trecioji dalis manau galetu but kai palis gerai, na kaip siandien, bet kada ja darysim neaisku, nes as sekmadieni dirbu, paprasta diena dirba kiti, o ir seip manau, kad del kazkieno uzvestos temos apie kazkokias baudas uz neva vazinejima keliukais- nekeliukais, daug zmoniu atkris, na liks zinoma drasiausi, bet mano nuomone: 1. Nebutina deti nuotrauku kuriuose matosi numeriai, o galima ir isvis nedeti 2. Kas gali uzdrausti vazineti misko keliais, karjere? 3. kiek matet pareigunu per musu pasivazinejimus? 4. kas liepia stovet 3 valandas vienoj vietoj? atvaziavai, pravaziavai ir toliau vaziuoji, jei patiko galima vel daryt rata po kurio laiko, o jei ir uzsirautum per stebukla, tai bauda tikrai neikandama: ispejimas arba bauda nuo 150 iki 200lt, taip kad mano nuomone tokia, o as jau 8 metus taip vazineju tiek ziema, tiek vasara, tiesa buvau patrulius susitikes kadaise, paziurejo popierius paklause kur vazineji, pasakiau kad nuotykiu jieskau, tai palinkejo neistrigti ir nuvaziavo savo keliais