Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žieminės padangos, eksploatacijos, skirtumai ir pastebėjimai  (Skaityta 204873 kartus)

Neprisijungęs savage x

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Naujai darbo masinai buvo nupirktos naujos goodyear ultragrip extreme (spygliukai) 195/65/15, siemet uzdetos vaziuoti ketvirtam sezonui, gale uzdetos prastesnes nes liko tik vienas spygliukas per abi galines padangas  :), sis sezonas sioms padangoms bus paskutinis. Priekaistu ir nusiskundimu padangoms neturiu jokiu tik pliusai. Automobilis nuo 0 iki dabar yra pravaziaves 160000, sy ziemos sezona baigsiu su kokia 180000,su siomis zieminemis padangomis pravaziuota apie 50000 vaziuoti tenka visokiausiomis ziemos salygomis. Niekada nesu pirkes nauju padangu, visada rinkdavaus restauruotas arba "geras devetas vokiskas", siemet sau pasirinkau ultragrip ice +. Pirmas ju pliusas kury pastebejau, tai labai tylios padangos, bet jaucias masinos plaukiojimas.

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
o gal yra kokiu atsiliepimu apie Continental WinterContact TS830 ??? nelabai ka ir radau cia apie Continental? kodel niekas ju nevertina?

gal gas zinot kokiu nuorodu kur yra padangu testa, gerai butu jei kas pasidalintumet sita informacija! na va cia vienas kur galima pasiriureti: http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/default.aspx?ComponentId=25948&SourcePageId=31968

va ir dar vienas klausimas, kaip jus laikot vasarines padangas, tai yra ar ora nors kiek nuleidziat? ar taip kaip nuo masinos nuemet sudejot i kruva ir viskas?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Aš nieko nedarau, jei su ratlankiais yra, tai sudedu gražiai vieną ant kitos, prieš tai nuplovęs ir viskas. Pavasarį pripučiu ir vsio.

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
reiktu palikti padangose po kokia gera atmosfera, nes taip mazesni itempimai gumai gaunasi negu tik nuemus nuo masinos ir tuo paciu neleidzia  jai subliuksti kaip esant tusciai

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
jei kam bus idomu zieminiu padangu testai : 2008m - http://www.autoreview.ru/_archive/section/detail.php?ELEMENT_ID=68309&SECTION_ID=1949    2009m - http://www.autoreview.ru/archive/2009/19/wintertyres/    ir 2010 m - http://www.autoreview.ru/_archive/section/detail.php?ELEMENT_ID=73796&SECTION_ID=2173    seip pries pirkdamas padangas tiek ziemines tiek vasarines ziurau butent i sio zurnalo atliekamus testus ir atsiliepimus, pats praeita ziema pirkau Nokian Hakkapeliitta R ir esu laibai patenkintas, padangos superines

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
jei kas sugalvosit pataupyt, jokiu būdu nepirkit Debica padangų, totalus šlamštas :D

Neprisijungęs egis77777

• Įrašai: 344
    • Žiūrėti profilį
jei kas sugalvosit pataupyt, jokiu būdu nepirkit Debica padangų, totalus šlamštas :D
pernai visa ziema atvazinejau be jokiu problemu,pravazumas tiesiog super

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Debica gal ne vieną modelį padangų sukūrė, nelabai tikėtina, kad jie visi nieko verti.

Neprisijungęs egis77777

• Žiūrėti profilį
Debica gal ne vieną modelį padangų sukūrė, nelabai tikėtina, kad jie visi nieko verti.
na pas mane debica navigator tai kokybes ir kainos santykis puikus

Neprisijungęs inzinierius

• Įrašai: 620
    • Žiūrėti profilį
Debica frigo1 geros ir kaina vidutinė

Neprisijungęs egis77777

• Žiūrėti profilį
tai ir sakau kad pagal kaina geros jos :)mokejau pernai po 100lt naujom

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
Kai nupirkau masina buvo visos keturios naujos Debica frigo2,tai man labai nepatiko  uzdavo nuo 90 kai lektuvas, nedalaukus ziemos buvo pakeistos.

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
manau nebuvo su nuline rida, galejo kampai laiptukais nudilt ir uzia del to zzz

Neprisijungęs egis77777

• Žiūrėti profilį
na kaip tik man pasirode kad jos tylios

Neprisijungęs kickdown

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
o gal yra kokiu atsiliepimu apie Continental WinterContact TS830 ??? nelabai ka ir radau cia apie Continental? kodel niekas ju nevertina?

gal gas zinot kokiu nuorodu kur yra padangu testa, gerai butu jei kas pasidalintumet sita informacija! na va cia vienas kur galima pasiriureti: http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/default.aspx?ComponentId=25948&SourcePageId=31968

va ir dar vienas klausimas, kaip jus laikot vasarines padangas, tai yra ar ora nors kiek nuleidziat? ar taip kaip nuo masinos nuemet sudejot i kruva ir viskas?
Nori tikrai saugiu, geru padangu ziurek Bridgestone Blizzak Nordic arba Nokian Hakappelita R  ;)

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
bijau sumeluoti , bet man rodos debica navigator yra good year ug5 protektorius

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį

Nori tikrai saugiu, geru padangu ziurek Bridgestone Blizzak Nordic arba Nokian Hakappelita R  ;)
na kas liecia Bridgestonus tai nezinau kodel bet Egzotika labai jau juos kisa, speju navaras geras  :) viena vasariniu komplekta Bridgestonu man isiule kolkas esu patenkintas, bet kai paklausiau apie ziemines padangas pan jie vel siulo Bridgestonus  :V kaip tais per ikyrus siulimas man pasirode. todel ir norejau daugiau ka pasiriureti o ne vien ju siulomus! o del Nokian tai  (y) bet tik viena sezona teko vazineti, paskui masina parduoti. tuos Nokianus irgi Egzotikoje pirkau. taigi kai vasara pas juos montavau Bridgestonus tai su tenai dirbanciais meistaris issikalbejom apie padangas tai jie prasitave kad Nokianus nori isparduoti nes is vienos puses nepasiteisino to minksto misinio padangos labai greitai susidevi, tai nori issiparduoti. ir kaip dabr teko kalbeti su pardaveju tai minkstos gumos misinio padanga sake susidevi per 2 sezonus,sakyciau gal per greitai?aisku padangos neturi laikyti 10 metu bet 2 metai tai mazoka!

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Turiu du minkšto mišinio padangų komplektus - dunlop ds2 jau trečias sezonas, likutis 8mm, o nokian rsi dabar trinu. Kol kas labai patenkintas. Kolega turi bridgestone blizak nordic, tai irgi jau antras ar trečias sezonas, o nusidėvėjimas minimalus.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
neįdomu kiek ten metų trinamos,tai nekorektiška,turi būti rašomi kilometrai,kurie suvynioti tomis padangomis,nes galima važinėjant tik į bažnyčią net ir vasarą nekeičiant į vasarines 10 metų su jom važinėt ir nesimatys nudilimo,ir tai reikš kad padangos afigienai laiko? :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na jei parašiau, tai reiškia, kad kasdien jos trinamos. Ant mano vw tie dunlopai jau kokius 20000km gyvena, ant kolegos audi irgi panašiai

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
optimalu kad žiemines atlaiko kokia 60tkm, na bet nuo vairavimo labiausiai priklauso padangu amžius, car pastebėjau labai mažai atsiž-velgia i padangos apkrova.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na bent aš žiemines labai saugau, dar nė karto net ratai neprasisuko nuo sankryžos pajudant :V :D Èia gal koks įgimtas polinkis taupyti? :D

Neprisijungęs kickdown

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
Visiska nesamone, kad minksto misinio padanga susidevi per 2 sezonus  (-)
Pats deviu Bridgesne Blizzak Nordic 2 ziema jau. Ir dar 2 tikrai vaziuosiu. Pravaziuota apie 20 000 km.
Nokian ka tik isigytos, bet sukibimas nerealus, ypac su sniegu ( teko keliauti No ).
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 21, 21:50:04 sukūrė kickdown »

Neprisijungęs savage x

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Svarbiausia kiek km su ta padanga susuki.Padangos senesnes nei penki metai, praranda savo savybes kieteja guma. Pardavejams netgi rekomenduojama padangas sandeliuoti neilgiau kaip tris metus. Tie kas nori nedylanciu padangu rekomenduoju pirkt kokiu 10 metu senumo padangas surinktas is atsarginiu ratu.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
Na bent aš žiemines labai saugau, dar nė karto net ratai neprasisuko nuo sankryžos pajudant :V :D Èia gal koks įgimtas polinkis taupyti? :D

man kaip tik ziemines padangos turi buti ekstremaliam vaziavimui. Kaip tik jas stengiuos isbandyti visokiom salygom. As megstu ziema vaziuot taip kaip vasara. Kaip tik ir man teko NO isbandyt visokio plauko padangu, o ten tai buvo kur jas isbandyt. Pvz. jei vaziuojant 90-100km/h ledu nuo kalno ijungus laisva pavara stabdant stabdziais masina neprarnda kontroles, tada padangos geros... i think :D Su NF3 vaziuojant net nekildavo mintis stabdyt pavara. Pamenu net su naujais Hankook dygliuotais, modelio nepasakysiu varydavom su busiuku galu varomu, nekrautu 110-120 posukiais per leda saugiai jausdavomes.