Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žieminės padangos, eksploatacijos, skirtumai ir pastebėjimai  (Skaityta 205425 kartus)

Neprisijungęs spalvius

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
vaziuok gyvai paciupinek, jei minkstos, vadinasi bus ok

Neprisijungęs spalvius

• Žiūrėti profilį
aisku,o i ka dar reiktu atkreipt demesi renkantis padangas?
p.s zinau,kad i metus ir dabar,kad i minkstuma :)

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
tas minkstumas tai toks ne visad tinkantis kriterijus nustatyt padangos bukle, vienos padangos minksto misinio buna, kitos kietesnio. ziurint kur vazineji, jeigu daugiau valytais keliais -renkiesi kietesnio misinio, jeigu apsnigtais/apledejusiais renkiesi minksto misinio ar sypuotas....

Neprisijungęs spalvius

• Žiūrėti profilį
na aisku,teks reiskia minkstesnes rinktis, nes keliones i dzukija,o dzukijoj apsniktais keliukais tenka vazinetis :D

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
jo tik su minkstom greit nepalakstysi, uztat per sniega  (y)

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
na aisku,teks reiskia minkstesnes rinktis, nes keliones i dzukija,o dzukijoj apsniktais keliukais tenka vazinetis :D

pas mane ta pati situacija, tenka pas uosvius dzukijoj daznai apsilankyt tai dejau irgi minkstas gumas, aisku asfaltui autostradoj jos nelabai, bet vienkiemiu keliukais kur pripustyta 0,5m sniego lipa kai dzipas :)

Neprisijungęs vyten

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
Prikeliu temą. Ieškau padangų R15 + ratlankių. Žinomoje firmoje matau nemažas nuolaidas. Važiuosiu pažiūrėti kelintų gamybos metų Nordic ir Nokian.
Jei kas kur kitur matote įdomių pasiūlymų - pasidalinkite.

Testų rekomenduojamos! BRIDGESTONE Blizzak LM30 195/65R15 91T -46%, Akcija: 219 Lt
BRIDGESTONE Blizzak LM32 195/65R15 91T -30%, Akcija: 239 Lt
Naujiena! Geriausias pasirinkimas BRIDGESTONE Blizzak WS70 195/65R15 91T -43%, Akcija: 284 Lt
BRIDGESTONE Blizzak Nordic 195/65R15 91R -52%, Akcija: 264 Lt
NOKIAN Hakkapeliitta R - 195/65R15 95R XL , Akcija: 298 Lt
Is isvardintu turejau tik BRIDGESTONE Blizzak Nordic - du metus. Is sniego islipsi be problemu, ant ledo man pasirode vidutiniskai (Dunlop DS2 buvo geresnes ant ledo), kas labai nepatiko ivaziuojant i posukijos - nesuka, ant sauso asfalto toks nestabilumo jausmas atsiranda. Ant slapio linkusios dar labiau prarasti stabiluma. Masina buvo techniskai tvarkinga (FWD).
Praita ziema buvo pradeti naudoti Goodyear ultra grip ice+. Rekomenduoju is sirdies. Gerai lipa per sniega, stabilesnes tiek ant sauso tiek ant slapio asfalto - seip tiesiog nenuvyle. Stabdo net ant "stiklo" (turiu sodyba ir asfaltuota nevaloma kelia pro ja, tai kas fantazijos turi gali isivaizduoti kaip jis atrodo nuo suplukto sniego kai syla-sala oras, dar prisideda lijundra), kuo buvau maloniai nustebintas. Ilipti ar leistis nuo Parodos kalno (kaunieciai zino kuo ipatingas) nebuvo jokiu problemu. Pirkom kartu su draugu (Siauliai), jis irgi kiek zinau labai patenkintas.

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
ICE+ absoliučiai geriausias pastarųjų metų modelis su visais minkšto mišinio padangų privalumais ir išgydytais dauguma tokių padangų trūkumų.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
ICE+ absoliučiai geriausias pastarųjų metų modelis su visais minkšto mišinio padangų privalumais ir išgydytais dauguma tokių padangų trūkumų.
o klausyk, tau jos ūžia nors kiek ar ne? nesuprantu kas yra, prie 80 pradeda ūžt ICE+, negi susilaiptavo kuri nors  :think:

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
As Ice+ uzsidejau naujas pries menesi, na bent jau pas mane tai jos nelabai uzia, ankstesnes ziemines labiau uze.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
o klausyk, tau jos ūžia nors kiek ar ne? nesuprantu kas yra, prie 80 pradeda ūžt ICE+, negi susilaiptavo kuri nors  :think:
Ūžt neūžia tik garsas toks idomus, gal dėl protektoriaus?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O tai tu nori važiuoti be garso kaip su vasarinėmis?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
O tai tu nori važiuoti be garso kaip su vasarinėmis?
Vasarinės irgi ne be garso važiuoja, nustebau, nes pasirodė lyg garsas iš vienos pusės eina. Bet gal tik pasirodė :)

Neprisijungęs vyten

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
na man nepasirode kad jos uztu, man irgi atrodo kad jos bene tyliausios is visu turetu zieminiu. Gal rato guolis eina saibom, del to uzia (cia tik mano pasvaicuojimas), o gal ir padangos brokas pasitaike.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
na man nepasirode kad jos uztu, man irgi atrodo kad jos bene tyliausios is visu turetu zieminiu. Gal rato guolis eina saibom, del to uzia (cia tik mano pasvaicuojimas), o gal ir padangos brokas pasitaike.
jei eitų guolis, garsas keistųsi ant posūkių, tai čia tik pasvaičiojimas :)
nesvarbu, nesigilinam, gal čia mano ausys per jautrios pasidariusios :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Vasarinės irgi ne be garso važiuoja, nustebau, nes pasirodė lyg garsas iš vienos pusės eina. Bet gal tik pasirodė :)

Tai matyt ne kokias vasarines padangas turi :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai matyt ne kokias vasarines padangas turi :D
Biudžetines Federal ss595, to nė neslepiu :)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
gal kas bande Dunlop winter sport 3 D, jos tokios lyg prie vidutinio misinio, butu naudojamos sportiskesniam vaziavimui, daugiau miesto keliais, nesinoretu, kad galines nesulauktu rimtesnes ziemos ir sudiltu greitai, bet nesinori ir kietu deti ir slidineti

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
ka patartumet det ant c4 quattro, daugiau vaziuojama apsnigtais ir apledejusiais keliais, kaime tenka vazinet kur kiti nevaziuoja :D ar verta imt brangias padangas
goodyear ultra grip 8, 2012m 270lt vieneto kaina
 KENDA KR27, apie 230lt
KELLY Winter ST, apie 180lt
SAVA Eskimo S3, apie 180lt
YOKOHAMA Ice Guard IG30, apie 240lt

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ka patartumet det ant c4 quattro, daugiau vaziuojama apsnigtais ir apledejusiais keliais, kaime tenka vazinet kur kiti nevaziuoja :D ar verta imt brangias padangas
 KENDA KR27, apie 230lt
Man patiko Sava S3, visai neblogai laikės

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
 KENDA KR27, apie 230lt

Imk yokohama. Turėjau šitą modelį ant a4, tai pasaka.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Man patiko Sava S3, visai neblogai laikės

man kaip tik nepatiko, jos kasimuisi tik gerai. Siaip soniniu apkrovu nelabai laiko ir snieguotu keliu plaukioja. Tokie mano ispudziai.

Neprisijungęs decibelas

• Žiūrėti profilį
kaip goodyear'ai? yokohama kiek ziurejau gyvai tai labai idomi guma, na laukiu daugiau nuomoniu :V
pridesiu ir tai ,kad bus ir mieste kazkiek tai vazinejama, i paskaitas ir pan

Neprisijungęs decibelas

• Žiūrėti profilį
uzsisakiau goodyear ultra grip 8, po 215lt egzotikoi :-) laukiu nesulaukiu kol parves