Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Uzsidege perspejimo signalas-'Stabdziai'  (Skaityta 1316 kartus)

zilvinaskl

• Svečias
Uzsidege perspejimo signalas-'Stabdziai'
« Topic Start: 2008 Gruodžio 19, 21:02:16 »
Sveiki, uzsidege ir mirksi be perstojimo signalas 'stabdziai'. Auto: A6 1996 metu. Stabdziu skycio pilnai yra. Itariu kad cia gali buti su stabdziu kaladelemis,jei klystu pataisykite, bet tada gal kas zinot kurie ar galinei ar priekiniai? ar tikrinti ir tuos ir kitus? patarkit kas zinot , nes tas mirgejimas lemputes labai erzina..  (v)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Uzsidege perspejimo signalas-'Stabdziai'
« Atsakymas #1: 2008 Gruodžio 19, 21:37:20 »
yra ne vienas simbolis kuris kalba apie stabdzius ;) Apie kuri tu?

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Gruodžio 19, 22:50:51 »
man atrodo kad pas ji     (!) pas mane tas pats, neisivaizduoju kodel taip darosi

Neprisijungęs STYLING

• Įrašai: 278
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Gruodžio 19, 23:13:00 »
galadeles lemputemis neisskirtos  jei mirksi reiks ziuret visas kalades nes tau neparodis kad pr. kairys ir manau kad tu kaladziu dar bus puse mesos o pagal vokiecius jau laikas jas keist o jei nenori keist tai numauni fiske nuo kaladziu ir uztrumpini ir baigiasi visi mirksejimai

zilvinaskl

• Svečias
« Atsakymas #4: 2008 Gruodžio 20, 11:59:40 »
jo tas pats zenklas (!), karoc o davikliai kur yra ? ir gale ir priekyje? ir ar tik kaladeles,gal gali ir pats diskas nudiles.. ka manot?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Gruodžio 20, 12:12:25 »
manom kad tau reikia nueit prie mashinos ir paziuret ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Gruodžio 20, 13:47:17 »
Krc gali puse masinos pasikeisti ieskodamas problemos. Pasidaryk diagnostika ir zinosi kas sugedo, kur sugedo ir ka daryti. Zinoma jei meistrelis pasakys tau :)

Neprisijungęs STYLING

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Gruodžio 20, 16:23:26 »
jo tas pats zenklas (!), karoc o davikliai kur yra ? ir gale ir priekyje? ir ar tik kaladeles,gal gali ir pats diskas nudiles.. ka manot?
del disku nieks taves neperspes nera tokiu lempuciu o turetu buti davikliai ir gale ir prieki nuimi rata ir matai nuo kaladeliu einanti laida ir yra sujungimas fiske ja atjungi ir i ta gala kur toliau nuo kaladziu ikisi viena laideli arba 2 tarpusavi sutrumpintus ir izoliuoji kad s... neprilystu (+) arba keiti kaladeles tik kai pirksi tai sakyk kad tau reikia su laidais jos biski brangesnes tik pries tai patikrink ar tikrai uztenka skyscio stabdziu ir i vairo stiprintuva nes senesnese buna ir stiprintuvas ir stabdziai ant vieno daciko kad nereiktu poto veltui keist kaladziu
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 20, 16:25:28 sukūrė STYLING »

Neprisijungęs marko911

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
jai raudonas pradeda mirkset tai mazai stabdziu skyscio jai geltonas toks tai kalades,pas mane bent a6 taip buvo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tep tep. Is esmes yra tokia taisykle - kas raudonai dega - STOP! kas geltonai, informuoja apie antareilius prasidejusius gedimus ar trukumus ;)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
nu man atrodo kad cia jam kaladeles bus.man buvo 95m. gimimo a6 yra.tai po siai dienai dar mirksi.buvo man fyske suluzus ir pradejo mirkseti.pakeiciau kalades vistiek nenustojo.bandau uztrumpinti vistiek man mirksi.nieko neina padaryti.skyscio atrodo kad lyg ir norma yra.bet gali buti kad dar ir tas skyscio daviklis gryba pjauna.nes pakeites turiu 3 bakelius.nu tai tiek prirasiau ir be rasydamas pats supratau kad reik dar paciam su tuo davikliu pasiknisineti.o nieko konkretaus ir nepatariau (be) (be)

Vacas

• Svečias
Man irgi visai neseniai mirksejo, tai truko vairo stiprintuvo skyscio, uzpyliau iki ribos ir nebemirksi daugiau..

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
vo kaip cia.tai tada as tikrinsiu ta skysti.bet manau kad laikas ji pakeisti butu.

Neprisijungęs marko911

• Žiūrėti profilį
pakeitus kalades nuorinai gerai????nes as pats keiciau ir levai nuorinom,tai ir mirksedavo,nuvaziavau pas meistrus nuorino kaip reikent ir dingo.o skyscio turi buti iki pat virsaus,nes man kartais kai staigiau stabdydavau ismesdavo raudona sauktuka,skyscio buvo iki normos dapyliau iki pat virsaus ir viskas dingo :)

Neprisijungęs STYLING

• Žiūrėti profilį
pakeitus kalades nuorinai gerai????nes as pats keiciau ir levai nuorinom,tai ir mirksedavo,nuvaziavau pas meistrus nuorino kaip reikent ir dingo.o skyscio turi buti iki pat virsaus,nes man kartais kai staigiau stabdydavau ismesdavo raudona sauktuka,skyscio buvo iki normos dapyliau iki pat virsaus ir viskas dingo :)
o nuo kada keiciant kaladeles reikia orint stabdzius :-] :-] :-] :-] vyrai jei nezinot tai neklaidinkit kitu (h)

Neprisijungęs marko911

• Žiūrėti profilį
pas mane nejo idet nauju,kol nenuleidau stabdziu skyscio,paskuij jo dapylus reikia nuorint,bent man tai padejo!!!!!!!   ff

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
as ir kai keiciausi kaladeles kad tilptu naujos kaladeles reikejo sustumti cilindziuka ten nuorinimo warztuka atsuki ir nuleidi skyscio jis is susistume, gal koks gerenis budas yra keiciant kaladeles? :V

Neprisijungęs marko911

• Žiūrėti profilį
ant kitu auto lengviau isideda,nereik nuleidinet skyscio,kaitem arnt vektros tai 15min uztrukom  :) senas isemem,tuos su pirstu atgal sustumem ir naujas idejom :)

Neprisijungęs STYLING

• Žiūrėti profilį
vyra i jei cilindriukas nenori iki galo sueit tai atsuki bakeli kur pilasi stabdziu skistis ir viskas ir stumi iki galo skistis per bakeli nubeks o jei neina vadinasi reik pasiieskot naujo cilindriuko

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
nu tai jei iseina suvaryt cilindriuka i vidu neatsukus nuorintuvo, tada nereikia orint , bet jei sunkiai eina istumt cilindriuka, nes kitaip neikisi kaladziu nauju ,daugelis atsuka nuorintojus, o tada gauna orint visus 4  suportus  :-]

Neprisijungęs marko911

• Žiūrėti profilį
aisku   :O  as taip keiciau,atsukau ta nuorint ir vsio,kita klart zinosiu  ff

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
siaip pas mane audinei ant to cilindriuko galo uzsideda spicelus raktos toks ir ji gali susukti i widu  sukdamas i wiena puse.. ispradziu to nezinojau sende twarkiau galini suporta tai susiduriau su tuo reikalu... :)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
galinei cilindriukai yra susukami.o priekiniai ne.taip kad vel neklaidinam vieni kitu.kad nepradetumeme sukineti ju visu.

Neprisijungęs STYLING

• Žiūrėti profilį
teisingai (h) nes net atsukus nuorintoja tikrai nesustumsi :-] :-] kad kaip besistenktum