Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žieminės padangos, eksploatacijos, skirtumai ir pastebėjimai  (Skaityta 204936 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
diesel - aš tik kalbu apie nedrožimą ant sauso asfalto ;)

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
pravažinėjau 3 žiemas su Debica Frigo, pirmą sezoną buvo dar pusė velnio, po antro sezono - nebevadinčiau jų žieminėmis. ant šlapios dangos baisiau nei baisu. kas sako, kad normalios, turbūt normalių žieminių nėra turėjęs. reikėtų pradėt žiūrėt nuo tokių - hankook w440, sava eskimo s3, jų kainos irgi labai draugiškos.

Neprisijungęs egis77777

• Įrašai: 344
    • Žiūrėti profilį
na pernai su debica pravazinejau keliais kurie galima sakyt buvo nevalomi,ir ledu teko nemazai vazinet,bet jokiu nusiskundimu neturiu todel tikrai nesutinku kad jos blogos

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
sava s3 manau tinka tik dviems žiemoms, nes ju protektorius negilus ir minkšta guma greit baigiasi. Ar yra kas girdėje, kad padanga daroma iš 2-ju gumos mišinių, tipo viršus minkštas , su daug lomeliu, o nuo 4mm kai baigias minkšta guma galima varyti vasarą nes mažiau išpjaustymu lieka ir kietasne guma.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na ką, kol kas labai :H savosiomis nokian rsi :)

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
plikledis kai prasidės,bus sunkiau :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O kas sunkaus turėtų būti?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18271
    • Žiūrėti profilį
Na ką, kol kas labai :H savosiomis nokian rsi :)
Blemba, penktadienį tėvuką nusiuntęs Egzotikon buvau.

r15 205/60 rsi naujausios 2006 gamybos

r15 205/65 rsi naujausios apie 2007 gamybos. Tai sakiau kad nepriktų. Iš kur naujų gauti?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pasisikambinau egzotikon šiandien. Sako kad rsi nebegamina, todėl naujesnių nei 2006-2007 negalima gauti. Evaldai ar esi tuo tikras kad RSi pirkai? O ne R?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Pasisikambinau egzotikon šiandien. Sako kad rsi nebegamina, todėl naujesnių nei 2006-2007 negalima gauti. Evaldai ar esi tuo tikras kad RSi pirkai? O ne R?

Tikrai tikras, kad rsi, ir tikrai tikras, kad naujų metų ;) Galiu ir pafotkinti ;)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
As tai pasiemiau "biudzetines" padunges sava eskimo s3+ siu metu 33 savaites, vistiek manau geriau naujos maziau zinomo gamintojo, nei naudotos gero gamintojo, bet medines, po kolkas patenkintas isbandziau ant plikledio, pasiteisino ;)

Kaip is biudzetiniu tai tikrai geros, siaip visad megau dunlop 3D arba DS*

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai gal septynioliktukus gamino ilgiau. Kuriame padalinyje pirkai?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Mažeikiuose. Paskutines paėmiau keturias, arba priešpaskutines - nepamenu.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
busi visas išpirkes, nebespėja gamint (aa)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pasidomėjau. RSi gama nutraukta 2009 metais, kurią pakeitė R gama. Ir būtent R kaip jie sako žiauriai patobulintos ir ilgai planuoja rinkoj būt su šituo padangų dizainu.
Nokian Hakka R Kaina VIANOR Kaina Egzotikoj
195/65349lt289
205/65375369
ką imti ir kas kur nuolaidų gali suveikti :V :V

Neprisijungęs Tommyla

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
Uzsimoves Goodyear ultragrip extreeme dyglliuotos visiskai naujos. Ant snieguoto bei ledo pavirsiaus ant kelio laikosi super. Sioki toki Minusa dedu ant svaraus asfalto, del siektiek slystanciu spygliu(ypac Vilniaus senamiesti, ant tashytu akmenu). Dygliu Triuksmingumas palyginus zemas.
Praeitais metais irgi su dygliuotais bet devetais(6mm) goodyearais vazhinejau, nepavede jokiam kely netgi su galu varanciu automobiliu.

Bendras mano ivertinimas siom padangom 8 balai.  

Saugaus vairavimo  (+)

skaiciau kad ultragripai gera pozicija uzeme testuose ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 01, 23:45:33 sukūrė Tommyla »

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, ka manot kurias padangas geriau butu geriau pasirinkti ar GOODYEAR Ultra grip ice+ ar BRIDGESTONE Blizzak Nordic ???

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
baigiu nusivilti goodyear, sakyciau brigestone geriau gal, reik bandyt gyvai. pats naudoju dunlop winter sport, is sensniu, tai patinka tuom kad vaziujant sniegu masina tikrai gerai klauso, su goodyear`ai nepatiko nes ji labiau ramiam vazinejimui,tai mkasina kaip gumine, greiciau vaziuojant valdosi prastai

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, ka manot kurias padangas geriau butu geriau pasirinkti ar GOODYEAR Ultra grip ice+ ar BRIDGESTONE Blizzak Nordic ???

blizzak nordic

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
god year kokio modelio, kad taip prastai?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
god year kokio modelio, kad taip prastai?

as kaip visada sakau padangos nelygu padangom. Kalba kad Good Year blogai, idomu metai modleis nudilimas ir t.t Is lavonu ner ko noret. Seni Nokianai su daug mesos ir nieko verti.Jokiu senu padangu negalima objektyviai vertint atsizvelgiant tik apie gamintoja.

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
ultra grip 500 pas mane visos 4, mesos apie 4-5mm sipai jau islakste kai kurie, kas liecia ju pravazuma tai 5/5, bet del slydimo ir apskritai valdomumo tai 3/5 duociau, su jais vazinejau kai mesos buvo ir apie 7mm tai visvien man jos per minkstos kazkokios

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
iš senu padangu ka vertinu , ta nokian hakapelita Q,, jos jau senos bet kadangi yra minkštos nelabai guma kietėja, užsimetu kartais i koki slaloma :P , geriau eina už dygliuotas 8-P

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
Galvojau ka pasirinkti GOODYEAR Ultra grip ice+ ar BRIDGESTONE Blizzak Nordic, nuvaziavau i Egzotika ir uzklausiau del bridgestonu metu tai pasake kad 2008 vidurio, nuvaziavau i kita salona tai paimiau uz tuos pacius pinigus siu metu goodyerus. Sena taisykle. egzotikoje reikia labai i metus ziureti!

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nordikai manau geriau...