Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: "PabuksOk" su Audi klubu :)  (Skaityta 155243 kartus)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
blin, taip tingiu numerius tušOt, gal tiks su numeriais vaizdinė medžiaga?

as vat irgi apie ta pati, kad tingiu, gal yra koks tai nesunkus ir greitas budas ta padaryt? arba gal nera didziule butinybe juos tusuoti?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Jis pasakojo, kad trosai, su kuriais jis save gali istraukti 50 m atsumu jei yra medis ar stulpas tokiu atstumu nuo uzklimpimo vietos (naudojant rankine lebiotke) jam atsistojo ~1000 Lt
Trosas labai rimtas.Taciau man kazkas labai panasu ka naudojo ofraudas per "Rudens ziedai-1 "

mano irgi pakankamo rimtumo, musu auto pilnai pakanka, tik trumpas.

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
realiai tai mes nelabai ka ir nusizengem, tai ko gero galima det ir netusuojant

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Bent jau Mano A6 C4 melynas Avant tai tikrai galit netusuot, man negaila :D eje, tai del virves kas si karta neatlaike? Virve truko ar kablys luzo?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
blin, taip tingiu numerius tušOt, gal tiks su numeriais vaizdinė medžiaga?

mano drasiai gali viesinti :goodboy:

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
Bent jau Mano A6 C4 melynas Avant tai tikrai galit netusuot, man negaila :D eje, tai del virves kas si karta neatlaike? Virve truko ar kablys luzo?
buvo uzkabinta uz legacy farkopo, ale kilpa, kablys luzo per puse, puse atiteko farai ir puse skriejo  virs galvu

Neprisijungęs Maruk2

• Įrašai: 340
    • Žiūrėti profilį
Manau dek kam reikejo jau nusipompine, ir pasiziures tuos numerius

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
jo, dimania vos netapo kablio taikiniu, gerai kad spejo pasilenkt

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį

ir pats geriausias mano kadras  :bedantis: :bedantis: :bedantis:

taip pat pora video siužetų

http://youtu.be/0b4VnBN0crU

http://youtu.be/RhKbzcAMl7E
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 05, 08:32:58 sukūrė mega »

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
video kur Volume traukem galima uzdet gangam style daina :D :D sokam panasiai

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
smagiai ziuriu padalyvavot :D

Neprisijungęs Arunas.V

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
Reiškiu didelia padėką audi klubo organizatoriam už tokią draugišką pokatuškę. Buvo linksma ir smagu, užuojauta dėl gedimų. Gaila negalėjau sudalyvauti iki galo nes pritrūko laiko, savo mažajai pažadėjai į kiną nuvežti. Mielai prisijungsiu ir prie kitų renginių  :)

Arūnas su juodu foriku

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Tai dalyviai draugiškai laužėt mašinas?  (+)  :-]

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1875
    • Žiūrėti profilį
ne lauze,o tobulino vaziavimo igudzius

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ne lauze,o tobulino vaziavimo igudzius
:-]
Aš ne koks pareigūnas , kuriam sustabdžius žiemą besismaginant kur nors , puoli aiškinti , kad tobulini vairavimo žiemą įgūdžius  (aa)  Visi puikiai žino ką ten išdarinėjai , net ir ponai pareigūnai  (+)
Nesuprask klaidingai - nesmerkiu labai , nes ir pačiam buvo laikas , ale dabar kažkaip va gaila , kad gali tą sulaužyt , aną sulaužyt , nusukt ,sugadint , o tai kainuos bereikalingas išlaidas  :F

Neprisijungęs Arunas.V

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Aš ne koks pareigūnas , kuriam sustabdžius žiemą besismaginant kur nors , puoli aiškinti , kad tobulini vairavimo žiemą įgūdžius  (aa)  Visi puikiai žino ką ten išdarinėjai , net ir ponai pareigūnai  (+)
Nesuprask klaidingai - nesmerkiu labai , nes ir pačiam buvo laikas , ale dabar kažkaip va gaila , kad gali tą sulaužyt , aną sulaužyt , nusukt ,sugadint , o tai kainuos bereikalingas išlaidas  :F
Man rodos ne i ta forumo skilti bandai grazaus vaziavimo demagogija skiepyt. Mes po pasivazinejimo dar pilni geru ispudziu, ir kad kazkam kazkas pagedo manau daug labai nesigaili, nes zino ko vaziavo. Taigi ruosiames dar kitam susitikimui (vairavimo igudziu tobulinimui), greiciau apsitvarkom bolidus ir i trasa!!!
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 05, 00:00:07 sukūrė Sanmarko4 »

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Kiekvienam savi pomėgiai, vieniem prioritetas išvaizda, kitiems greitis, tretiem pravažumas :)

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
o as isvis buvau keleiviu.man reklamavo puikia 4x4 sistema.kas geriau audi,toyota ar subaru
gavosi kad geriau daug zmoniu ir trosas  (aa)

Neprisijungęs Arunas.V

• Žiūrėti profilį
Iš to ką šiandien mačiau tai geriausiai pasirodė adui coupe su asfaltinėm padangom. movė ir pramovė :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Neimkit gi taip į širdį kaip nekurie čia :D Aš ir pats ten būčiau su malonumu sudalyvavęs(kaip keleivis :D) ir tikiu , kad būčiau apturėjęs labai smagų laiką , tik va kažkaip nežinojau , kad vyks  :D

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
jo keleivis buvau.geras aparatas,gaila kad luzo

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
jo, pasivazinejom tikrai smagiai.. gaila kad pagedau, bet iki namu grizau... leksim keist abieju granatu ir issikelt gala.. reikia quattro garbe ginti pries piktus subarikus  ff

iki susitikimu  :G
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
dar paziurejau ka nufilmavau, tai yra tiek mano gedimas, tiek lempos isdauzimas, tiek dimos pora uzvaziavimu bandymu  :D
o del ikelimo tai neaisku, nes numeriai kaip ir matosi.. bet kas ten dalyvavo jau is nuotrauku galima nustatyt...

tik idomu ka mes galejom pazeist tokiais pasivazinejimais? kokias taisykles?  8:8 misko paklotes gadinimas? zoles gadinimas? keliu sukurimas kur ju nera?  (H-) tiesiog siaip idomu ar yra apipbrezti tokie dalykai ir ar kam nors nusizengeme?
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt