pirma kart girdziu apie Gislaved ultra grip Arba Gislaved Nord frost arba Good Year Ultra grip
Pastebėjau ir aš, kad egzotika labai jau savo bridgestone'us kiša. Šiemet važiuosiu su michelin Pilot Alpin PA3. Likutis 6-7mm, bet turėtų sueiti Kol kas, kiek esu bandęs iš didžiulio kalno padangų, geriausią įspūdį kol kas yra palikę nokian haka5
Citata iš: Evaldas 2011 Spalio 02, 12:53:42 Pastebėjau ir aš, kad egzotika labai jau savo bridgestone'us kiša. Šiemet važiuosiu su michelin Pilot Alpin PA3. Likutis 6-7mm, bet turėtų sueiti Kol kas, kiek esu bandęs iš didžiulio kalno padangų, geriausią įspūdį kol kas yra palikę nokian haka5 turejau, michelinus,nepatiko man jos tikrai ne musu ziemom skirtos arba tik valytais keliais vazinet.. nors ir su quattro bet masina kai karve ant ledo su jomis buvo. dabar bandysiu graspic ds-2, ziuresim kaip lips
turejau, michelinus,nepatiko man jos tikrai ne musu ziemom skirtos arba tik valytais keliais vazinet.. nors ir su quattro bet masina kai karve ant ledo su jomis buvo. dabar bandysiu graspic ds-2, ziuresim kaip lips
nu as butent apie alpin a3 snekejau
nu nezinau kuom jos skiriasi http://www.egzotika.lt/padangos/16490-michelin-primacy_alpin_pa3-195-65-r15-91h.html pas mane sitos buvo tik kiek pamenu pilot alpin a3 parasyta buvo. nu gal dar nuo vairavimo stiliaus priklauso, bet man asmeniskai jos per slidzios buvo...
Pradėjo Boy4Dance Audi 80/90/coupe (B3/B4) kėbulų tema
Pradėjo Dilyssss Benzininiai varikliai
Pradėjo Banginis Elektros skyrius