Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Geri meistriukai, servisiukai  (Skaityta 219984 kartus)

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
Re: Geri meistriukai, servisiukai
« Atsakymas #1025: 2015 Balandžio 08, 07:36:09 »
Pereidineju i Audi stovykla. Megstu, kai masinoje viskas idealiai tvarkinga., tad ieskau ilgalaikiam bendradarbiavimui puikaus meistro.  kuriam beveik nereiketu spelioti ir ekspermentuoti. Nenoriu, kad butu pigiausias, noriu, kad butu geriausias (ar prie geresniu) ;)
Jei turit ka rekomenduoti - maloniai prasom, cia arba asmeniskai.

P.S. Patinka dalyvauti remonto procese. Bet i procesa nesikisu ir stengiuosi netrukdyti. Dalyvauju ne todel, kad nepasitikiu, o todel, kad idomu. Mano isitikinimu uz saziningai atlikta darba, turi buti adekvatus atlyginimas. Tad net ir dalyvaudamas remonto procese, niekad del kainos nesideru - mokama ne tik uz detales, bet ir uz zinias.

pigiai ir gerai nebuna. cia norai neatitinka realibes. ir procese gali dalivaut be meistro.:-]

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1026: 2015 Balandžio 08, 08:51:24 »
Andzeika su lietuvių kalba blogai? Jis ir neieško pigiai ir gerai, dar kelis kartus jo žinutę paskaityk ;)

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1027: 2015 Balandžio 08, 18:55:06 »
Andzeika su lietuvių kalba blogai? Jis ir neieško pigiai ir gerai, dar kelis kartus jo žinutę paskaityk ;)
  viska as suprantu gerai, pigiausio ir geriausio jam reikia.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1028: 2015 Balandžio 08, 19:16:10 »
  viska as suprantu gerai, pigiausio ir geriausio jam reikia.
Dar porą kartų perskaityk, gal vakar sunki diena buvo? :)

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1029: 2015 Balandžio 08, 22:14:10 »
Pereidineju i Audi stovykla. Megstu, kai masinoje viskas idealiai tvarkinga., tad ieskau ilgalaikiam bendradarbiavimui puikaus meistro.  kuriam beveik nereiketu spelioti ir ekspermentuoti. Nenoriu, kad butu pigiausias, noriu, kad butu geriausias (ar prie geresniu) ;)
Jei turit ka rekomenduoti - maloniai prasom, cia arba asmeniskai.
man irgi neatrodo kad ieskoma pigiai ir gerai, aisku kitas klausimas kas yra pigiai ar brangiai? jei pasakyciau kad kaladeles kainuotu pakeist 15 eu, tai cia brangu ar pigu ?
dar idomu apie kokia auto kalba eina, jei apie kokia q7, tai ten tikrai pigiai neiseina, o ir gedimai pas ja nera standartiniai kaip pas kokia b5/c5
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 08, 22:20:23 sukūrė kubikas »

Neprisijungęs Lapkritinis

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1030: 2015 Balandžio 10, 12:41:34 »
Na sakyciau brangu yra autorizuotam audi servise. Darysiu prielaida, kad ten yra ir gerai. Bet autorizuotas servicas ne visada "reikalingas", yra gi visokiu "subtilybiu", pvz prakiurusius duslintuvus autorizuotam service manau man pasiulys tik naujus, kai siaip service man juos gales privirinti ir naudotus.
Bet jei keisti koki dirzo itempeja - tada jau imciau nauja ir originalu.

Sakykim koks privatukas isejes is audi centro ir darantis sakykim uz 50% kainos plius dar gaunantis nauju daliu su nuolaida - butu jau tinkamas meistras.

Auto: A6 C6 F4.
Variklis: 3.0 TDI

Neprisijungęs xxxx

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1031: 2015 Balandžio 26, 10:34:53 »
Sveiki. Gal kas žinote kas Vilniuje labai kokybiškai apklijuoja salone detales plėvele (durelių apdailos juostos, panelės apdailos juostos, bėgių apdailos ir t.t.) Jei žinote prašau numesti linką tų kruopščiarankių  :) Pas Audi A6 C6 yra liga durelių apdailos, jos apsidaužo nuo diržų, tad nusprendžiau gal geriau apsiklijuosiu, nei ieškosiuosi devėtų "idealių" :-)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1032: 2015 Balandžio 26, 12:55:38 »
Kokios pas tave juostos? Turiu sidbriniu po komplektu.

Neprisijungęs xxxx

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1033: 2015 Balandžio 27, 13:19:27 »
Kokios pas tave juostos? Turiu sidbriniu po komplektu.

Pas mane sidabrines (aliumines). Jei gali atsiusk foto i PM.

Neprisijungęs Justas A4

• Įrašai: 555
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1034: 2015 Balandžio 28, 15:23:41 »
Antram šeimos automobiliui - 2005 Corolla 1,4 VVTi, dirbant varikliui su apkrova kažkas klaksi.
Gal galite parekomenduoti variklistus, kurie galėtų pažiūrėti ir sutvarkyt situaciją?

Neprisijungęs Swiss

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1035: 2015 Gegužės 04, 11:08:58 »
Vilniuje rekomenduočiau UAB Rimtoma Kubiliaus g. Kelis kartus ten remontavausi, kainos darbų beveik 2x mažesnės nei Moller, originalių dalių kainos panašios arba irgi net mažesnės.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1036: 2015 Gegužės 04, 11:38:47 »
Dalių kainos pas juos visad mažesnės nei molleryje su audi klubo "nuolaida".

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1037: 2015 Gegužės 04, 12:45:58 »
tik ten, kiek girdėjau, eilės nemažos, teisybė ar ne?

Neprisijungęs VytautasV

• Įrašai: 1158
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1038: 2015 Gegužės 11, 09:02:03 »
gal kas Vilniuje galite parekomenduot koki nebrangininka garazista, kuris dyzeliui degima galetu sutvarkyt? Nelabai daug ten to darbo, viskas kas liecia smagrati ir paskirstymo dirzo atitaikymo padeti jau yra padaryta, tik degimas uzvelintas labai. masina 5cil 2,5TDI 1T 88kw silke. Bet degimas reguliuojasi kaip analogiskai ceskes 85kw dyzelio.

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1039: 2015 Gegužės 21, 22:59:04 »
ahoj visiem.gal kas zinot ka kas galetu mano masiniukuj slenkscius pervirint?geriausia butu kokybiskai ir neperbrangiausiai

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1040: 2015 Gegužės 22, 10:05:53 »
VIKRUS, Naugarduko 96, purkštukų patikrai - geras variantas ar yra geresnių? (H-)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1041: 2015 Gegužės 22, 10:40:05 »
Na nieko blogo negaliu pasakyti apie juos, patikrino ir išvadas davė.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1042: 2015 Gegužės 22, 10:41:21 »
Na nieko blogo negaliu pasakyti apie juos, patikrino ir išvadas davė.
(y) ačiū

Neprisijungęs Tricepsas

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1043: 2015 Gegužės 23, 12:12:39 »
Sveiki Kolegos. Esu žalias vairuotojas (ir žiniomis, ir stažu ir šiaip naujai gyvenu Vilniuje). Gal kas galėtų parekomenduoti, kas Vilniuje nebrangiai (bet ir ne pigiausiai) gali sutvarkyti šarnyrus (renovuoti arba pakeisti į naujus) Audi A4 B5 Avant? Ir prie to paties, kur duslintuvą susivirint galima būtų? Dėkui.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1044: 2015 Gegužės 23, 14:36:36 »
Duslintuvą čia ;)

Neprisijungęs Justas A4

• Įrašai: 555
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1045: 2015 Gegužės 25, 15:02:07 »
Sveiki Kolegos. Esu žalias vairuotojas (ir žiniomis, ir stažu ir šiaip naujai gyvenu Vilniuje). Gal kas galėtų parekomenduoti, kas Vilniuje nebrangiai (bet ir ne pigiausiai) gali sutvarkyti šarnyrus (renovuoti arba pakeisti į naujus) Audi A4 B5 Avant? Ir prie to paties, kur duslintuvą susivirint galima būtų? Dėkui.

Pamėgink pas šitą dėl šarnyrų kreiptis. Pats nesinaudojau, bet kolega buvo davęs kontaktą (sakė geras). Gal padės.
Pavel Žuk - +370-681-44481

Neprisijungęs Valentinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1046: 2015 Birželio 01, 11:13:52 »
Gal yra žmonių galinčiu rekomenduot meistrus ar servisus kurie kokybiškai galėtų pašalinti rudis ir nudažyti kelias automobilio dalis? Darbai atliekami sau, ne pardavimui, todėl nesinori, kad po pirmos žiemos rudys vėl išlistų.

Neprisijungęs EgidaVLN

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1047: 2015 Birželio 11, 13:38:01 »
gal kas nors galetu rekomenduoti serviziuka kuris remontuoja kondicionierius. Ne tik pildo ir virina, bet kad elektronikoj dar butu gerai pasikauste :)

Neprisijungęs EgidaVLN

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1048: 2015 Birželio 24, 14:56:03 »
tai va ispresta  mano problema :) atsirado keleta norinciu, bet kai papasakojau kame problema, kazkaip isblezdavo entuzijazmas :( perskambinau daugybe servizu kurie deklaruoja, kad taiso kondicionierius, netgi montuoja, bet deja jie ju netaiso, o tik virina ir pildo :))))) Daugumos giriamas kondicionieriu centras, kaip ir apsieme, bet kai nuvariau ir palikau masina, tai paskambino, kad gal geriau pasiimciau masina, nes jiem nesigauna prisijungti prie kondicionieriaus kompresoriaus, ka gali padaryti, tai pastatyti papildoma mygtuka (apie 100 eur) ir tada turetu veikti kondicionierius. Kiek skaiciau cia visu giriamas garazasTDI taip pat pasisiule, bet visai i krumus dejo, nepasivargindamas nieko atsakyti, o kai nuvaziavau i serviza pas ji tai pasake cia menesio projektas ir nezinia ar pasiseks :( jau net maniau teks keisti visa kondicionieriaus sistema. Taigi apie savo problema papasakojau forumieciui DasAuto, tiesiog ji vieninteli is cia pazistu, nes teko truputi kitomis temomis :) na jam nepasirode, tai menesio projektu :) ko pasekoje jis bendroj sumoj per diena viska padare :)))

p.s. mano problema buvo neveike kondicionierius. Audi A6 1.9tdi mechanika, kaip issiasikinau jau nusipirkes tai pasirodo buvo 2.5 automatas.

Neprisijungęs doneland

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1049: 2015 Liepos 01, 15:14:51 »
Sveiki, kur galeciau nebrangiai padaryti variklio kapitalini; reikia pakeisti švaistiklį. Mano auto 2007 AllRoad 2.7TDI. Įdomu kokios kainos.