Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Naujos KET, nuobaudos, pasikeitimai, situacijos  (Skaityta 135986 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
toks klausimelis - kai privaziuoju prie sankryzos (abu keliai su kelio danga) bet man nera zeklo, kad kelias pagrindinis ar salutinis, ar turiu praleisti vaziuojanti is desines. (H-)
Turi vadovautis kelio zenklais arba kelio zenklinimu, jei nei to nei to nera ir neesi isitikines privalai vadovautis desines rankos taisykle.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Turi vadovautis kelio zenklais arba kelio zenklinimu, jei nei to nei to nera ir neesi isitikines privalai vadovautis desines rankos taisykle.

klausiu del to, nes pilna sankryzu, kur pagrindinem kely nera jokiu zenklu, bet salutiniam yra "isvaziavimas i pagrindini kelia". teoriskai, as turiu praleist nes man nera zenklo jokio. ar as kazko nesuprantu :think:

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
pvz sita sankryza

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Biški link šios temos... Nufotografavo Vokietijoje radaras. Viršyta apie ~20kmh :D atsiunčia ar ne?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Biški link šios temos... Nufotografavo Vokietijoje radaras. Viršyta apie ~20kmh :D atsiunčia ar ne?
taip

Prisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
Ar čia tik mano akyse matosi dar ženklas?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Ar čia tik mano akyse matosi dar ženklas?

cia matosi, bet kai vaziuoji luksio gatve, ten nera zenk;p [agrindinio kelio. tai gaunasi vienas turi praleist is desines, kitas, nes jam zenklas. :V ir kas vaziuos pirmas?

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Ramzi , net jei ir nėra zenklinimo kad tavo pagrindinis , o salutiniame yra , tu jau Zinai kad ten salutinis, tu gali zenkla matyt is priešingos pusės , apverstas trikampis reiškia šalutinis , ir tuo vadovaujiesi, nes tik 1 toks ženklas yra. Visi kiti trikampis i viršų. Bent aš kai laikiau taip aiškino mums. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Vasario 17, 21:27:42 sukūrė Nerkis »

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Ramzi , net jei ir nėra zenklinimo kad tavo pagrindinis , o salutiniame yra , tu jau Zinai kad ten salutinis, tu gali zenkla matyt is priešingos pusės , apverstas trikampis reiškia šalutinis , ir tuo vadovaujiesi, nes tik 1 toks ženklas yra. Visi kiti trikampis i viršų. Bent aš kai laikiau taip aiškino mums. :)

tu cia rimtai? cia kur taip moko? :bedantis:

va radau voto tos sankryzos is luksio gatves. ar cia reikia praleist is desines?

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Taip rimtai.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
cia matosi, bet kai vaziuoji luksio gatve, ten nera zenk;p [agrindinio kelio. tai gaunasi vienas turi praleist is desines, kitas, nes jam zenklas. :V ir kas vaziuos pirmas?
Taip, jei nera zenklo pagrindinis tai arba turi zinot arba turi praleist.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Taip, jei nera zenklo pagrindinis tai arba turi zinot arba turi praleist.

gali man sita vieta paaskint pagak koki nors KET punkta :V

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Taip rimtai.

cia man kokiom telepatinem savybem reik naudotis, kad matyciau zenklus uz medziu, uz namu ir panasiai? zenklus, kurie man negalioja (!?)

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
O šiaip dar moko 1-os taisykles , labai svarbios , kur dauguma tautiečių nesilaiko ,  jei nesi tikras kieno pirmumas, turi elgtis ir važiuoti lyg būtum šalutiniame kelyje.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
cia man kokiom telepatinem savybem reik naudotis, kad matyciau zenklus uz medziu, uz namu ir panasiai? zenklus, kurie man negalioja (!?)
Tau visų ženklinimų žiūrėt nereikia , pažiūri į kairę ir dešinę , matai ten šalutinio ženklą , gali manyti kad pagrindiniu važiuoji , jei vistiek nesi užtikrintas , važiuoji kaip iš šalutinio , visus praleisdamas.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
O šiaip dar moko 1-os taisykles , labai svarbios , kur dauguma tautiečių nesilaiko ,  jei nesi tikras kieno pirmumas, turi elgtis ir važiuoti lyg būtum šalutiniame kelyje.

taip ir darau, bet galiu parodit n+k tokiu sankryzu, sita paemiau kaip pvz, nes tai abai judrios gatves ir man tas zenklu trukumas, tai absurdas kazkoks. ypac po ivairiu bajeriu vokietijoj

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Tau visų ženklinimų žiūrėt nereikia , pažiūri į kairę ir dešinę , matai ten šalutinio ženklą , gali manyti kad pagrindiniu važiuoji , jei vistiek nesi užtikrintas , važiuoji kaip iš šalutinio , visus praleisdamas.

visu pirma as to zenklo nematau, o antra - as turiu vadovautis KET, o ne manyt. taip gaunasi, kad vaziuodamas pagrindiniu, turiu isvaizduot, kad vaziuoju salutiniu :bedantis:

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Būtent taip , kad ir kaip tau atrodo keista , visų pirma turi nesukelti avarinės situacijos dėl savo nežinojimo , patikėk n kartų diskutuota , visada atsakymas 1. Tu nežinai tavo problemos.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Būtent taip , kad ir kaip tau atrodo keista , visų pirma turi nesukelti avarinės situacijos dėl savo nežinojimo , patikėk n kartų diskutuota , visada atsakymas 1. Tu nežinai tavo problemos.

parodik man rasytine taisykle, o ne isvedziojimus, kuria turi vadovautis privaziaves tokia sankryza

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Nu tai ir isivaizduok ff Cia juk tau blogiau nuo to. Ar as kazko nesuprantu? As irgi pamenu kai moke apie salutinio kelio zenkla - pradejo nuo apversto pilko trikampio, ir pasake atsimint. Taip to nera parasyta, bet nebusi neteisus jei tuo vadovausies. O jei nori elgtis pagal KET ir nesivadovaut logika, tai jau ir pats zinai - vaziuok kaip salutiniu. Istatyme spragos nera, viskas apibrezta.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
parodik man rasytine taisykle, o ne isvedziojimus, kuria turi vadovautis privaziaves tokia sankryza
Taigi parašiau , nežinai reiškiasi tu šalutiniame. Parašyta taisyklėse!

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Taigi parašiau , nežinai reiškiasi tu šalutiniame. Parašyta taisyklėse!

parodik ta punkta, idomumo deliai

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Neturiu taisyklių po ranka  :bedantis:

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Okėj dabar ? :D