Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Naudotos Audi dalys ("srotai", "lauzynai")  (Skaityta 45614 kartus)

Flo

• Svečias
o kokia kaina daug maž mokėjot..?  :V

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
2 sykius pjoviau abu kartus blogai padare, veidrodelis ziauriai iskraipo vaizda.

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
bijau pameluoti, nes senai buvo ;) gal trisdesimt keli ar keturiasdesimt litu su sildymo plokste. Turguj gali ir pigiau rasti, bet kiek zinau tiems greitai krastai nupuna :D O sitie paneriu gatvej bent jau minejo, jog tam pritaikyta veidrodini stikla naudoja ;)

2 sykius pjoviau abu kartus blogai padare, veidrodelis ziauriai iskraipo vaizda.

pastarojoj minetoj dareisi?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
bijau pameluoti, nes senai buvo ;) gal trisdesimt keli ar keturiasdesimt litu su sildymo plokste. Turguj gali ir pigiau rasti, bet kiek zinau tiems greitai krastai nupuna :D O sitie paneriu gatvej bent jau minejo, jog tam pritaikyta veidrodini stikla naudoja ;)

pastarojoj minetoj dareisi?

paneriu g. ozo g. gal siek tiek kokybiskiau, bet irgi pjauna vaizda.

laimarko

• Svečias
viena karta buvau ispjoves paneriuose,viskas ok buvo,neseniai ispjove -istate ir tik isvaziaves kazkaip pamaciau kad mazesnis siek tiek matosi troseliai per sonus- s....     supykau bet ka dabar padarysi

• Žiūrėti profilį
viena karta buvau ispjoves paneriuose,viskas ok buvo,neseniai ispjove -istate ir tik isvaziaves kazkaip pamaciau kad mazesnis siek tiek matosi troseliai per sonus- s....     supykau bet ka dabar padarysi
ka ka... :D grizti ir reikalauji istaisyti :)

laimarko

• Svečias
nenorejau sau dienos siktis del 30 lt. bo zinai pusprociai rekaut pradetu (!?)

mingizzz

• Svečias
Minsko plente tai išvis kosmonautai :D

pritariu 100% ,kainos tikrai ten kosmines :)

Neprisijungęs Vilius c

• Įrašai: 636
    • Žiūrėti profilį
Re: Naudotos Audi dalys ("srotai", "lauzynai")
« Atsakymas #108: 2010 Rugpjūčio 25, 11:44:56 »
Siandien nupirkau antakalny garazuose stiprintuvo siurbli pigiai (60 Lt 2.6 varikliukas) tel 867746132 zmogelis audines ardo ivairiu daliu turi
nebeveikia sitas nr, gal turi update ?

Neprisijungęs Vilius c

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2010 Rugpjūčio 25, 11:58:03 »
Radau labai gera pardaveja,jis siaip yra is kauno bet daznai vaziuoja i Vilniu,reikejo man slangos i interkuleri, tai Autofurore ( moletu pl ) sake 150 lt :) .Tai jis man uz 30 lt pardave.Jo kontaktai <vaidelis26@yahoo.com> 860929656
a) alkubis, daugiau žinomas kaip "Audi angaras", Savanorių 270, Vilnius, ant Kauno plento kalno, leidžiantis į Vilnių, 868677024
b) buvusi plytinės svalkė, persikėlė į Lietuvos kino studijos teritoriją, Nemenčinės plentas 4
visuose siuose priekinis posukis brangesnis negu parduotuvej. ORIGINALAS, tipo. Sudas, bjia

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2010 Rugpjūčio 25, 12:02:53 »
visur ir bus brangesnis, nes "orginalas" :)
Siulau pasidometi ir susipazinti su situacija ;)

Neprisijungęs dem

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Audi 100 C4 naudotos dalis, ivairiu spalvu, ivairiu varikliu ir komplektaciju... Vilniuje 865911112 ?!?

Neprisijungęs Vilius c

• Žiūrėti profilį
Audi 100 C4 naudotos dalis, ivairiu spalvu, ivairiu varikliu ir komplektaciju... Vilniuje 865911112 ?!?
  A6 C4 1994-1997m nera?

Neprisijungęs Vilius c

• Žiūrėti profilį
visur ir bus brangesnis, nes "orginalas" :) Siulau pasidometi ir susipazinti su situacija ;)
tai as kaip ir jau. Originalas ypac aktualus plastikiniams posukiams - 15 metu pasenusi, isdziuvusi ir lengvai trupanti plastmase yra originali ir kur kas geresne uz nauja taiwanska :)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Tiems, kas važiuos į svalkę LKS teritorijoj: prieš tai pasiskambinkit, nes jie vėl išsikėlė, šį kartą į Dvarčionis

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
Tiems, kas važiuos į svalkę LKS teritorijoj: prieš tai pasiskambinkit, nes jie vėl išsikėlė, šį kartą į Dvarčionis
tikrausei i savo buvusi garaza salia kartadromo .

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Kad ne, į Keramikų g. dabar

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
Kad ne, į Keramikų g. dabar

issikele salia mano darbo, tai cia bus "dvarcioniu keramikos" teritorijoje, tik ivaziavimas is kitos puses,vaziuojant link sodu po kaire, ten kur atveza visa moli, smeli...
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
nueinat i signeda nusiperkat taivanio sildoma veidrodi uz 35lt.
super kokybe rekomenduoju

Neprisijungęs t_dzeusas

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

gal kas nors žinot kur vilniuj galima įsigyt nebrangų trosą durų rankenos (naudotą)? nei molėtų plente, nei dvarčionyse šrotuose nėra. Modelis Audia 80 (b4) 91 m., gal kas pardavinėjat dalimis ir turit?

parašykit: t_dzeusas@yahoo.com

Ačiū.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

gal kas nors žinot kur vilniuj galima įsigyt nebrangų trosą durų rankenos (naudotą)? nei molėtų plente, nei dvarčionyse šrotuose nėra. Modelis Audia 80 (b4) 91 m., gal kas pardavinėjat dalimis ir turit?

parašykit: t_dzeusas@yahoo.com

Ačiū.

Paemi ir nusiperki nauja uz 30  lt  ;)

Neprisijungęs t_dzeusas

• Žiūrėti profilį
kad molėtų plento šrote seną siūlė už 30 lt, daugoka pasirodė:) naujas dar daugiau turėtų kainuot

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 19572
    • Žiūrėti profilį
kad molėtų plento šrote seną siūlė už 30 lt, daugoka pasirodė:) naujas dar daugiau turėtų kainuot
Tokiu dalyku kainomis pirma pasidomek Audi centre :) beveik 99% esu isitikines , kad sumokesi tikrai pigiau nei srote, ir turesi nauja detale.
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs t_dzeusas

• Žiūrėti profilį
ok, pabandysiu, dėkui ;)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį

Kai man reikejo nauja originalu trosa uz ~30 lt is karto vietoje radau servistoje: http://www.servista.lt/contacts.html (Vytenio g. 44)