Na tai jie pildyt tik ir temoka, sumokejau 85 eur. ir tik papilde bet kondiske vistiek neveikia
tikrai nepatarciau tenai vaziuoti, netgi pildytis

sumokejau as tada atseit uz remonta ir papildyma 85 eur. Ir nepataise man pilnai, sako vaziuok pas elektrika, nors kai variau taisyti, tai buvo pabrezta, kad taisyti pilnai. Tiesiog jeigu nesugebi pilnai atlikti darbu tai manau nereikia ju ir apsiimti. Nuvaziavau as pas pazistama, padare man ta elektra (pakeite rele ten kazkokia

)bet kazkodel dingo pas mane freonas, taigi tas pazistamas ir pripilde, tada vaziavau aiskintis i ozo g. 6 (nes jie man ir dare) kodel dingsta greonas, pasake, kad leidzia slangele ir uz ai reiks moketi dar 50 eur. Nors pries tai sumokejau 85 eur uz tai kad viska sutvarkyti (sake viska sutvarke liko tik elektra). Aisku as nesutikau jam moketi tu 50 eur, galvoju isbegs nuvarysiu pas ta pazistama ir jis normaliai sutvarkis, bet va iki siol vazineju (pernai visus karscius atvazinejau ir dabar dar saldo) ir viskas tvarkoje (nors sake kad leidzia slangele ir reikalingas remontas uz 50 eur). Taigi taip gaunasi, kad ir pirma karta blogai uzpilde.
Taigi tikrai nepatarciau tenai vaziuoti