Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ziauriai kaista stabdziu diskai  (Skaityta 3289 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
ziauriai kaista stabdziu diskai
« Atsakymas #25: 2007 Birželio 21, 12:10:44 »
Turint UFO stabdzius, kalades o ir stabdziu diskus keisti vienas malonumas - nuemi rata ir toliau jokiu irankiu nereik - kas sake, kad nepasiteisinusi konstrukcija (be) (be) (be) (be) (be)

pradesiu nuo to kad man tie UFO paskraidzius gan greitai uzkaista, viska nurasiau ant nevykusios UFO sistemos kaip dauguma megsta. Na pasibandziau uzlipti ant stabdziu stendo. Pries tai stebejau kitus tai priekis rodo 2-3 tame tarpe, as uzlipau tai soko rodykles virs 4 :O :H :D :D :D net darbuotojas serviso nuo kedes pasoko :D :D o visa problema kad galas visai nestabdo. Pats rankinis veikia, kaladeles naujos. Na speju arba nenuorino buvusiai seimininkei sistemos kaip neva skysti keite ir kaip pana tik isdure, arba galiniu stabdziu apkrovos voztuvas numirojo.... gal dar kokiu nors minciu zinot?
Pas mane visur kur lieciasi UF'as su stupica ir ratlankiu, pavirshiai ishvalyti ir sutepti stabdziu pasta, nuvedancia shiluma, yra variklio apsauga su stabdziu aushinimo kanalais, ratlankiai pliko aliuminio, kas dar pagerina shilumos atitraukima - perkaitinti man ju dar nepavyko