Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Traskejimas susukus vaira ir pajudant is vietos, kai pekeistos abi granatos  (Skaityta 1801 kartus)

Neprisijungęs guzis

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 2.5tdi 98m.
Atsirado traskejimas, kai susuktas vairas ir pradedama vaziuot, sutraska pora kart is nebetrata (abi puses, viena garsiau, kita tyliau).
Pirma pabandziau issiemes granatas jas praplaut, isvalyt, sutept ir uzdet atgal, bet niekas nepasikeite.
Na tada nusipirkau abi naujas granatas, pasikeiciau, bet traskejimas liko.
Gal patartumet kas dar galetu tratet? Ar vidine granata gali sutratet susukus vaira ir pradedant vaziuot? Tiesiai vaziuojant jokiu problemu. Gal guoliai kalti?

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
man atsimenu ir vidine traejo pasukus vaira

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
na ziurint i kokias granatas pakeitei uz kokia kaina.man a4 pakeitus granatas po 60lt taip pat traskejo ta pacia diena o po menesio nebereikejo net vairo susukti traskedavo.dbr sudejau senas tai pries tas naujas tai 100 kartu geriau senos :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Gali trasketi ir del vidiniu granatu.Ypac tai girdisi kylant i kalna ir darant posuki.

Neprisijungęs guzis

• Žiūrėti profilį
na bet kiek paskaiciau, tai jei vidine granata jau baiginejasi, tai ir tiesiai vaziuojant jauciasi, o tiesiai jokiu problemu ir i kalna vaziuojant viskas tvarkoje.
granatas keiciau nei pigiausias nei brangiausias, firmos neatsimenu, bet gal sakau tokiu sutapimu nebuna, kad abi iskart pakeiti ir jokio garso pasikeitimo, tai naujos jei blogos tai gal nors tyliau butu traskeja ar vietoj trieju sutraskejimu du, o dab lygiai toks pats rezultatas, kaip pries keiciant.

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
nu jei sakai identiskai tas pats,tai gal tada ir ne tame beda. seip jo vidines granatos ir tiesiai vaziuojant trata,arba gavusios apkruvos.bet as del savuju tai irgi galvojau kad naujos argi gali tratet bet pasirodo kad dar ir kaip gali

Neprisijungęs guzis

• Žiūrėti profilį
tai kaip suprantu be isoriniu granatu daugiau kaip ir nera kam tratet susukus vaira?
abydna butu jei vel supirkus naujas ir pakeitus garsai nedingtu...

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
nu  bet pirma reikia isiaiskinti pasikelk masina ir pasuk rata.bet kazi ar tada trates nes man pakelus netratedavo ,todel irgi buvau net guolius galvojes keisti ,bet logiska kad jie negali trateti jie uzia

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
Jei tik pati pradžia granatu traskejimo, tai nujemi išvalai, sutepi ir vietom sukeiti ir nebetraška  ;)

Neprisijungęs guzis

• Žiūrėti profilį
kaip jau rasiau ta granatu isplovima, pravalyma ir isnaujo sutepima dar dariau su senom granatom, o cia naujos tik uzdetos ir nieks nepasikeite.
na gal reiks megint ant kaladziu kelt ir paklausyt dar normaliai, tik galvoju kaip su tom vidinem ar tikrai jos negali trasket susukus vaira, pas garazini paklausiau tai sako gali, kiek skaiciau forume raso, kad jei jau baigiasi tai ir tiesiai jauciasi, tai net nzn.

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
na vidines as irgi ieskojau informacijos na jos aisku gali ir susukus vaira trasketi nes gauna kruvio,o seip pakelus jas reikia pasukioti ir neturi buti laisvumo, taip  kad pirma pasukiai pusasi o po to tik granata sukas ji turi suktis vienodai su pusasiu.nzn man paciam tas pats savaite atgal buvo tai net nzn ka daryti, bet gerai isnagrinejau ir susitvarkiau ir zinau kad vidine jau yra pries pabaiga nes klebejimas jau didelis.pats kazka ziurejau pagal sita info http://www.automobiliuremontas.lt/granatu-keitimas-isorines-ir-vidines-granatos-keitimas

Neprisijungęs UFFO

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
atraminiai guoliai gali but pareje