Del Egzotikos tai daug esu "geru" zodziu girdejas, buvo ir tokiu kai pirko 4 padangas tai visos jos buvo skirtingu metu
. Tenai pas juos labai reikia vizka ziureti. Buvo ir man pries metus problema kokias padangas pirkti, tai nuvaziavus i Egzotika tai vienareiksmiskai siule tik Bridgestone (speju kad geriausiai jiems kapeiku lieka nuo ju
) bet kai paklausiau kelintu metu jos gamybos tai vos girdimu balseliu islemeno kad 4 metu senumo, tuo viskas ir buvo pasakyta. Dar ziurejau kelias.com Continental bet tuo metu neturejo tai ko norejau ir buvo rodos 1 ar 2 metu senumo. Melgoje nieko isvis nieko man tinkamo nebuvo. O Helio ratuose pasiule Goodyear Ultra Grip Ice+ poros menesiu senumo. Paskaitinejau apie jas atsiliepimus ir testus paziurejau ir po to jas paimiau, tai galiu pasakyti
lipa jos nesveikai, nei karto nebuvau uzklimpes. Kas liecia ledo tai aisku nera ka net kalbeti, kad sipu niekas nepakeis, bet as ziurejau butent nesipuotu, tai ka as isleidau ant siu Goodyear tai nei kiek nesigailiu.