Jei idomu kaip pora masinu padare, galit uzsukt parodysiu, nei putioku, nei biski kerzos net, spalva ideali
Jei atvirai, tai nelabai... Siaip as gyvenu nepertoliausiai nuo tavo nurodytu meistru, tai ju reputacija buvo iki siol siaip sau. Del to ir parasiau, bet jei jums gerai tai tik dziugu. O siaip aplink Naujaja Vilnia kruvos meistru, ir tikrai yra geriau daranciu
Tad pas situos as nei variau, nei varysiu
Tavo kalbos tai nekokio rimtumo atrodo...
Kuo gi tau jos nerimtos? As tik viso labo issakiau savo nuomone, kurios tikrai nepersu niekam kitam. Dar kart pasikartosiu, jei jums tinka - viskas tvarkoj, varykit ir darykit. Man nuo to nei silta, nei salta...
Nuomone reikia pagristi, o ka tu kur girdejai, tai nerimtai atrodo, idomu pamatyt tu geru meistru dazytas masinas, nes mano asmeniskai audine kai VEHO dazytojai nudaze tai bijau plaut kad zmones neissigastu..o sita zmogeli man parekomendavo, paziurejau kaip nudaze to draugo masina, tada pats nuvariau jam 2 masinas ir abi geros, tai viso jau 3, manau butu padares bent viena blogai, jei kreivarankis butu, o mano rekomendacija jei kas netiki, gali atvaziuot ir apziuret sakiau