Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: staigiai stabdant girdisi stuktelejimas  (Skaityta 1856 kartus)

Neprisijungęs Paja

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,gal kas gali pasidalinti panasia patirtim?Audi coupe perinkau vaziuokle(balkio salenblokai,sakiu salenblokai) daugiau ten praktiskai nieko nera  :) viskas kaip ir gerai,tik staigiai ir stipriai stabdant pasigirsta toks stuklelejimas,nesuprantu is kur jis gali buti jei visos gunos naujos.O is vietos startuojant jokiu pasaliniu garsu nera.Ar negali del atraminiu guoliu sitaip buti?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
ATRAMINIAI  tikrai ne. seip kaltinciau sarnyra arba ar ratas gerai priverztas.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
ATRAMINIAI  tikrai ne. seip kaltinciau sarnyra arba ar ratas gerai priverztas[b/].

per tokias problemas servisai sugeba priburti kad net quattro galini reduktoriu laikas keisti :D :D o ka kalbeti apie stuktelejima :D

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ATRAMINIAI  tikrai ne. seip kaltinciau sarnyra arba ar ratas gerai priverztas[b/].

per tokias problemas servisai sugeba priburti kad net quattro galini reduktoriu laikas keisti :D :D o ka kalbeti apie stuktelejima :D
na taip ne karta esu susidures su tuo. o ir pats esu nepriverzes ir persigandes vaziavau kol daejo kas yra atsitike. todel visada dabar sakau visiems pasiziureti ar ratai priverzti.neitiketina kokie garsai buna kaip jie ne iki galo priverzti buna
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Paja

• Žiūrėti profilį
tikrinau ratus,viskas gerai  (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 03, 19:05:33 sukūrė Paja »

Neprisijungęs zexel

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
Kalades pats keitei ar servise? Pas mane buvo toks pats bajeris - stabdant staigiau stuktelna tai vienam tai kitam rate net sumėto vos vos priekį ir niekaip galų neradau - pakaba ideali. Pasirodo servise kai keičiau kalades kažkokį š. sumalė, fiksatorių visų nesudėja ar blogai sudėjo - nežinau ar kaladės brokuotos buvo, bet esmė tame kad kalades truputį judėjo ir kai stabdai -pati kaladė pasislenka gal milimetrą ar mažiau ir nuo to stuktelėjimas.
Supratau kame problemp gal tik po metų - pamatęs, kad etiketė ant kaladžių išsipūtus tokia (kai kaladės juda - jas po truputį į tokį guzą sustumia).
Pasižiūrėk kaip pas tave.

Neprisijungęs Paja

• Žiūrėti profilį
na priekiniu kaladziu dar nekeiciau,nors suporta buvau isrinkes kai keiciau granata,reiks patikrinti ar viskas su juo gerai.Gal but kazka ne taip istaciau,nors abejoju  (!?)

Neprisijungęs Rimux

• Įrašai: 931
    • Žiūrėti profilį
gal sake nepriverzta gerai,man taip buvo

Neprisijungęs Paja

• Žiūrėti profilį
mintis apie sake man irgi persasi  (!?) kai keiciau salenblokus meistras sake kad sake priverzti reikia jau pastacius automobili ant ratu tam kad nesigautu tempimo salenblokams tai nezinau ar jis cia nusisnekejo bet as taip ir padariau.Sumoviau sakes i balki,sukisau varztus,uzsukau verzles,pastaciau masina ant ratu ir tik tada uzverziau verzles.Gal kazka ne taip padariau?reiks dar karta patikrinti

Neprisijungęs Ernis1987

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tas pats sudas :-{ staigiau stabdant... draugas dirba autoservize, sake suporte yra du varztai su gumelem pridengti, sake juos issuk, jie bus parudija, juos nusveisti iki blizgesio ir sutepti, atseit turi dingti garsas, bet pas mane is vairuotojo puses garsas girdisi, siandiena ziuresiu, ar tiesa sake...  :/

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tas pats sudas :-{ staigiau stabdant... draugas dirba autoservize, sake suporte yra du varztai su gumelem pridengti, sake juos issuk, jie bus parudija, juos nusveisti iki blizgesio ir sutepti, atseit turi dingti garsas, bet pas mane is vairuotojo puses garsas girdisi, siandiena ziuresiu, ar tiesa sake...  :/
zmones nelyskit prie stabdziu jei net nezinot kur kreipenciosios yra ir ka jos daro. poto laidot reikes...

Neprisijungęs audi_90

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Mano draugo a90 buvo lygiai tas pats. Stabdant, ar staigiau pajudant is vietos dunksedavo. Po ilgu paiesku isaiskejo, kad kai keite sailentblokus, blogai prisuko varzta, ir po poros savaiciu jis atsilaisvino ir atsirado tas garsas. Prizeverze varzta normaliai ir beda dingo. o kol suprato kame saknys tai pakeite granata, atrodo traverso guma.... ir ilgai isekojo............ :D

karlas24

• Svečias
pas mane audi a4 98m panasi situacija prieki vairuotojo pusei.buvau nuvaziaves i serviza patikrino priekine pakaba, sake sarnyras ir taruke,bet as kazkaip netikiu,nes akcija buvo vaziuokliu patikrinimui(nemokamai)tai jie man greit ir idomiai tikrino 8:8jauciu varysiu i kita serviza

Neprisijungęs tuy

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
man lygiai tas pats buvo ir viska atmete,turejome tik traversa sailentbloka.

Neprisijungęs autoPILOT

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
Sveiki
Ar gali per duobes vaziuojant bildeti sarnyras? O vairo traukes antgalis?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Sveiki

sailentblokai. O siaip negi sunku nuvaziuot i servisa, pasidaryt vaziuokles patikra ir bus aisku? Patikros kaina dazniausia 20Lt., o kartais gali ir nemokamai atrast.

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
Sveiki

sailentblokai. O siaip negi sunku nuvaziuot i servisa, pasidaryt vaziuokles patikra ir bus aisku? Patikros kaina dazniausia 20Lt., o kartais gali ir nemokamai atrast.

kartais kai pripurto tam servise... :-] tai visa vaziuokle reikia pasikeisti, panasiai buvo mano atveju, kai papildomai nepaprasius dar uz dyka vaziuokle pracheckino.. :D
o siaip per duobes vaziuojant jei bilda tai didele tikimybe kad sarnyras jau issimales, antgalis per duobes vaziuojant neturetu jaustis...

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Sveiki

kartais kai pripurto tam servise... :-] tai visa vaziuokle reikia pasikeisti, panasiai buvo mano atveju, kai papildomai nepaprasius dar uz dyka vaziuokle pracheckino.. :D
o siaip per duobes vaziuojant jei bilda tai didele tikimybe kad sarnyras jau issimales, antgalis per duobes vaziuojant neturetu jaustis...
jau cia OT pradejom :)
Tokiu atveju jei suabejoji ar tiesa sako, vaziuoji dar i koki servisiuka patikrai ir keiti tik tas dalis kurios sutampa :-] o jei rimciau tai apsiklausineji draugu/pazistamu ir varai pagal rekomendacijas, tokiu atveju tikimybe smarkiai sumazeja, kad tave isdurs ;) normalus zmones stengsis islaikyt klientus, o ne apgaut vienakart ir tuo momentu daugiau uzdirbt.

Masterofcar

• Svečias
Nuo antgalio bulkai tikrai gali buti barskejimas  :P