Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: "PabuksOk" su Audi klubu :)  (Skaityta 155817 kartus)

Neprisijungęs jaroslavas

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
Re: "PabuksOk" su Audi klubu :)
« Atsakymas #725: 2012 Gruodžio 04, 12:57:26 »
Pažiūrėjau autumn flowers 5. Mano ispudžiai. Iki šiol nematau kažkokio ryškaus skirtumo tarp Subaru AWd ir Quattro. Ir tai gerai, reiškia kova tęsiasi. Taip pat tarp jūsų Quattro kartu irgi jokio skirtumo nepastebėjau, sakėt kad va pirma tai jomajo, ir kitos kartos varo. Nesupratau kaip jus pravarėt per ta vieta kur aš ir Maruk sedėjome, o butent kodėl ta karta išsigandote? Na tiesa dabar matėsi pagreitis geras, inercija padėjo. Ir kada trosa normalu turėsite? Volume, jau klubas galėtu pirkti tokioms pramogoms, taip klubus net vienija! Pirma karta Kubikas varė liuks, o kas dabar??? Tik tempė ir tempė ji. Davai Kubikas , kalis :) Kai su mumis važiavote tai tempti nereikėjo, o kas čia dabar - gal 5 kartus, argi purvo daugiau? Na super pabuksavote. Aš dabar laukiu sniego, daug sniego, jis man labiau prie dušios, nei ka gadina, nei plauti, ir offroad ir slalomai. Dabar reiks su jumis link Šalčininku aerodromo ir driftinsime, ant laiko Slalomo treniruotė su Subaru Forester aerodrome.