matau jog mane zmones smeizia ir nesuprnatu kodel, nors suprantu ir pasiiaiskinsiu ir neturiu ko slepti
1. jeigu pas mane darbas su masinomis yra labai uzimtas ir zmogus negali paskambines is ryto ir atvaziuot per pitus nes zmones uzsiraso pries savaite pas mane
jeigu atsiranda tarpas tada taip galiu priimti zmogu. pvz diagnostika ar lemputes keitimas ar panasiai taip galima ir be eiles pdaryt tai nes nereikalauja keltuvo ar pan, o rimtesni darbai uzima laiko ir keltuvus. ATSIPRASAU tu zmoniu kurie negalejo palaukti kaip ir visi kiti:)
del to ka rase NORI ALAUS? tai jog mes dirbam iki 18.00 ir kasa yra nuimta o tu kiek pamenu atvaziavai po 18.10 tai niekas jau nbeaptarnauja aparatu kaip ir bet kurioj parduotuvej o budamas draugisku as taves laukiau:) ir buvo ispreta kiek prisimenu jog iki 18 val tik galima priimt korteles (nors as dbr nesigincysiu kas buvo ko nebuvo nes tai tik zodziai)
del stabdziu disku visada dedant naujus stabdziu disku jie yra nuvalomi brake cliener (ir visi meistrai paliudys ) pakeistus stabdziu disku su kaladelem kol jie prisitrina stabdziai prastensi yra... taigi buvai ispetas delto
del to zibinto tai as pakeiciau tau lempute ir tik isemes zibinta maciau kad jis suluzes bet guma kiek galciau priklijavau atgal (negi del to jog ji buvo iki manes suluzus as turiu uz savo pinigus det nauja) o del to kamstelio as tau atlyginau nes kaip ir sakaiu po savaites ar kiek laiko kai kreipeisi jog tikrai nepamenu ar jis buvo ar ne
vyrai as neturiu ko slepti ar ko meluoti, mano reputacija brnagesne uz keleta melagingu zodziu ar keleta euru. as dirbu saziningai del to dziaugiuosi kad turiu darbu ir zmones yra laimgi. Be to visi laimingi nebus nes vienam uzkliuna tas kitam tam.