Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Susedes C4 galas, kaip pakelti?  (Skaityta 1436 kartus)

Aha

• Svečias
Susedes C4 galas, kaip pakelti?
« Topic Start: 2008 Birželio 03, 20:37:45 »
 Susedes C4 galas, spyruokles dejau naujas, maniau pades, deja ne... :E Bagazinej 100l duju balionas, o jei dar pora zmoniu i gala isisodinu, tai jau tragiskas vaizdas :E Ka daryt, patarkit ;)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Birželio 03, 20:47:13 »
nuleist prieky

Aha

• Svečias
« Atsakymas #2: 2008 Birželio 03, 20:57:12 »
 (aa) Irgi variantas  :-] Bet as nenoriu zemint masinos, gal kas turi minciu, kaip gala pakelti, aisku, be priekio zeminimo :s

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Birželio 03, 21:01:18 »
susidet gumas po spyruoklem

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Birželio 03, 21:02:45 »
jai spyruokles naujos nepadejo keisk i naujus dujinius amortikus. Tik nedek jokiu gumu ar pan.

Erikass

• Svečias
« Atsakymas #5: 2008 Birželio 03, 21:36:36 »
jai spyruokles naujos nepadejo keisk i naujus dujinius amortikus. Tik nedek jokiu gumu ar pan.

o kuo blogai gumos tarp spiruokliu? :V

Aha

• Svečias
« Atsakymas #6: 2008 Birželio 03, 21:39:10 »
Kai buvo senos spyruokles, tai as gumas jau buvau susidejes. Galas gavosi kaip kalade, tai neapsikentes atgailejau babkes naujom spyruoklem, bet nieko ipatingo is to neislosiau. O del dujiniu amortizatoriu irgi nelabai gaunasi :-] nes ir amortizatoriai tepaliniai mano nauji (aa), o ir nuo dujiniu amortu galas minkstas tikrai nebus. Girdejau kazkaip galima ta vadinamaja "caska" nukalt ir pervirin, na net nezinau, gal kas taip dare, pasidalinkit patirtim ?!?

Erikass

• Svečias
« Atsakymas #7: 2008 Birželio 03, 21:43:58 »
Kai buvo senos spyruokles, tai as gumas jau buvau susidejes. Galas gavosi kaip kalade, tai neapsikentes atgailejau babkes naujom spyruoklem, bet nieko ipatingo is to neislosiau. O del dujiniu amortizatoriu irgi nelabai gaunasi :-] nes ir amortizatoriai tepaliniai mano nauji (aa), o ir nuo dujiniu amortu galas minkstas tikrai nebus. Girdejau kazkaip galima ta vadinamaja "caska" nukalt ir pervirin, na net nezinau, gal kas taip dare, pasidalinkit patirtim ?!?

nu pas mane gale dujiniai, ir galas tikrai minkstas, nu jei gale xebros nrmliai prilipa tai atrodo kaip suzeminta  :-]

Aha

• Svečias
« Atsakymas #8: 2008 Birželio 03, 21:51:50 »

nu pas mane gale dujiniai, ir galas tikrai minkstas, nu jei gale xebros nrmliai prilipa tai atrodo kaip suzeminta  :-]

Suprantu, kad variantas, bet tepalinius tik naujus sudejau, negi dabar ismest :D

Erikass

• Svečias
« Atsakymas #9: 2008 Birželio 03, 21:54:09 »

Suprantu, kad variantas, bet tepalinius tik naujus sudejau, negi dabar ismest :D

nu jo (+) ismest tai tikrai nediela (-)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Birželio 04, 09:59:59 »
Gal foto turi idomu pamatyk kaip atrodo. Dar variantas tepalinius keiti i dujinius arba juos stumi ir perki dujinius aisku jei pades tie dujiniai :-]

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Birželio 04, 10:53:45 »
na pas mane A6(C4) su dujiniais dvipusiais Bilshtein amortikais... tai masina kaip dzipas stovi :D jei kur i gamta lekt tai jokiu problemu :) siaip viskas ok, tik kad kietoka...

Neprisijungęs Duch

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Birželio 04, 12:49:52 »
O gal pabandyk spyruokles nuo Avanto, jos gal standesnės bus. Pas mane Avantas, kai pirkau buvo visos žemintos, pasistačiau visas naujas standartines kaip priklauso ir mašina visai normaliai pakilo net ir gerai pakrovus.

Neprisijungęs ZuluDrag

• Įrašai: 285
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Birželio 04, 12:57:26 »
As savo A100 Avant Quattro buvau dasivirines antrus silentblokus prie amortiku - masina liko tokia pat minksta, tik prisidejo ~5cm aukscio. Aisku teko per nauja isvirtima reguliuot, be to per TA gali prisikabinti... :) Bet rezultatu buvau patenkintas...  :D

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Birželio 04, 14:15:13 »
As savo A100 Avant Quattro buvau dasivirines antrus silentblokus prie amortiku - masina liko tokia pat minksta, tik prisidejo ~5cm aukscio. Aisku teko per nauja isvirtima reguliuot, be to per TA gali prisikabinti... :) Bet rezultatu buvau patenkintas...  :D

placiau apie tai gal foto turi?

Neprisijungęs boostersas

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Birželio 04, 15:39:55 »
o negalima gumu deti toj vietoj kur spyruokles kontaktuoja su kebulu. nes kazkada tokios problemos buvo kai nuo duju baliono peiliuko galas sedo... tai sudejus gumas y spyruokles ne viena karta spyruokles truko, o padejus gumas ant spyruokles (buna tokios kaip padai spyruoklei) rezultatas teigiamas ir galas nekieteja...  :V

Neprisijungęs ZuluDrag

• Įrašai: 285
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2008 Birželio 04, 16:36:42 »
placiau apie tai gal foto turi?

Deja, jau nei nuotrauku, nei masiniuko neturiu :(
Pats procesas buvo toks: nusipjoviau nuo senu amortiku apatinius sailentblokus.
Pakelem masina ant pakelejo, atsukom amortiko apatini sailentbloka, tiesiai prie jo privirinom nupjautaji.
Pridejus kiek jegos, istatem ir uzsukom viska i vieta. Lygiai tokia pat procedura su antra puse. ( jei ne quattro, tai galima abu iskart nusukt ir prisukt - bus lengviau,- balki tik nuleist ir vel pakelt i vieta).
Isejo daugmaz tox amortiko vaizdelis:
 |
| |
| |
| |
 O
 O

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2008 Birželio 04, 16:55:29 »
jei nori pasireguliuot taip kaip nori - dedi reguliuojamą pakabą  ;) tik žinoma kaip bebūtų gaila dabartinę turimą nebepanaudosi
http://cgi.ebay.de/KW-Gewindefahrwerk-Variante-1-Inox-Audi-100-Typ-C4_W0QQitemZ160242402906QQihZ006QQcategoryZ44151QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247

http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=13646.15

Aha

• Svečias
« Atsakymas #18: 2008 Birželio 05, 16:55:16 »

jei nori pasireguliuot taip kaip nori - dedi reguliuojamą pakabą  ;) tik žinoma kaip bebūtų gaila dabartinę turimą nebepanaudosi

Tai cia kiek supratau, amortizatoriai su spyruoklemis reguliuojami? Kur ju gauti, kiek kainuoja? 8:8

Neprisijungęs cezzaris

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2008 Birželio 09, 17:50:36 »
pas mane tokia pat beda buvo nuvariau pas savo meistriukus. tai ten ne taip paprasta pakelt. broka taise tris kartus kol padare tokio aukscio kokio norejau (virino prie amortiku tokias poverzles bet gana storas. ispraudus ~5 cm dydzio poverzles masina pasikele gal kokia 15 cm!!!!!! tai isivaizduokit kaip atrode:)). kaina 160 lituku. jei klaipedietis esi tai automeistras tuo uzsiimineja specialiai birutes g. padariau klaida kad pas juos is kart nesikreipiau butu is pirmo karto padare. siaip del kietumo tikrai masina isliko tokio pat minkstumo.