Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sarnyru restauravimas  (Skaityta 25804 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Ats: Sarnyru restauravimas
« Atsakymas #75: 2012 Lapkričio 22, 17:18:09 »
Jei ir AUDI centras siunčia į TA nes jie turi galimybę tikrinti pakabą jai stovint darbinėj padėty, tai manau šį tą sako ne tik logiškai mastant, o mašiną pakėlus viskas persitempia kabėjimo metu.
Čia gal ne TA kaltas, o kas mašinas žiūri ;)

Neprisijungęs instead

• Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2012 Lapkričio 22, 17:31:21 »
audi centre irgi dirba zmones ir neaiski ju vidine politika.o pertemt nzn ka ten galima, nes netiek daug viskas sveria,kad truputi sukelus traversa, persitemtu ar plistu gumos.zdz as nesiginciju ir nesigilinu,pasakiau kas realiai buvo ir tiek.jau ir taip nuo temos senai nukrypta.

Neprisijungęs instead

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2012 Lapkričio 22, 17:53:17 »
siauliai,telsiai, man skirtumo nesudaro, gyvenu kaune, esme issaukiau ir ji visai kitur.toks vaizdas,kad nori pasikalbet.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2012 Lapkričio 22, 20:07:26 »
is temos - neitema: "man po..ui, as is Kauno" :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2012 Lapkričio 22, 20:40:18 »
:-]

Neprisijungęs instead

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2012 Lapkričio 22, 22:58:59 »
:facepalm:

Neprisijungęs DeiVidaSC4

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Re: Sarnyru restauravimas
« Atsakymas #81: 2013 Kovo 25, 19:33:49 »
as sarnyrus restauruoju pas viena zmogeli,deduka toki.tai jis man ta plasmase vidui pakeicia,ir uzkala apacia.tai kiek vazinejau normaliai atlaiko,ispradziu sunkiai vaiksto,bet pravazineji biski ir nrm pasidaro

Neprisijungęs MariensŽemaitėja

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2013 Balandžio 16, 16:25:00 »
Visada restauravau sarnyrus ir vargo nemaciau, tik aisku tai darau servise. ir kazkas cia rase jog kainu skirtumas nuo naujo 10-20lt??? baikit juokus restauravimas 35lt, o nauji ~150lt.. tai gal pagalvokim pries rasant tokias nesamones :)

Neprisijungęs M4k1ntosh

• Įrašai: 147
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2013 Birželio 16, 00:26:15 »
Perskaiciau visa tema ir supratau, kad jus normalaus restauruoto sarnyro rankose nelaiket. Kas liecia sarnyrus ir traukiu antgalius visada restauruoju, jau apie 7 metai pas ta paty zmogu, jokiu problemu neturejau, restauruota buvo ir apynaujem ir senom auto. Pats per metus prasuku 60-80k km. ir galiu drasiai teigti, kad restauruota detale laiko 2x ilgiau nei pirkta zymaus vardo LEMFORDER AR BOGE (vienas ir tas pats). Kokiu principu restauruoja niekada nesigilinau, nes man neidomu, visu aplinkiniu tik teigiami atsiliepimai, nesvarbu ar tai naujas BMW ar tai sena Audi.
Man idomu gal kas zinot Kauno apskrityje, gal yra koks rimtas zmogus kuris sugebetu atrestauruoti Audi C4 Quattro galines isvirtimo traukes, nes jau pavargau keisti, visus gamintojus isbandziau, LEMFORDER apie 200, o audi vos 1996m :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2013 Birželio 16, 00:37:59 »
Perskaiciau visa tema ir supratau, kad jus normalaus restauruoto sarnyro rankose nelaiket. Kas liecia sarnyrus ir traukiu antgalius visada restauruoju, jau apie 7 metai pas ta paty zmogu, jokiu problemu neturejau, restauruota buvo ir apynaujem ir senom auto. Pats per metus prasuku 60-80k km. ir galiu drasiai teigti, kad restauruota detale laiko 2x ilgiau nei pirkta zymaus vardo LEMFORDER AR BOGE (vienas ir tas pats). Kokiu principu restauruoja niekada nesigilinau, nes man neidomu, visu aplinkiniu tik teigiami atsiliepimai, nesvarbu ar tai naujas BMW ar tai sena Audi.
Man idomu gal kas zinot Kauno apskrityje, gal yra koks rimtas zmogus kuris sugebetu atrestauruoti Audi C4 Quattro galines isvirtimo traukes, nes jau pavargau keisti, visus gamintojus isbandziau, LEMFORDER apie 200, o audi vos 1996m :)

O kodel netinka tavo senasis restauratorius, jeigu tokie geri atsiliepimai?

Neprisijungęs M4k1ntosh

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2013 Birželio 16, 00:45:26 »
O kodel netinka tavo senasis restauratorius, jeigu tokie geri atsiliepimai?
Jis eina tik ant sarnyru ir traukiu antgaliu, isvirtimo traukes tik viena puse galetu atrestauruoti, kitos nesugeba arba nenori sugebeti, ten senis irgi geras su savais priciudais, nuvezi detale pirma paklausia kokiai cia auto, tik tada kaina pasako...

Neprisijungęs M4k1ntosh

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2013 Birželio 16, 00:51:28 »
Jei kam idomu radau skelbima to pacio zmogaus http://www.autogidas.lt/audi-a6-c5-1999-1023071218.html
15metu patirtis ir garantija 12men. Einamiausiems automobiliams iskarto turi atrestauruotu, atvezi senus, iskart pasiimi naujus.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2013 Birželio 16, 16:07:31 »
Jei kam idomu radau skelbima to pacio zmogaus http://www.autogidas.lt/audi-a6-c5-1999-1023071218.html
15metu patirtis ir garantija 12men. Einamiausiems automobiliams iskarto turi atrestauruotu, atvezi senus, iskart pasiimi naujus.
is foto tai gerai padaryta(y)

Neprisijungęs M4k1ntosh

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2013 Birželio 16, 18:26:50 »
Nera ka kalbeti apie kokybe, musu kaime didzioji dalis auto su restauruotom dalim vazineja, per tiek metu nei vieno blogo atsiliepimo. Sitoj temoj suzinojau, kad kazkam buna dar bedu, luzta metalas ir panasiai :)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2013 Birželio 17, 02:50:43 »
is foto tai gerai padaryta(y)
Kaip nesakyk, bet matosi, kad ne taip kaip is parduotuves. Tik kokybe gal tikrai gera kaip Makintoshas raso.

Neprisijungęs instead

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2013 Liepos 10, 19:44:16 »
pasidomejau del luztanciu pirstu Bajorui ar kam cia.pasirodo isbeldziamas sarnyras iki kritines bukles igauna mikro itrukimus, ko pasekoje daug ir netruksta, kad luztu.dar galimas variantas, kad ratai keturkampiai,o ne apalus :D

Neprisijungęs TMX

• Įrašai: 1106
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2013 Rugsėjo 11, 22:00:17 »
Kokiu tik nuomoniu tik nera net juokas ima... Mitu visokiu prirasyta:D
1 mitas vairas sukuojasi sunkiai tik savaite priklauso kiek vaziuoji
2 kokibiskai atrestauruoti neluzta nenuluzta neissinere jei kazkas is besinerencio sarnyro suestu korpusi ir pirstu bando padaryt  neuja tai tokios ir pasekmes...
3 restauruotam sarnyrui  garantija 1m arba 20k km o kiek garantijos duoda parduotuve?
4 nuluzo pirstas tai restauruotojo klaida perkietai padarytas sarnyras... bet tai tik keletas automobiliu kuriems negerai labai tvirtai daryti.

ir ttt kam klausimu kyla apie restauracija rasykit i PM

Audi A3 1.9TDI Quattro

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2013 Rugsėjo 12, 08:02:44 »
Jei jau gudrauji ir reklamuoji savo "puikiausias" paslaugas tai bent taisyklingai rašyk. Ir kodėl lietuviai mano esą gudresni už visą likusį pasaulį...
Kam propaguoti trečiosioms šalims skirtus dalykus, jeigu gamyba pradėtumėte, tada šaunu būtų. Žingsnis į priekį.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 12, 08:05:43 sukūrė no one »
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs auris-t

• Įrašai: 167
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2013 Rugsėjo 12, 08:36:46 »
o tu pabandyt normalioj vietoj atsirestauruoti kada koki šarnyra ar traukės antgali ir suprasi kodėl žmonės linke restauruoti,o ne pirkti š....parduodama mūsų detalių pardėse

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2013 Rugsėjo 12, 08:41:54 »
Normalioj vietoj? Įdomu ar yra bent vienas restauruotojas, kuria nelaiko savęs normaliu? Parduotuvės turi ir kokybiškų dalių, tik kaina jų gerokai aukštesnė už restauruotas, todėl ir renkasi pigesnį variantą, kiekvieno teisė rinktis

Neprisijungęs Garnis

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2013 Rugsėjo 12, 16:51:42 »
Jeigu kyla klausimas ar pirkti pigu kiniska ar restauruoti pvz originala, tai mano nuomone tik restauruoti. Kiniskas greciau issiners, nei restauruotas sulus. Isbandytas reikalas ant B5 keitinejant po truputi, ant B6 pilnai restauruojant orginalia pakaba. Aisku daug vazinejant ir jeigu nera problemu su pinigais, geriausias variantas iskarto visa komplekta susimesti(pvz kokia Meyle HD).

Neprisijungęs TMX

• Įrašai: 1106
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2013 Rugsėjo 12, 17:59:04 »
Pvz yra neviena rimta imone uzsiemanti restauravima teikenti garantija... pirmas dalykas suprantat kad i lietuva nelabai atkeliauja tikros wokiskos orginalios detales mes jug 3 salys... visi boge lemfiorder dazniausiai tik dezutes... daznai matau isskustus uzrasus... aisku site visi m itai sugalvoti daliu parduotuviu... nes rastauratoriai gadina jiem bizni... ka nori ta sakyk...
Audi A3 1.9TDI Quattro

Neprisijungęs Laimis9

• Įrašai: 523
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2013 Rugsėjo 12, 19:45:19 »
gal galima pvz tu rimtu imoniu?butu gerai kaune esanciu . :)

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2013 Rugsėjo 12, 20:23:51 »
tie patys pas viliu gerai daro, kiek masinu vazineja ten padarytu ir jokiu nusiskundimu. va b5 pasata surestauravom ir apie metai laiko vazineja su juo kazdien negailint (per 1 menesi paemus 60% zvyrkelis, 40% asfaltas) ir niekas nesubyrejo is restauruotu daliu

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2013 Rugsėjo 12, 21:21:09 »
Pvz yra neviena rimta imone uzsiemanti restauravima teikenti garantija... pirmas dalykas suprantat kad i lietuva nelabai atkeliauja tikros wokiskos orginalios detales mes jug 3 salys... visi boge lemfiorder dazniausiai tik dezutes... daznai matau isskustus uzrasus... aisku site visi m itai sugalvoti daliu parduotuviu... nes rastauratoriai gadina jiem bizni... ka nori ta sakyk...
daznai matau isskustus uzrasus
:goodboy:
Tai va. Jeigu randi nutrinta ant detalės vietą(aišku tai galioja tik pagrindiniam gamintojam) tai reiškia, kad detalė yra originalas, tik parduodama ne vw-audi atstovybėje.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)