Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuojant ir sukant vairą traška  (Skaityta 2371 kartus)

Neprisijungęs Vilkius

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
Važiuojant ir sukant vairą traška
« Topic Start: 2013 Rugsėjo 19, 13:34:58 »
Pradėjau susidurti su problema, kad važiuojant ir sukant į posukį kairėn yra traškesys iš kairio rato. Pilnai susukus vairą traškėjimo nėra ir važiuojant lėtai (kažkur iki 30 km/h) traškėjimo nesigirdi.
Jeigu pilnai susukus vairą būtų traškėjimas, tada įtarčiau granatą, bet susukus vairą nieko nesigirdi ...
Taip pat dar yra toks dalykas, kad pakėlus tą patį kairyjį ratą ir jį pasukus girdisi rato viduryje traškėjimas. Traška kai ratai stovi tiesiai. Dėl šito įtariu guolį, bet kolkas dar neužia, tai nekeičiau.

Kaip manote, ar gali sukant į kairę ir tik nuo maždaug 30km/h greičio girdėtis guolio traškėjimas? Ar reikėtų ieškoti problemos kitur?

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Re: Važiuojant ir sukant vairą traška
« Atsakymas #1: 2013 Rugsėjo 19, 13:45:19 »
gali

Neprisijungęs Vilkius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Rugsėjo 19, 15:13:04 »
O jeigu neatmestume galimybės, kad vistik čia garsas iš granatos, tai į kairę sukant ir turi traškėti kairės pusės granata?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Rugsėjo 19, 15:14:08 »
neatmeščiau nei vienos galimybės. Kad guolis traškėtų tai reikia labai gerai jį suėsti. Gal prieš tai užė?

Neprisijungęs Vilkius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Rugsėjo 19, 18:59:58 »
Jau metus laiko važinėju, tai iki šiol nekaukė ir tik pradėjo traškėti kažkas pačio rato viduryje. Iš duobės žiurėjau, tai girdisi rato viduryje traškėjimas... Garsas kaip kad į dviračio špikį būtų įkištas pagalys ir važiuojama :)

Pastebėjau tik dar tokį dalyką: važiuoju ir suku sakykim žiede arba sankryžoje ir jei atleidžiu gazo pedalą, tai tas traškesys sumažėja. Ar gazo spaudimas arba atleidimas turi įtakos granatos traškesiui? Arba guolio ?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Rugsėjo 19, 23:05:25 »
90% kad granata, nuvažiuok pas meistrus, belekuris turėtų atpažinti garsą

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Rugsėjo 20, 10:35:54 »
tai pusasi paklibink ir pajausi ar laisva granata

Neprisijungęs Vilkius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Rugsėjo 21, 11:19:19 »
Katik pasikėliau mašina ant duobės ir pajudinus pusašį klakli granata... Viskas aišku :) Problema aiški...

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Spalio 03, 20:30:41 »
Pas mane irgi panasi beda, posuky duodant gazo traska tik pas mane is desines puses, kartais girdisi ir sukant i kaire, bet traskesys vis tiek is desines puses :) Kaip reketu tikrinti tas granatas, is kur zinot, ar pas mane vidine nuejo ar isorine? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Spalio 03, 20:59:22 »
O kai ratas susisuka, kaip manai, isorine granata kreipiasi, ar vidine? :)

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
Tas tai taip, vidine juk nesikraipo, aiskiau tada tampa, kad kalta tikrai ne vidine granata :) Vaziuokle lyg ir tvarkinga, nors TA apziuroj tikrino, tai nemate vienos plysusios gumos, del ko barskejo sarnyras, bet ji pakeista, nauji stabilizatoriai ir siaip traukes lyg nebarska virsutines nei viena, nes siandien buvau atsileides, tai lyg tvarka, ne per laisvos :) O ar kaip imanoma patikrint palindus po masina ta granata? gal kokie simptomai judinant turetu but? :)

Neprisijungęs TMX

• Įrašai: 1106
    • Žiūrėti profilį
Buvo mum su hyundai sonata... stovint susuki vaira iki galo vaziuoji ir duodi gazo niego jokio traskesio, o jei vaziuojant statesni posuki traska ir tai buvo vidine granata... vienas is tu keistu variantu... be to tiesiai vaziuojant netraskedavo...  :V
Audi A3 1.9TDI Quattro

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
Man nereikia nei statesnio posukio, puse vairo susukta vaziuojant jau traska, taip pat traska ir pajudant  nuo snakryzos pirmu begiu ir sukant i desine :)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
kalbam apie granatas, o nereiktu pradziai pasiziureti ar bent granatu gumos sveiko? :D

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
Mano sveika tikrai, kazkada ji buvo plysus, bet keiciau as ja, is paziuros buvo neseniai plysus, nes siaip buvo viduj svaru ir tepalo nelabai buvo daug istaskyta, bet matomai padejo sitas dalykas :)

Neprisijungęs Vilkius

• Žiūrėti profilį
Aš patikrinau paprastai - ant duobės judini pusašį ir jauti ar kliba kas ar ne. Pas mane jau klibėjo, tai pasikeičiau granatą ir viskas dabar OK .