Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: tepalas is vairo koloneles  (Skaityta 1656 kartus)

Neprisijungęs deifisas

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
tepalas is vairo koloneles
« Topic Start: 2007 Gegužės 23, 10:49:59 »
Sveiki,  gal kas susidure su tepalu is vairo koloneles? Trukusi guma ir per ten varo hidraulika ant greiciu dezes. Pasiskambinus i serviza sake reiks nuimt kitaip niekaip, tai man ir kyla klausimas a nuo ko pradet ir i ka atkreipt demesi kad nesuklyst? Aciu 

Mariulis

• Svečias
« Atsakymas #1: 2007 Gegužės 23, 19:14:16 »
wa jo ir as noreciau suzinoti nes pas mane kaip tik braska vairo kolonke...  :[ :[

Neprisijungęs deifisas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2007 Gegužės 23, 22:59:05 »
Pas mane dar nebraska bet taip hidraulika varo kad bala lieka po to kai pastovi. Skambinau i viena serviza sako vilniuj dviejuose vietose tik tokius dalykus taiso medeinos gatvej nu va ju atsakymas - S4 taisymo kaina 710 LT. su nuemimu uzdejimu, rieboksliu keitimu, trukusios gumos pakeitimu. eina sau daug :(

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Gegužės 23, 23:26:32 »
cia jau rimta diela :V kas susije su vairo koloneles remontu tai tikrai ne pigiai atsieina ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2007 Gegužės 23, 23:41:47 »
visu pirma jei tik leidzia kolonke tepala tai tikrai isitikinkit ar is kolonkes varo, nes man jau dviejose ceskese buvo toks variasntas, kad maniau jog kolonke, bet leido pro slanga nuo siurblio iki kolonkes... o kadangi ta slanga su sarbu, tai varo ir ant pacios kolonkes... ir neina supras is pradziu kas kaip... siaip kolonkes iskrapstymas tai sudetingas delas... ypac jei didesnis matoras.. V6 matorui kol radau kas pakeis teko gerokai pasiknist.. bet jos isemimas ir kitos idejimas (nors ir ana buvo gera (paskui idejom i kita masina)) kainavo 130lt, o maniskei 2.0 16v kainavo 80lt (isemimas ir idejimas truko ~4valandas...) tai manau kad visai tokios kainos.. aiksu remontavau raseiniuose... apie vilniaus ar kauno kainas bijau pagalvot (!?)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2007 Gegužės 23, 23:59:09 »
teko B4 2.3l keisti vairo stiprintuvo auksto slegio slanga. padevetos negavau, tai teko pirkti nauja uz 400lt ir tai didelis dekui Dimaniai ;) o siaip is pradziu irgi atrode kad kolonke leidzia skysti, nes nuo tos slangos galo per kolonele ant pavru dezes zemyn bego skystis :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs deifisas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2007 Gegužės 24, 08:27:49 »
begu ziuret visas slangas  (aa):).

Neprisijungęs zexel

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2007 Gegužės 29, 20:43:31 »
Pas mane dar nebraska bet taip hidraulika varo kad bala lieka po to kai pastovi. Skambinau i viena serviza sako vilniuj dviejuose vietose tik tokius dalykus taiso medeinos gatvej nu va ju atsakymas - S4 taisymo kaina 710 LT. su nuemimu uzdejimu, rieboksliu keitimu, trukusios gumos pakeitimu. eina sau daug :(

Keista kaina kažkokia. Prieš metus pas juos A4 kolonėlę restauravau - 900 Lt (čia dar su nuolaida nes ir siurblį tvarkiau). Kolonėlę tai šiaip jau pažiūrėt ar neleidžia tai nuimi chamutą nuo apsaugos (kur ant traukės), jei viduj šlapia - vadinasi kolonėlė varo. Pas mane afigienai per siurblį varė, sutvarkiau - vistiek tas pat, nuvariau vėl pas juos pasirodo siurblys normalų spaudimą duoda po remonto, pasipylė per kolonėlę, o dar jei aukšto slėgio šlanga pareitų - sakė apie 700 Lt kainuoja. :A

Neprisijungęs deifisas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2007 Gegužės 31, 07:52:43 »
Jie sako kaina remiasi i darba ir sudetinguma ja nuimant - (darbo daugiau), remontas ten kapeikas tekainuoja.

Neprisijungęs continuity

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2007 Birželio 03, 16:55:19 »
Man irgi supluso ta guma.
Gal zinot kur Kaune geriau/pigiau ta guma pakeistu?