Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: stabdziu lempute rodo???  (Skaityta 1081 kartus)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
stabdziu lempute rodo???
« Topic Start: 2008 Balandžio 30, 08:09:41 »
as su tokia degancia lempute vazineju jau koki puse metu.iki pirmo rimto stabdziu gedimo.ji pirma karta man uzsidege todel kad suluzo fiske toje vietoje kur kaladeliu laidas jungiasi ten kaskur prie suporto.ja apvyniojau izoliacija kad vel gautu kontakta ir vel viskas tvarkingai veike.Ir dabar neperseniausei man suejo vakuminis siurbliukas.ji pakeiciau ir vel vaziavau kokia tai savaite.paskui uzsikirto stabdziai.priekiniame desiniajame rate.pakeiciau kaladeles.nes viena perkaitinau.nes nepastebejau kad uzsikirto.kadangi vaziavau lygiu gazu lygiam kely.bet stabdziu seip neuzkerta.tai buvo pagedes pagrindinis cilindriukas stabdziu.ji pakeiciau.is sroto.vel vaziavau visa savaite gerai.ir tada stabdziai vel pagedo.tai dabar piedalas net nebenori uzsipompuoti.spaudai spaudai kartais stabdo kartais ne.bet stabdo jau retai.ir buna toks atvejis.nuspaudi piedala.atrodo kad jau viskas gerai.normalei kietas jis.nera taip kad iskart iki dugno nusispaustu.bet bet tokiais gabalais paskui jis pradeda kristi.atrodo kad tas skystis kaskur dingsta.tai gal tas mano srotinis cilindriukas nekoks pasitaike??ar koks kitas gedimas gali buti dar?seip abs veikia.kai piedalas nukrenta iki dugno dar siektiek stabdo ir jauciasi kad abs sudirba.ir jo lempute nedega.tai manau kad jis tikrai atkrenta.Beje ta lempute atrodo taip (!)
Tai susitvarkyk stabdzius,ar keisk masina
dekui uz lb isamu atsakyma.tu su tokia savo logika turbut vazineji su auto iki pirmo jos gedimo.tai taip ir toliau.