Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žieminės padangos, eksploatacijos, skirtumai ir pastebėjimai  (Skaityta 202717 kartus)

Neprisijungęs bycka

• Įrašai: 263
    • Žiūrėti profilį
Šypuotos vienareikšmiškai :) čia visada diskusija. Vieni sako vienaip kiti kitaip. Jeigu dar daugiabuty gyveni, ten niekas nevalo. Pasidaro provezos po apačia ledas o virsuje sniegas. Na aš gal mažai patirties turiu, tik porą sezonų su sipuotom pavazinejes.

gyvenu daugiabutyje ir turiu nemaza kalneli, visom ziemoms buna baisu.. nebuvo nei 1 karto kad neuzvaziuociau su nesipuotom padangom dar + kad padangos buvo ne pirmos jaunystes.

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Buvo man praita ziema kad ant provezu pastrigau, todel ir sakau :) na as nespaidziu ant posukiu. Jei taip tai galbūt ne sipuotas pirk. Mano masina kartais gatvėje stovi, ten būna privaro sniego iki dugno, tai nei karto nepastrigau. Be to minkstesne guma.  Imk biski kietesnes, kadangi mieste.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Vat cia ir dilema, nes i kiema atvaziavus vien ledas sniegas ir blenkokio gylio provezos, o mieste +- apvalyti keliai :think:
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs bycka

• Žiūrėti profilį
Vat cia ir dilema, nes i kiema atvaziavus vien ledas sniegas ir blenkokio gylio provezos, o mieste +- apvalyti keliai :think:

geri tie kiemai fabuose :D lipi ant bordiuro ir vaziuoji per pievele :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
gyvenu daugiabutyje ir turiu nemaza kalneli, visom ziemoms buna baisu.. nebuvo nei 1 karto kad neuzvaziuociau su nesipuotom padangom dar + kad padangos buvo ne pirmos jaunystes.
o šipuotas padangas bandęs?

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
visi su tuom sipuotom skleidzia ganda kad ant sauso asfalto prastai stoja, bet kiek megines tai gal net geriau stabdo nei be sipu bent man. Bet aisku nuo padangu viskas priklauso (metai, rastas ir pan.)

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
visi su tuom sipuotom skleidzia ganda kad ant sauso asfalto prastai stoja, bet kiek megines tai gal net geriau stabdo nei be sipu bent man. Bet aisku nuo padangu viskas priklauso (metai, rastas ir pan.)
paskaiciuok kiek sipu lieka po gero stabdymo ant asfalto....

Neprisijungęs bycka

• Žiūrėti profilį
o šipuotas padangas bandęs?

Beabejo bandes, bet man vis tiek prie sirdies nesypuotos :)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
pas mane po 2 sezonų gal tik poros sipu nera. Prasukta apie 20k km

• Žiūrėti profilį

nu ka zinau, jau ne vienas padanga ekspoatavau, tai po sezono 1-3 sipu trukdavo po sezono per 4 padangas.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Nu tai jo:D apie 2 sipai nuo padangos :) normaliai vazinejant, retai kada rankinis aikštelėse pasitaiko.

• Žiūrėti profilį
Nu tai jo:D apie 2 sipai nuo padangos :) normaliai vazinejant, retai kada rankinis aikštelėse pasitaiko.

rankinis pastoviai neveikdavo pas ta masina :D

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Na man tenka daznai ir autostrada pavazineti, tai tikrai geras sukibimas. Būta ledo ir visko.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Linkstu sypuot padangas po biski :think: galu gale jei nepatiks tai issitraukciau.
Audi V8 206kw, '91

• Žiūrėti profilį
kiek dabar sypa ideti kainuoja?

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Na aišku minusas: Garsas šipų skleidžiamas. Pas mano goodyearai skleidžia didesnį garsą negu kokie kleberiai.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
kiek dabar sypa ideti kainuoja?
Melgoj 4 padangas susypuot 100lt
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Linkstu sypuot padangas po biski :think: galu gale jei nepatiks tai issitraukciau.
Patiks, ypac jei tenka uzmiesciuose vazineti. Jei dar rastas grubus, padangu krastai statmeni o ne uzapvalinti - lips su tais sipais kaip isprotejusi. Kitavertus ant sauso asfalto stoja prasciau - tiesa ir normalu, taciau uzteks viena karta gauti ledo gera doze ir nebus ka ant asfalto stabdyti aplamai :bedantis:

Taip kad padangas reikia ziuretis ne kaip kasdieniniam vaziavimui (nes ir zaporozieciai kazkaip ziema vazinedavo) o tiems atvejams - kuomet tampa lemtinga :-/

Beabejo bandes, bet man vis tiek prie sirdies nesypuotos :)
Sirdis ir fizika nera tas pats. Man daug kas patinka, taciau prie extra salygu yra extra ir spendimai. Man šypai turi daug minusu, taciau yra nesveiku pliusu. O pravazumas uzklipmus labiausiai lems protektoriaus rastas ir kaip nekeista - svarbiausia koks padangos krastas - sypas cia ne pirmoje vietoje (h)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį

Stabdymas skaitosi kada uzspaudi lyg dugno stabdi, kad ciuoztu ratai ( jei be abs) , cia jau net visu mokslininku apskaiciuota ir logika pasitelkus , kad metalas labiau slysta ant asfalto nei guma (+)

Asmeniskai isbandes esu dygliuotas tik tokius nokianus, kuriuos buvau gaves labai pigiai is norvegijos praktiskai naujus http://vianor.lt/tyre_details?id=19117440&model=Nokian+Hakkapeliitta+7 , sipai beveik nedilo, ne kai ptie apavalus pimpukai, padangos 10 balu , gaila kad dabar jos tokios brangios :-{ (n)  Per ziema sipai padejo tik 2 kartus ir tai nebuvo ekstra atvejis, na o siaip jau antra ziema be sipu vazineju, nusiskundimu nebuvo kol dar padangos nauja minksta guma.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
o iš nešipuotų dar yra ko nors rimčiau nei Hakkapeliitta R?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kiek skaiciau testus tai ne ;)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
nu ponial, aš pagal testus ir rinkaus, nes daugiau info iš kitur gaut neturiu, tai su R važinėju ir ok, padangos kaip padangos

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na ka, nupirktos federal himalaya ws2, 2013m gamybos, minkstos belekaip. Kaina uz visas tik 1220lt :)

Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
Yra Hakkapelita R2, naujas modelis, kuris ir man jau patinka ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 11, 21:20:45 sukūrė Norvegas »

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
Na ka, nupirktos federal himalaya ws2, 2013m gamybos, minkstos belekaip. Kaina uz visas tik 1220lt :)

kur pirkai ir koks r ir matmenys?