioja
O šiaip dar moko 1-os taisykles , labai svarbios , kur dauguma tautiečių nesilaiko , jei nesi tikras kieno pirmumas, turi elgtis ir važiuoti lyg būtum šalutiniame kelyje.
Tau visų ženklinimų žiūrėt nereikia , pažiūri į kairę ir dešinę , matai ten šalutinio ženklą , gali manyti kad pagrindiniu važiuoji , jei vistiek nesi užtikrintas , važiuoji kaip iš šalutinio , visus praleisdamas.
Būtent taip , kad ir kaip tau atrodo keista , visų pirma turi nesukelti avarinės situacijos dėl savo nežinojimo , patikėk n kartų diskutuota , visada atsakymas 1. Tu nežinai tavo problemos.
parodik man rasytine taisykle, o ne isvedziojimus, kuria turi vadovautis privaziaves tokia sankryza
Taigi parašiau , nežinai reiškiasi tu šalutiniame. Parašyta taisyklėse!
parodik ta punkta, idomumo deliai