Radau sąskaitą. Aišku, čia ne taryros nuopelnai, kad įmonė taip daro, bet jau seniai mačiau, kad kas sąskaitą rašytų per kalkinį popierių.
matau jog mane zmones smeizia ir nesuprnatu kodel, nors suprantu ir pasiiaiskinsiu ir neturiu ko slepti
<...>
del to ka rase NORI ALAUS? tai jog mes dirbam iki 18.00 ir kasa yra nuimta o tu kiek pamenu atvaziavai po 18.10 tai niekas jau nbeaptarnauja aparatu kaip ir bet kurioj parduotuvej o budamas draugisku as taves laukiau:) ir buvo ispreta kiek prisimenu jog iki 18 val tik galima priimt korteles (nors as dbr nesigincysiu kas buvo ko nebuvo nes tai tik zodziai)
man paskambinai, kad turiu būti 1800, aš pasakiau, kad pamėginsiu spėti. tiksliai pamenu, kad pasitikslinau, ar bus galimybė atsiskaityti kortele, pasakei, kad Taip. Pasakiau, kad pasistengsiu būti 1800, bet galiu ir vėluoti. Ką tai reiškia? Kad klientas ne be reikalo klausia, ar bus galimybė sumokėti >100 Eur sumą kortele, nes ne kiekvienas legaliai dirbantis asmuo vežiojasi kas dieną tokias sumas grynųjų. Jeigu pas jus kasa griežtai nuiimama 1800, tai tada komunikacijos minusas tau, kad neperspėjai manęs, kaip kliento, jog po 1800 nebus galimybės atsiskaityti kortele. ir AČIŪ kad manęs draugiškai palaukei, tik ką pasijaučiau VIP klientu, nes greičiausiai tokiomis aplinkybėmis eilinis klientas rastų uždarytas duris.
<...>del stabdziu disku visada dedant naujus stabdziu disku jie yra nuvalomi brake cliener (ir visi meistrai paliudys ) pakeistus stabdziu disku su kaladelem kol jie prisitrina stabdziai prastensi yra... taigi buvai ispetas delto<...>
Klaipėdos Eolto servisas man paliudijo, kad antikorozinį sluoksnį pašalina.
007 servisas liudija, kad antikorozinį sluoksnį pašalinti būtina (skaityti straipsnį iki galo, parašyta didžiosiomis raidėmis). Ir ką reiškia prastai stabdys? aš pirmą kartą važiavau su naujais diskais ir paliktu antikoroziniu sluoksniu. ar tu suvoki, kas būtų, jei, prieš įvažiuojant į gatvę, nebūčiau sustabdęs mašinos, ir būtų įvykęs eismo įvykis, nes auto pirmus 10-15 stabdymo metrų vos stabdė. Tu, kaip mechanikas, tusi suvokti, kad neši atsakomybę už savo darbo rezultatą, ypač, kai tai kalbama apie su saugumu susijusius dalykus.
del to zibinto tai as pakeiciau tau lempute ir tik isemes zibinta maciau kad jis suluzes bet guma kiek galciau priklijavau atgal (negi del to jog ji buvo iki manes suluzus as turiu uz savo pinigus det nauja) o del to kamstelio as tau atlyginau nes kaip ir sakaiu po savaites ar kiek laiko kai kreipeisi jog tikrai nepamenu ar jis buvo ar ne
va čia ir meluoji.
1. Kreipiausi ne po "savaitės ar kiek", o antrą dieną po remonto (sąskaita - birželio 9, FB žinutė - birželio 11. Dar susirašinėjimo metu sutikau, kad neapžiūrėjau atsiimdamas automobilį iškart, dėl to ir siūliau pasidalinti atsakomybę ir man padėti surasti detales.
2. Gumos neklijavai. iš pradžių teigei, kad paieškosi servise, paskui, kad ji tikrai buvo, kai uždarei bagažinę ir pan.
3. Aš tau sakiau, kad atidaviau auto su detale, pasiėmiau be jos. Kad ir kaip ji laikėsi, bet tu atsakai, kad aš išvažiuočiau su detale. Jeigu tu nesugebi iškomunikuoti dėl elementarios detalės, tai kaip tu gali komunikuoti su klientu dėl rimtesnių dalykų?
vyrai as neturiu ko slepti ar ko meluoti, mano reputacija brnagesne uz keleta melagingu zodziu ar keleta euru. as dirbu saziningai del to dziaugiuosi kad turiu darbu ir zmones yra laimgi. Be to visi laimingi nebus nes vienam uzkliuna tas kitam tam.
akivaizdu, kad pirmoje vietoje tau ne reputacija, o principai yra brangesni. ir bliamba, tu vos prisiėmei atsakomybę dėl kamštuko, kurį aš radau palaidotą kėbule, nes tu jį įstūmei į vidų beįstatydamas atgal. Tai tu man ir kitiem paaiškink, kaip tavimi tikėti dėl gumos? tipo aš specialiai nuplėšiau, nes veikti neturėjau ką? ir gini save kiekvienoje vietoje, nors galėtum pripažinti, kad nedirbai idealiai sprendžiant problemą. ateičiai, prašau, keletas elementarių patarimų, kurie padės spręsti konfliktus su klientais arba padės jiems neatsitikti pagal mano situaciją.
1. atsiskaitymas kortele. jei pas jus 1800 yra šventas laikas kasai nuimti, klientą, su kuriuo nusprendėte, kad jis ateis 1800, turi informuoti, kad po 1800 atsiskaityti kortele nebebus galima. jei taip nutiko, kad neiškomunikavai, prisiimi atsakomybė ir pasisiūlai pavežėti iki artimiausio bankomato. YPAČ kai jis dar pasitikslina prieš važiuodamas, ar galės atsiskaityti kortele! kai tu visa tai padarai, o klientas vis tiek traukia iš piniginės kortelę, va tada gali palikti atsakomybę jam, bet vis tiek būtų gražu, jei padėtum surasti greitą išeitį, kaip atsiskaityti, nes namo nori visi.
2. darbų kaina. pamiršai įtraukti lempučių ir alsuoklio keitimą (10 Eur). palik 120 Eur, o pasakyk klientui, kad va, pamiršai įtraukti tuo ir tuos smulkius darbus, bet čia bus jam dovanų. WoW. naujam klientui tokią dovanėlę iškart. SUPER! Kai investuosi 10 Eur į kleinto šypseną, jis pas tave grįš, ir atsiimsi tuos 10 Eur per kitus darbus ir dar daugiau.
3. dingusios detalės. niekada NEDURNINK KLIENTO. ką aš būčiau tavo vietoje daręs: "Atsiprašau, nepastebėjau, padėsiu surasti detales". kietą dieną sėdžiu prie telefonu, apskambinu pažįstamų ir šiaips visokių perekūpų šrotus, surandu gumas, kaištį, užklijuoju, dar kartą atsiprašau ir padarau nuolaidą kitam apsilankymui. Sudėtinga? Tikrai kad ne. bet jei pas tave klientų eilės, ir tau nusispjauti ant kitų, tai suprantu, kodėl tau svarbiau buvo mėginti mane durninti.
<...>
Nori alaus? tur būt retai pas meistrus lankaisi, čia dar labai geras aptarnavimas ir problemos visiskai smulkmeniškos, o 20eur užsiprašyti už šponkę vat čia jau
čia nebuvo labai geras aptarnavimas. labai geras aptarnavimo pvz., kai po įsiurbimo kolektoriaus nuėmimo ir pastatymo atgal pradėjusi mašina trail'inti yra tvarkoma nemokamai, nes autoservisas sugeba prisiimti atsakomybę. ir dar pabaigoje atsisako paiimti pinigus už kolektoriaus tarpines, nors pasakiau, kad viskas ok, naujos tarpinės - mano sąskaita.
20 Eur ne tik už šponkę, bet gumą, laiką, važinėjimą, išvalymą, uždėjimą. ir galų gale už durninimą.
Galų gale aš aprašiau savo savijautą po apsilankymo, tai, kas man sukėlė neigiamą įspūdį. Sutinku, kad tikėjausi per daug, ir tai buvo mano blogas pasirinkimas.