Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Naudotos Audi dalys ("srotai", "lauzynai")  (Skaityta 45303 kartus)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
teko imt radiatoriu is autofuroro, kaina uzsiprase gerokai daugiau nei kiti, bet kadangi nebuvo laiko lakstyt po miesta- paemiau. zadejo jei kas ne taip per dvi dienas pakeist. grizes pamaciau kad islauztas laikiklis ir yra skyle. kita diena nuveziau atgal, tai daugiau kaip valanda teko kovot del pinigu, nes sako nesdamas numetei ir sulauzei....  kazkaip dabar stengiuosi juos aplenkt.

jei is to senio pirkai, tai jis dalbajobas. jo apskritai reikia maldauti, kad parduotu ka nors, nekalbant apie grazinimus.

Neprisijungęs AUDZIUKAS

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Pasidalinkite savo ziniomis apie Vilniaus ir jos apskrities naudotu Audi daliu prekybos taskus. Adresai, galbut, jei zinote, telefona, darbo laikas, kokiu automobiliu daliu turi (metai, modeliai, angliskos/europietiskos/amerikietiskos), kainos, kokybe, pasirinkimas ir t.t.

Siandien nupirkau antakalny garazuose stiprintuvo siurbli pigiai (60 Lt 2.6 varikliukas) tel 867746132 zmogelis audines ardo ivairiu daliu turi

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Pasidalinkite savo ziniomis apie Vilniaus ir jos apskrities naudotu Audi daliu prekybos taskus. Adresai, galbut, jei zinote, telefona, darbo laikas, kokiu automobiliu daliu turi (metai, modeliai, angliskos/europietiskos/amerikietiskos), kainos, kokybe, pasirinkimas ir t.t.

Siandien nupirkau antakalny garazuose stiprintuvo siurbli pigiai (60 Lt 2.6 varikliukas) tel 867746132 zmogelis audines ardo ivairiu daliu turi
cia kurioj vietoj? Mildos gatve vaziuojant ar kitur?

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1875
    • Žiūrėti profilį
gal zinot kur quttrine detalem kas paleides?reikalinga tas kas ira gale,tiltas ir tt.
tesiog sugedo pazystamo 89-uju 90-e q.

Neprisijungęs Zakis

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal galit patarti is kur nusipirkti audi b4 2.3e įpurškimo šlangutes 6? :[

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
gal zinot kur quttrine detalem kas paleides?reikalinga tas kas ira gale,tiltas ir tt.
tesiog sugedo pazystamo 89-uju 90-e q.
yra toks venas zmogus Andzei ligti nepamenu jis uzsijimineja audiniu ardimu buvo pas ji 90 2.3 20v ardimui 2 berods i competitionas b4 tik kazin kas is jo teliko c4 viena.,jis randas Zastiankose ( uzusenio.g ) autogide turi buti jo skelbimas.

• Žiūrėti profilį
Kazka girdejau, kad srotas buves uz sauletekio, dabar persikeles i LKS teritorija (taip suprantu nemencines pl. 4). Gal kas turi kontaktus ar kaip konkreciau rasti?

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 19570
    • Žiūrėti profilį
Kazka girdejau, kad srotas buves uz sauletekio, dabar persikeles i LKS teritorija (taip suprantu nemencines pl. 4). Gal kas turi kontaktus ar kaip konkreciau rasti?
Žora tokia nuoroda dave:

http://www.118.lt/pages/companies/details.aspx?id=7987356
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
vakar minsko plente vienam is srotu uzmatyti audi b3 galiniai juodi stopai, treseriai  :G stovis tikrai geras, kaina komplekto sake 300 lt  ;)

o kitam srote nemencines plente uzmaciau ardoma a4 sedana  su sviesiu odiniu salonu.. daugiau nieko neklausinejau, tik maciau kad masinoje dar  ;)

sakau gal kam prireiks tokiu daliu  :D
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Kur tiksliau tas šrotas Nemenčinės plente? Daug mašinų ardomų?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Kur tiksliau tas šrotas Nemenčinės plente? Daug mašinų ardomų?
taigi buvusi Lietuvos kino studija. d.a.f.i.g.a (idiotiska cenzura :D) jie ten priskerde tu audiniu, tik kad visos angliskos
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 05, 17:19:49 sukūrė orzo »

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tada žinau, teko apsilankyt, kainos nepasakyčiau, kad labai draugiškos

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
jo ten, kino studija kur buvo...

o kainos ten kaip kurios, vienu detaliu normalios, kitu kosmines  ;) bet masinu ardomu pas juos tikrai netruksta  :)

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
Tada žinau, teko apsilankyt, kainos nepasakyčiau, kad labai draugiškos
as kiek susiduriau tai normalios kainos buvo, netaip kaip Minsko plente :D Beto visalaik reikia bandyt deretis

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Minsko plente tai išvis kosmonautai :D

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
as i minsko pl. jei man ko reikia isvis nevaziuoju... ten zmones isvis is menulio nukrite su kainom  :-]

o cia pas juos normalios tikrai kainos.. dar man patinka kainos ir pasirinkimas angare beveik autostradoj vilnius-kaunas, isvaziuojant is vilniaus po kaire..   ;)

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
didziausias kosmonautas visam vilniui tai senis is paskutinio angaro moletu plente (!?)

drunkenmaster

• Svečias
Minsko pl. reikia žinot, kuriam angare ieškot ;) Neseniai man prireikė sankabos pedalo, tai balsiuose norėjo 80 Lt. Pagalvojau nusiderėsiu iki kokių 60. Važiuojant į darbą, pakeliui užvažiavau į Minsko pl. Pirmiausia užėjau į angarą po dešinę (3 ar 5 nepamenu). Užgiedojo 100 Lt (!?) Jau norėjau išvažiuot, bet dar užėjau į dar vieną (po kaire pusę paskutinis). Kaina - 50 Lt :-]

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
balsiuose man uz koki 30 butu atidave. o nuo paprastos silkes netinka?

drunkenmaster

• Svečias
balsiuose man uz koki 30 butu atidave. o nuo paprastos silkes netinka?
O gal išvis xaliavai ? :V Ir dar damokėję :D

P. S. Šiaip jis ir yra nuo paprastos silkės

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Nemencines plente,tikrai daliu pasirinkimas didelis,taciau dauguma angliskos,o kainos tikrai su protu,ir labai deretinos,va kuro davikli nusipirkau uz 15lt kai prase 30 ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
man reikia c5 lankelio po keleivio lempa. gal kas kur mate esat?

Flo

• Svečias
Sveiki ponai,
gal kas turit ar užmatėt kur, dešinės pusės galinio vaizdo veidrodėlį.. patį stiklą, nes sutrūkęs. arba gal žinot kur nebrangiai juos pjauna..?

Dėkui.

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
Sveiki ponai,
gal kas turit ar užmatėt kur, dešinės pusės galinio vaizdo veidrodėlį.. patį stiklą, nes sutrūkęs. arba gal žinot kur nebrangiai juos pjauna..?

Dėkui.
Paneriu 34 ispjaus nebrangiai

Kontaktai http://www.visalietuva.lt/imones/info/visu-automobiliu-veidrodeliai-v-soliskio-individuali-veikla

• Žiūrėti profilį
Sveiki ponai,

Dėkui.
srotuose kazin ar kas pardavines atskirai veidrodelio korpusa nuo stikliuko. Pjaukis nauja, pas minetus paneriu gatvej. Turiu du kaip tik pas juos ispjautus, tik dar neteko susideti kad patikrinti kokybe.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 15, 23:42:11 sukūrė ::: Marius ::: »