Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: "PabuksOk" su Audi klubu :)  (Skaityta 154587 kartus)

Neprisijungęs Klajoklis

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
Ats: "PabuksOk" su Audi klubu :)
« Atsakymas #425: 2012 Lapkričio 21, 15:19:03 »
Kai vien trukusi virve savo jega per dazyta pavirsiu dazus numusa, tai apie saugu atstuma tik nuo 0.5km galim pradet sneket ;)
Uz puses km tikrai niekam nebus idomu stovet :)
Rasau, jog siuo atveju saugiausia nesitampantis ir rankomis traukiant, nes jei ir kas nutruktu tai blogiausiu atveju tik dugnines susidaush, bet ne akis ar dar ka susizalos. Juk tam ir renkates, kad kazkoks judesys idomumas butu.

Žmonės renkasi papramogauti o tuo pačiu kažko išmokti, tame tarpe ir teisingai evakuotis užstrigus, juk žiema ant nosies, taip pat niekada nežinai kur kitą kartą užsėsi, ir aplink nebus 15 žmonių kurie pramogos dėlei truktels virvę. Tiek virvė turi būti su rezervu nutrūkimui tiek auskarai. Nuo pat pradžių siūlau rimtų gamintojų virves, kurios būna sertifikuotos tam tikrai traukimo jėgai, ir atsparumu nutrūkimui. Kaip pvz visi juokėsi pamatę mano virvę, bet kai supranti kad mano auto sveria apie 3 tonas, o mano turimas trosas apskaičiuotas  8 tonoms. Auskarai taip pat 4-5 tonoms. Kilpos dar neišpuvusios. Kur problema? va kai ieškoma pigių variantų tai galima pigiai ir gauti negražų rezultatą.