Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: priekiniu ratu girgzdesys  (Skaityta 4580 kartus)

Neprisijungęs justis17

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Re: priekiniu ratu girgzdesys
« Atsakymas #50: 2010 Gegužės 31, 15:03:51 »
nekuriant naujos temos...pas mane atsiranda cypimas kai suku į posūkį, ištiesinu - niekas nebecypia...vietoj sukinėjant - jokio cypimo..trūko vs skyscio, dapyliau, bet vistiek cypia..gal kas numanot kame bėdos?

Neprisijungęs TQ

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2010 Birželio 04, 12:17:56 »
atraminis guolis gali braškėti..(kaip vienas iš variantų)  :) pas mane taip yra (!?) bus laiko ir noro pasikeisiu  :V
atraminiu guoliu a4 nera ;)

yra tik ne ratuose  :D

giedrunes

• Svečias
« Atsakymas #52: 2010 Birželio 08, 11:27:36 »
nu man po pirmos tokios ne labai isamios apziuros apziurejo,pasake kad vairo kolonele, kad truksta tepalo vairo stiprintuvo.... todel nusipirkau ipyliau ir garsas dingo kazkur tris savaites vazinejau kaip niekur nieko, bet va sia savaite vel pasigirdo tas girgzdesys... todel jau pirmadieni laukia profesionali apziura servise.... (nes i servisus tik su savais zmonemis vaziuoju,ir tik su rekomendacijomis, tai kol susitariu.., nes po apsilankymu vienai, man pateikia samata ir pasako kad reikia puse masinos keisti  (!?) )

Na man galiausiai pakeite sarnyrus ir jau to garso nebegirdeti vazineju ramiai  :)

Neprisijungęs ivanas-p

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
Audi 100 2.5 tdi 1990 m. kaip vazioj  viskas gerai ijungi laisva pavara musa vaira ijungi pavara proeina, ratai geri, diskai ligi  stabdziai taip pat viskas gerai, granatos geros negaliu surast beda

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2010 Birželio 12, 00:56:47 »
Audi 100 2.5 tdi 1990 m. kaip vazioj  viskas gerai ijungi laisva pavara musa vaira ijungi pavara proeina, ratai geri, diskai ligi  stabdziai taip pat viskas gerai, granatos geros negaliu surast beda
kazko man priminei sita video...
http://www.youtube.com/watch?v=pMigzp1zRIk

Jei jau rasai tai rasyk suprantamai

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2010 Birželio 12, 01:16:52 »
man kazkas siandien uzsilenke, vaziuokleje vienas ratas stovi arti buferio  :[ gerai kad prie pat namu tai atsitiko, tik dabar reiks ieskot slieku kodel pradejo plaukiot masina