Spidey --- Na kiek tvarkiau pakaba, tai vis gerai sutvarko AUTOVEGA, Savanorių pr. 178
Ir kainos labai nesikandzioja
NO_FEAR --- Vilniaus Auto salonas
Dir. Petras
Satrijos g. 15, Vilnius
tel. 2728702
Mob. 868513755
Pas juos remontuojuosi jau 5-6m.
Remontas kokybiskas, automobili atvaryt galima susitarus net nakti, saugoma aisktele, jokiu problemu su garantija
Kaina pigiau nei kemi tanagra bet brangiau nei garazeliuose
Remontuoja viska. Man ten super. Kam siuliau niekas nenusivyle.
Bet pasirinkimas kiekvieno
DVORF --- Galiu parekomenduoti meistriukus Fabuose, kurie gerai virina duslintuvus. Iseina 50-70 lt, bet suvirina puikiai. Jei graziai pamirksesi, gal seniukai ir nuleis kaina
http://www.maps.lt/redirect.asp?eid=31092Mailman --- Duslintuvus ir viska kas su tuo susije, gerai, greitai, su siokia tokia garantija ir nebrangiai tvarko Seskineje Ukmerges 202A, ten tokie raudoni garazai (salia ukmerges gatves) ir is kitos puses issikure tie meistrai
http://www.maps.lt/redirect.asp?eid=41398jaskaquattro --- Na galiu pasiūlyti tokia įmonę užsiimančią xenonais, auto TV, garso projektais ir auto apsauga. Jie montuoja labai įdomius žaisliukus, na signalizacijas su peidžeriu ir užvedimo per atstumą funkcija... UAB "Korundas" Panerių g. 5 Tel. žmogaus iš tos įmonės, kuris gali pakonsultuoti 865540777
vyma --- 8 687 56631 - Rimas, Traku Voke - nuo variklio iki vaziuokles. kainos zenkliai mazesnes nei Vilniuje. Darbai labai kokybiski
ramsha --- Saviske varau pas Serioga kad ir kaip juokingai skambetu, vyrukui rankos auga tikrai is ten kur reikia. Dirba jis tiesiai uz lukoilo pakeliui is Vilniaus i Panevezi ant autostrados, tikrai netoli.
Jo patyrimui itaka turi ir tai jog jis yra Audi Coupe kuri vaziuoja ralyje mechaniku komandoje...
asprey --- UAB "Alternatyvios Idejos"
automobiliu garso ir apsaugos sistemos
patalpu apsaugos sistemos per gsm
Vilnius, Zirgo g. 1c
8655 21 831 Andrius
www.alternatyvios.ltgarso varzybose turi daug pirmu vietu!!!
malonus zmones!:)
zzaibass --- Turiu savo Zweriuka Coupe taip ji vadinu,ir ji patikiu tik K.R. komandai... Tai Klemenso Ragaisio I.I zinoma isikure garaziuke, bet tikrai normaliai dirba Tevas su Sunum, atreguliuos ka nori,varikliukas,stabdziukai-nu kaip ir kazkas minejo nu kiekvienas gi turim savo Kazka megiamo.O ypac jei geras biciukas tai nebrangiai ir ima - o nuo kito atsiima brangiau, kas uzgincys AAA .Man patiko pasisakymas RAMSHA kur pas Sirioga varo Manau pabandysiu as ten savo Zveriu nuvaryt,stabdzius sureguliuot ir granatos guma pasikeist - paziuresiu koki Salidola des man i Guma. Perdaug sneku Ane... nu gerai surasau Klemenso koordinates
Laisves pr.nedavaziavus Karoliniskiu tilto:Spaudos rumu nepravaziuojam,
pries tai yra Rimi,
uz rimi sukam i desine pro Naktine Kebabine
30 metru nuo sankryzos po kaire yra 2 aukstu Garazai - tai Klemensas 1-am aukste nuo 9.00 iki 21.00 kaip kada.
Yra Eile pas ji Tad uzsiregistruojam del viso pikto.........
8(5)2426958
exbebras --- Patikimos automobiliu apsaugos, audio, video sistemos automobiliams
www.steris.ltkoupas --- kaip ir kazkas giriu AUTOVEGA, xebryte man padejo pasiruosht slalomui nesiskundziu.
tajpogi VL tuning toks zmogelis pasivadines yra. su zhigonu laksto slalome. daro ilgai, realiom kainom bet teisingai! dyrbu shalia tad matau.. variklis, pagaba ir visokios kitos smulkmenos
Tornado --- Viena UAB Vilniuje issiparduoda padangu montavimo iranga ir pakelejus, o taip pat ir padangas - naujas ir naudotas. Padangos tiek vasarines, tiek ziemines ir tikrai geromis kainomis - jei ka domina, man i pm arba 860501455.
PLoHiSH ---
http://www.drive.ltRatlankių kosmetinis atnaujinimas (smėliavimas, paruošimas dažymui, gruntavimas, dažymas, lakavimas).
Vat pries pora dienu atnaujino mano ratlankius gerai darbuojasi bachureliai!Respect
Pacas --- Siuo metu galiu padeti su automobiliu remontu ir detalem.
UAB "Megamesta"
DOHC --- UAB "TEMIS" Graiciunu g.10,Vilnius. Viskas kas susije su auto dazymu ir paniasiai.
Kontaktinis tel. : +37067582108
2rnas --- UAB "AUTOMA"
varikliu diagnostika
duslintuvu ir vaziuokles remontas
ratu suvedimas
verkiu g. 50, vilnius
865523811
2761017
P.S. uz nieka pinigo nejama, atsakingai dirba, rekomenduoju