Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Stabdziu problema  (Skaityta 1713 kartus)

Neprisijungęs canyonass

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Stabdziu problema
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 28, 14:44:04 »
Sveiki,problema toke,pakeitus stabdziu kaladeles,dingo stabdziai,viskas nuorinta,bet stabdziu nera,padalas minkstas,staigiai paspaudinejus kazkiek sukieteja,bet po to vel minkstas lieka,suportai kai spaudi matosi vos juda(buvo perinkti).Gal pagrindinis cilindras parejo?Ir ar jis taisomas ar tik is sroto pirkt?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Stabdziu problema
« Atsakymas #1: 2011 Rugpjūčio 28, 15:34:40 »
Nuorink dar karta, kitas dalykas gali pradzioj blogai stabdyti nes neprisidirbusios kalades.

Neprisijungęs canyonass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Rugpjūčio 28, 18:34:22 »
Nuorink dar karta, kitas dalykas gali pradzioj blogai stabdyti nes neprisidirbusios kalades.
Orinau jau gal 20 kartu,nulis,vos juda suportai ir uzvestai ir ne,tas pats,net vazinejau,nieko.

Neprisijungęs canyonass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Rugpjūčio 29, 18:26:31 »
Orinau jau gal 20 kartu,nulis,vos juda suportai ir uzvestai ir ne,tas pats,net vazinejau,nieko.

Negi niekas nezino,kai skaitai kitus ka raso tai protingi visi,o kai reik konkreciau paaiskint,tai visi nulis.

Neprisijungęs vampire

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Rugpjūčio 29, 21:03:25 »
Gali būti, man buvo perėjas pagrindinis cilindriukas irgi pedalas tuščias būdavo, buvau nusipirkęs rem komplektą ,tačiau nepadėjo, teko įsidėt kita iš šroto ir bėda dingo. :)

Neprisijungęs TomisTomis

• Įrašai: 293
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Rugpjūčio 29, 21:58:30 »
Pasivazinek diena kita ir prisitrinus kaladems tikrai reikalai pageres, ypac jei keitei visas is karto, tai tikrai toks jausmas kaip be stabdziu vaziuotum. Jei numini karta iki dugno ir po to vel paspaudi tai stabdo?

Neprisijungęs canyonass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Rugpjūčio 30, 15:02:20 »
Pasivazinek diena kita ir prisitrinus kaladems tikrai reikalai pageres, ypac jei keitei visas is karto, tai tikrai toks jausmas kaip be stabdziu vaziuotum. Jei numini karta iki dugno ir po to vel paspaudi tai stabdo?
Nestabdo,tame ir beda,varysiu nauja nupirksiu,gal pades,jau uzkniso tie stabdziai :/

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Rugpjūčio 31, 21:43:32 »
nu pas mane a6/c4 esme ta kad pasikeiciau galinius diskus, ir kaladeles, suportai taip pat abu tvarkyti nes buvo nevisai ale papuve, nepilnai atleisdavo suportus ir kaitindavo diska. nu viska pasikeiciau, suportai dirba, islekiu is servizo nu ir bandau stabdyti kaip ir viskas zjbs kai greitis nepriarteja iki ~20km/h tada sudirba abs bet as tiek nestabdau jog jis sudirbtu. abs lempute nedega ir pries tvarkant viskas buvo gerai, nors gal ir abs ant galo neveike, negaliu sito garantuoti. gal kas kokiu minciu turi? meistras raso tokio atvejo dar jam nebuvo pasitaike, ale gal dar turi prisidirbti galiniai diskai su kaladem, kokie jusu pamastymai?

Neprisijungęs TomisTomis

• Įrašai: 293
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Rugpjūčio 31, 22:09:36 »
Greiciausiai kuris nors ABS daviklis gryba pjauna. Pas mane buvo toks atvejis, pakeitus galini guoli Ford Mondeo, ten keiciaisi guolis su visa stebule ir ABS daviklis imontuotas i pati guoli, tai pradejo gana daznai suveikineti ratu antipraslydimo sistema ypac vaziuojant 70-80km/h ir muse ABS klaida, erzino pradziai, galvojau gal koks defektuotas, bet po savites vazinejimo stebuklingai susitvarke.  (+)

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Rugpjūčio 31, 22:11:48 »
nu blemba ziuresiu kaip man veliau bus, negalejo manau to abs daviklio pakliudyt:/

Neprisijungęs noxus

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Rugsėjo 01, 12:44:03 »
Sveiki, kad nekurti naujos temos, paklausiu cia.
Stabdant, dazniausiai leidziantis nuo kalno (kai masina pasvirusi i prieki) spaudziant pedala man jauciasi musimas per pedala ir atrodo, kad stabdziai nepilnu pajegumu veikia (kritiniu atveju galbut nesustociau), o kitu atveju, viskas normaliai, spaudziant stabdo be jokiu musimu. Gal kas zinot, kas galetu buti ?
Tiesa, ties 100km/h greiciu man uzsidega ABS ir ASR lemputes prietaisu skydelyje, galbut tai kaip nors susije?
Masina: Audi A6 c5 2.5TDI 110kw 98'

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Rugsėjo 01, 19:20:07 »
Stabdant, dazniausiai leidziantis nuo kalno (kai masina pasvirusi i prieki) spaudziant pedala man jauciasi musimas per pedala ir atrodo, kad stabdziai nepilnu pajegumu veikia (kritiniu atveju galbut nesustociau), o kitu atveju, viskas normaliai, spaudziant stabdo be jokiu musimu. Gal kas zinot, kas galetu buti ?
Tiesa, ties 100km/h greiciu man uzsidega ABS ir ASR lemputes prietaisu skydelyje, galbut tai kaip nors susije?
nu tau manau abs kvailioja jau cia:)

Neprisijungęs noxus

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Rugsėjo 02, 02:14:08 »
nu tau manau abs kvailioja jau cia:)
Ir kaip patikrinti, ar jis kvailioja, ar ne ? :/

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Rugsėjo 06, 22:33:26 »
Sveiki. Kiek stabdziu skyscio telpa i audi a4 1.8tq 00m? Noriu pasikeisti. Bei kur vilniuje keicia stabdziu skysti su aparatu?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 06, 23:00:55 sukūrė MantasJM »