Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: sunkai jungiasi pirmas ir atbuliniai begiai  (Skaityta 3889 kartus)

juras1

• Svečias
sunkai jungiasi pirmas ir atbuliniai begiai
« Topic Start: 2009 Vasario 14, 19:32:52 »
Sveiki visi,
Turiu audi 80 b4 94m 2.0 variklis, ir iskilo tokia problema, kad sunkiai jungiasi pirmas ir atbuliniai begiai., norint ijungt pirma begi normaliai, reikia pradziai isijungt antra, tada gerai persimeta i pirma,, o atbuline tai reikia jungti is visos jegos kad isijungtu.. tai kame cia gali buti beda? paciai dezei ar sankabai? :/

Prisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2430
    • Žiūrėti profilį
Jei neveikiant varikliui, pavaros jungiasi normaliai, tai sakyčiau sankaba. Ar ji tau nė kiek "neveda"?

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
jei uzgesinta masina pavaros gerai junginejasi,o uzvesta jau nebesijungineja,tai paziurek gal skystis jau i pabaiga,nes pas b4 atrodo yra hidrauline sankaba.Man buvo tokia problema si savaitgali.

juras1

• Svečias
taip, kai uzgesinta jungiasi gerai, tik vaziuojant sunkiai,o tepalus keiciau pries savaite kazkur, bet efekto jokio, jungias vis taip pat sunkiai :/ jokio pasalinio garso nera, tik sunkiai isikisa begiai

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
turiu omeny hidraulines sankabos skysti patikrink pas save(pas mane tas bakelis tai labai nedidelis po kapotu),nes jei jo truksta,tai dingsta sankaba ir dar sankaba buvo palikusi minksta pas mane pries dingima.

juras1

• Svečias
o pas mane ji kaip tik kieta, ir sunkiai spaudziasi, pora kart buvau nuorines, buvo biski minkstesne, ber vel tas pats...o skyscio netruksta, visad max jos ir nedingsta skystis

Prisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
taip, kai uzgesinta jungiasi gerai, tik vaziuojant sunkiai
Pabandyk nuspaust sankabos pedalą iki dugno, įjungt pirmą pavarą (arba atbulinę) ir vest variklį. Jeigu mašina jau nori važiuot nė kiek neatleidus sankabos, tai tikrai kalta sankaba arba jos valdymo mechanizmai.

juras1

• Svečias
pabandziau kaip Antonijus parase, bet masina nejuda uzvedus varikli, ismynus sankaba ir ijungus pirma begi... tai jau nebezinau kas cia gali but:(

Neprisijungęs continuity

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi,
Turiu audi 80 b4 94m 2.0 variklis, ir iskilo tokia problema, kad sunkiai jungiasi pirmas ir atbuliniai begiai., norint ijungt pirma begi normaliai, reikia pradziai isijungt antra, tada gerai persimeta i pirma,, o atbuline tai reikia jungti is visos jegos kad isijungtu.. tai kame cia gali buti beda? paciai dezei ar sankabai? :/
Pasitikrink ar netruksta tepalo pavaru dezeje.

Neprisijungęs mantassv

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
o kur cia reikia tikrint sankabos skysty?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
o kur cia reikia tikrint sankabos skysty?
tenpat kur ir stabdziu skysti tikrini :)

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Sankabos skystis yra stabdziu skystis, tas pats bakelis, ta pati velniava.
Jei negaila litu, gali pasikeist tepala greiciu dezej, bet tai negarantuoja problemos sprendimo. Manau reikes imt lauk deze.

kizas23

• Svečias
Nu taip cia gali but ir sankaba bet 1 ir atbulinis begei stovi ant vienos asies penktas isvis atskirai tada manau tau ten kazkas dezeje netvarkoj. Ko jau ko tai tik nekeisk dezej tepalo man keite sankaba servise pasake pasikeisk tepala nes jau lb juodas pakeiciau deze uzlinko po menesio ir cia dauk tokiu pavyzdziu galiu duot masina jau gerokuj pagyvenus ir tas tepalas jai ten jo yra apsidirbes su ja cia juk ne variklis

Neprisijungęs Vurbon

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, tai koks buvo problemos sprendimas? Nes ir pas mane lygiai tokia pati beda :(  :(

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Pasipasakosiu ir aš :V ant maniškės B3 1,6 irgi sunkiai jungiasi pirmas bėgis, na taip nemaloniai lyg kabintus, bet jei įmeti į 4 tai tada 1 kaip per sviestą jungiasi :) Dar pvz. kaip palieku mašiną ant kalniuko ir palieku ant 1 bėgio, tai išminant pilnai sankabą neleidžia įmest į neutralą, tai taip iš jėgos trauki ir tikrai ten kabinasi kažkas dėžėj :V skysčio kaip ir normaliai, man rodos kad ta sankabą pilnai neišsimina :V

Neprisijungęs vAidS

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Man b4 panasiai yra kad sunkei pirmas ysikisa , bet tik saltam matorui , bet ta beda atsirado , kai keiciau pusasi , ir is greiciu dezes tepalo biski isbego , tik neprisiruosiu dapilti..  :)

Neprisijungęs drartis

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
as turejau ir tokia beda , kad laba i sunkiai jungdavosi pirmas begis, tai reikedavo permesti i antra o po to vel i pirma kad pirmas isijungtu, tai pasikeiciau tepalus, bet pagerejimo iskart nebuvo, tik po kokiu 2 menesiu, kai tepalas apsidirbo dabar pirmas labai lengvai jungias, ir kiti lengviau pradejo jungtis

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
pas mane ant B3 buw kad isvis atbulinis buwo dinges,...pries taj taj sunkiai jungdavosi, o paskum ir pradingo...pakeite,traukias kazkokias,kur prie riciago jungias ir viskas, sumokejau 50 lt. ir sfvio ir jokios dezes jamt nereikejo... bet jei reiks keist deze ar sugalvsi nuwaryt remontuot, parasyk i pm.duosiu jo kontaktus,cia kaune aisku ,

Neprisijungęs raumas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Re: sunkai jungiasi pirmas ir atbuliniai begiai
« Atsakymas #18: 2009 Rugpjūčio 18, 12:16:27 »
Sveiki,
turiu C4 2,5 tdi 92m, pas mane panaši problema. Kol išjungtas variklis, bėgiai lengvai junginėjasi, bet kai užkūri pirmą sunku įkišti, nekalbu apie atbulini - išvis neimanoma.. Užkūrus ant bėgio išminus sankabą, veda mašiną.. Kaip manot, ar užtektų tik nuorinti, kaip buvo siūloma (be to kur ir kaip nuorinama hidraulinė sankaba?).
Dėkui

Prisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
Re: sunkai jungiasi pirmas ir atbuliniai begiai
« Atsakymas #19: 2009 Rugpjūčio 18, 17:14:34 »
Jei rusiškai kerti, tai apie sankabos nuorinimą galima čia pasiskaityt. Pačioj pradžioj rašo kokie yra požymiai kai sistemoj būna oro.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 01, 21:27:57 sukūrė antonijus »

Neprisijungęs Vurbon

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
Kam dar yra, buvo panasi problema, kaip sprendet? atsiliepkit, bukim draugiski  (h)

Prisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
Kam dar yra, buvo panasi problema, kaip sprendet? atsiliepkit, bukim draugiski  (h)
Jei dėžė mechaninė, tai tik sankaba...