Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Geri meistriukai, servisiukai  (Skaityta 219895 kartus)

Neprisijungęs Nori alaus?

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Re: Geri meistriukai, servisiukai
« Atsakymas #1175: 2017 Vasario 28, 22:14:09 »
nu matai pasakiau tau aitdaviau pinigus uz kamsteli ir visa kita:) o tu glaovji man ta guma reikalinga buvo tai as ja seip paimiau ir nusiemiau :D o del to popieriaus tau as tau originalo gi neatiduosiu :) nes teko susidurti kad paskui zmogus priraso kad keista tas keista tas ir atvaro sako jus nepakeitet ir iki policijos:) o tu neirodysi to nors ir nedarei o yra uzrasyta:) o kai rasoma taip tai tu savo ranka nedarysi nieko:)
aš negalvoju, kad tau ji reikalinga buvo. aš galvoju, kad tai buvo tavo aplaidumo pasekmė. kaip ir kamšteles. tik kamštelio atveju tu dar turėjai pamatyti, kaip jį įspaudi, ir jis įkrenta.
dėl sąskaitos, dammit, na kodėl tu priimi asmeniškai. tu galvoji, kad aš, kaip buhalteris, nesuprantu, kam reikalingi du sąskaitų egzemplioriai? ir man nereikia to pirmo alia originalo. esmė yra dėl kalkės. čia tavo įmonės ir jos savininko/vadovo kultūra. kalkinis popierius yra totalus akmens amžius. na aš matau, kai kasos pajamų orderiai specialūs dvigubi būna, ar kurjerio pristatymo kvitai, bet kai iš po ranka rašytos sąskaitos ištraukia kalkinį popierių ir pateikia vos įskaitomą popiergalį.... mano sąskaitoje, nežinant, kokie darbai atlikti buvo, dar reikėtų gerai pasėdėti, kad įskaitytum, kas surašyta. tai yra tiesiog požiūris į bendrą klientų aptarnavimo ir darbo kultūrą. ir tai yra tavo įmonės problema, o ne tavo.
o del atsikaitymo paskaityk kasos taisykles jei irasyta kad dirba iki 18.00 po 18.00 jau neglai atsikaityti kortele :) as gi neperprogramuosiu aparato...

tu man tikrai nekabink makaronų apie tai, kad kasa dirba iki 1800. kasa dirba tiek, kiek dirba darbuotojas, t. y. kol darbuotojas "nenuima" kasos. ką tai reiškia. Darbuotojas dienos pabaigoje turi užpildyti kasos žurnalą. iš principo turi būti įrašyti kasos pradinis likutis, dienos įplaukos, išlaidos, bankas (atsiskaitymai kortele), likutis, užpildžiusiojo pareigos, pavadinimas ir autografas. prieš tai dar ir suskaiiavęs grynųjų pinigų likutį ir palyginęs su ataskaita. procedūra, kuri netrunka kelias minutes ir reikalauja šiek tiek atidumo. nepaisant to, tiek kasa, tiek POS terminalas fiziškai nenustojo dirbti, bet, man atsiskaičius, atsakingas darbuotojas būtų turėjęs taisyti kasos žurnalą, dar piktam buhelteriui pareikalavus ir paaiškinimą rašyti. ir net nesvarbu, ar aš atsiskaitau grynais, ar banko kortele. ir tu bei tavo kolega taip skubėjote namo, viską susitvarkėte ir laukėte manęs. ir aš net netikiu, kad, jei būčiau atvykęs 1758, kasa dar būtų buvus "nenuimta". Ir, jei man taisykles kiši, kaip manai, ar teisingai pasielgei paimdamas iš manęs grynus pinigus ir nedavęs kasos kvito? juk kasa tai buvo "nuimta".
ir apskritai, aš dar kartą kartoju, vienintelis dalykas, ką tau reikėjo padaryti, tai tiesiog pasakyti "po 1800 kortele atsiskaityti nebebus galimybės". aš pakeliui link vielabraukio pasiimu grynų iš bankomato ir važiuoju pas jus. paprasta ir elementaru.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Vasario 28, 22:37:18 sukūrė Nori alaus? »