Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žieminės padangos, eksploatacijos, skirtumai ir pastebėjimai  (Skaityta 205388 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
nu va, dabar aisku  ;)  radau tokias pusetinas devetas 2007 metu atrodo.  :V
arba yra naujos yokohama, naujas modelis, bet litu gaila  :-] :D
yokohama šypuotom motina rieda. nieko blogo nepasakė :D
šiaip žmona praeitą žiemą su mazdoku sava s3 atvažiavo, superinės sakė, nors keista žiūrint į kainą. Dabar užmoviau GY UG Ice+. Pas mane tie patys DS2 vis dar, turbūt paskutinis sezonas bus.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
ds-2 ne miestuj skirtos, ir tuolabiau ne sausam/slapiam asfaltuj, plaukioja, ciuozia, greiciau dyla. jei tik vln pagrinde sukiojantis ir kartais islendant i regionininius kelius geriau imti vidutinio minkstumo gumas..

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
ne, man cia ant q, tai isvis retai mieste vazinejama, daugiau sniegais, aisku jei tokiu bus  :D :-]
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
nu jos ant ledo labiau ir apledejusios dangos.. ant sniego pagrinde itakoja protektorius

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
Idomu ka audistai rinktusi is Sava Eskimo S3+, Gislaved EuroFrost 5, Kormoran SnowPro B2 ar Kelly Winter ST? :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Antras. Bent jau raštas žinomas.
trecias variantas taip pat zinomo gamintojo kopija, beto treciam protektorius 11mm tai yra 2mm didesnis nei antro

Apie trečią ir kalbėjau, nes pirmo net nepamačiau ;)

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
Turiu užsidėjęs kiniečius dabar Nankang SV-1, tai pakolkas po tą pliurzą sniego važinėjant jokių problemų, atrodo kabina šiek tiek... Bus matyt kaip vėliau bus :)

Neprisijungęs paul28

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
buvau užsidėjęs Eskimo3,labai patiko,triukšmo lygis mažas,kabindavo super :) teko ir Dunlop graspic ds2 pavažinėt,tai apie jas nuomonė visiškai kitokia,važiuojant su jom mašina "plaukioja" ant didesnio greičio.Draugas dabar užsidėjo ds3,masina ant greičio neplaukioja,bet neaišku kaip ant ledo,sniego jos save parodys  :-]

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
Idomu ka audistai rinktusi is Sava Eskimo S3+, Gislaved EuroFrost 5, Kormoran SnowPro B2 ar Kelly Winter ST? :V

Mano klausimas panasus, siek tiek paprastesnis Sava Eskimo S3+ ar Kelly Winter ST ??  :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
o JUS dar be zieminiu vazinejat??  :D :D :D :D

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
Plikos jos pas mane, reikia pasikeist :D

Neprisijungęs razor0817

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
plikos ziemines padangos = vasarines ? :)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
jau geriau pusplikes ziemines, negu geros vasarines, nes vasarine guma praranda visas savo tech. savyves jau prie +7....

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
isdure mane vienas draugelis del padangu, tai tenka ieskotis kitu...

gal kas esat bandes dunlop graspic ds-2? jos kaip suprantu minksto misinio.  8:8
As turiu dc2 ir dziaugiuosi waziuoja gerai (y) ant sniego ledo ant slapio esfaltos slidesnes nes misinys minkstas bet nebuwo problemu kad is kiemo neiswaziuociau ar i kaima nenuwaziuociau

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
as kazzkaip linkes su dygliais padangas naudoti. tai tos ds -2 labai jau ant slapio asfalto itartinai vaziuoja 8:8

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
lygtais dygliai ant slapio ar sauso asfalto geriau :D nepataikysi gi kad ir ant asfalto stovetu ir kad is pusnies gerai liptu ar ant ledo kabintu. tenka rinktis visgi arba tarpinius variantus arba krastutinumus :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ant tėvo boros stovi ds2 jau trečią sezoną, tai super padangos. Nepastebėjau trūkumų, tik galėtų kiek geriau pliurzę išmetinėti. O šiaip daugiau viskas liuks.

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
o as vazinesiu su restauruotomis lenkiskomis badangomis, su nauju rastu ir minkstutele guma, vaziuosiu ir wargo nematysiu :)

o koks tikslus pavadinimas? isbandei jau praktikoje?

pirkau pagal kaina, o ne pavadinima ! dar rasta nusiziurejau  kad padoresnis butu ir tiek o nusiskundimu kolkas nera. !

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Gal turit minčių, kur rasti naują ar apynaują Dunlop ds2 205/55 r16 padangą? Kiek žinau, jau nebegamina jų, nelabai kas beturi parduotuvėse...

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Gal turit minčių, kur rasti naują ar apynaują Dunlop ds2 205/55 r16 padangą? Kiek žinau, jau nebegamina jų, nelabai kas beturi parduotuvėse...
bet likutis kaži ar tekins tave šių: http://www.autogidas.lt/dunlop-graspic-ds-2-r16-121159854.html

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Man tik 1vnt tereikia :(

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
Man tik 1vnt tereikia :(
tokia siukslyne nauja beveik radau, su ciut guziuku tik 195/65 r15, uzsimeciau ant zapaskes, rastas 90proc toks kaip GoodYear Ice Navi Zea :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Niekur neradau ds2, nebeturi niekas. Paėmiau ds3 2vnt už 600lt :E

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
Prikeliu temą. Ieškau padangų R15 + ratlankių. Žinomoje firmoje matau nemažas nuolaidas. Važiuosiu pažiūrėti kelintų gamybos metų Nordic ir Nokian.
Jei kas kur kitur matote įdomių pasiūlymų - pasidalinkite.

Testų rekomenduojamos! BRIDGESTONE Blizzak LM30 195/65R15 91T -46%, Akcija: 219 Lt
BRIDGESTONE Blizzak LM32 195/65R15 91T -30%, Akcija: 239 Lt
Naujiena! Geriausias pasirinkimas BRIDGESTONE Blizzak WS70 195/65R15 91T -43%, Akcija: 284 Lt
BRIDGESTONE Blizzak Nordic 195/65R15 91R -52%, Akcija: 264 Lt
NOKIAN Hakkapeliitta R - 195/65R15 95R XL , Akcija: 298 Lt

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 25, 11:32:00 sukūrė hania »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Iš tavo paminėtų esu turėjęs R. Labai patenkintas jomis buvau.