Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vaziuojant ~100km/h pradeda drebeti vairas  (Skaityta 3597 kartus)

Audi_TT

• Svečias
Sveiki dar karteli,
Tema turbut kalbeta ir apsneketa, bet pasinaudojes paieska  ?!? nieko per daug as neradau kas susieja su sia tema, arba nezinau, kazkaip nemoku ieskoti turbut  (v) Tai wa situacija tokia, leki su masiniuku apie ~100km/h ir pradeda drebeti vairas, nu blyn, vaziuokle sutvarkyti, vairo kolonele sutvarkyta, kame galetu buti saknys?  :/ Nuo ko reiketu pradet? Siaip po vairo koloneles sutvarkymo, reik ratu suvedima pasdaryti, bet ar jis pades? Juk jis vibracijos nesumazins...Kaip jus sita problema issprendete? Ratai lyg subalansuoti...  :-{

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Sveiki dar karteli,
Tema turbut kalbeta ir apsneketa, bet pasinaudojes paieska  ?!? nieko per daug as neradau kas susieja su sia tema, arba nezinau, kazkaip nemoku ieskoti turbut  (v) Tai wa situacija tokia, leki su masiniuku apie ~100km/h ir pradeda drebeti vairas, nu blyn, vaziuokle sutvarkyti, vairo kolonele sutvarkyta, kame galetu buti saknys?  :/ Nuo ko reiketu pradet? Siaip po vairo koloneles sutvarkymo, reik ratu suvedima pasdaryti, bet ar jis pades? Juk jis vibracijos nesumazins...Kaip jus sita problema issprendete? Ratai lyg subalansuoti...  :-{
o ar prisukti? :D nes man buvo tai tesiog atsisuko po gero pasivazinejimo.... :)

Neprisijungęs Marielis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
padangos gerai subalansuotos spaudziant daugiau koki 120 - 160km/h ar daugiau buna vistiek ta vibracija?

Audi_TT

• Svečias
Po to isnyksta ta vibracija ant didesnio greicio, ant kazkokiu greiciu pasijaucia, bet ir kartais nevisada, kazkokia fantastika...Kame saknys gali but pakavotos?  (v)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Sveiki dar karteli,

Siulau isitikint ir persibalansuoti ratus. tuo paciu kai balansuos, ziurek ratus ar ne kiausiniai, ypac stebek vidine rato puse.

Audi_TT

• Svečias
Na oki ispradziu bandysiu balansuoti ratus, ziuresim, ar tai pades  ?!?

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
o klausimas kas per ratai? originalai diskai ? jei originalai tada reik bandyt balansuot...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o jei ne orginalai? Kodel cia jie taip skirstomi?

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
dar prie anksciau minetu priezasciu paravartu oro slegi padangose pasitikrinti ar vienodas :)

Audi_TT

• Svečias
Jo ratai orginalus audi R17 tie S line ar kaip ten jie ;)  (v) Na padangose visose vienoda slegi esu padares 2,2, nors dar reiks perziuret, ar kur nebus isisleide truputuka...
O nuo padangose esancio slegio skyrtumo gali musti per vaira?

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
o jei ne orginalai? Kodel cia jie taip skirstomi?

matai buna kad "pritaiko" kitus ratus , centrine skyle didesne, ant varztu centravimas visas ir musa, oj kaip musa... :)

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
cia kai taupoma ir nededami centravimo ziedai

Erikass

• Svečias
 truksta centravimo ziedu  (+) man taip buvo   ff

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
pas mane vibracija yr prie 150, posukyje prie 100, isvada suesta granata, keist sharnyra ir sailentbloka :)

Audi_TT

• Svečias
pas mane vibracija yr prie 150, posukyje prie 100, isvada suesta granata, keist sharnyra ir sailentbloka :)

Wat kad pas mane tai padaryta...Sarnyriukas surestauruotas, o sailenblokiukas pakeistas, va tame ir reikalas, nelabai suprantu, net vairo kolonele sutvarkyra, bei vairo stiprintuvo siurblys...Neisivaizduoju, jei balansavimas nieko nepakeis, tai kaip tai gali but...Ka cia kazkokia mistika?  (!?) Nesamone juk  (!?) Kazkame saknis tai turi but...Suprasciau, jei va vaziuokle butu netvarkyta, tai manau, juk butu kazkas palaida ir uztai ta vibracija pasijaucia, o dabar?  :-{

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

nuo granatos virbracija- kaip cia taip gali buti (z)

Audi_TT

• Svečias
O man siaip smalsu, o ar daugelis su tokiom problemopm susiduria? Ir kaip jas sprendzia, m?  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
daug tai nesusiduria, bet apie sprendimus pagrindinius jau aprasyta ;)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
teko susidurt ir man, lyginau diskus, nes kreivi buvo (pirkau naudotus su padangom, tai iskart nelabai ir mates :) ) ir dejau centravimo ziedus, vibracija isnyko ;)

Audi_TT

• Svečias
teko susidurt ir man, lyginau diskus, nes kreivi buvo (pirkau naudotus su padangom, tai iskart nelabai ir mates :) ) ir dejau centravimo ziedus, vibracija isnyko ;)

O kad siek tiek kreivi diskai, ta tau parode ratu balansavimas?  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kreivi diskai- stabdant jausi, vaziuojant ne. Su centravimo skylem netinkamom vibracija vaziuojant bus.

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
na buvo pavazineta su granata be apsaugos, isejo tepala i ir t.t.. :) bet pagrinde kalimas atiranda kai tas ratas gauna apkrovima ...

nuo granatos virbracija- kaip cia taip gali buti (z)

Neprisijungęs Ignys

• Įrašai: 315
    • Žiūrėti profilį
man b3 buva sitokia beda :)  :V kai buva luzus granata tai pakeiciau :) na tomis turginemis tai ir vibravo vairas ant 100 kazkur paskui dingo :P zodziu pasikeiciau tada abi granatas nes ir kita pradejo trasketi mokejau po 140lt .. kokybe gera :0 ir dingo ta vibracija :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
pamastom logiskai koks turi buti disbalansas granatoje kad purtytusi ratas, iskaiciuojant ir tai kad ji randasi ties centru ?!?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kadangi tema apie TT tai ir linka palieku paie "manual" http://www.audi.co.uk/etc/medialib/cms4imp/audi2/uk/Products/owners_area/Choose_Model.Par.0015.File.pdf

toks pradziamokslis :)