Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Šarnyrai, diskai, kaladėlės. Audi A4 b5  (Skaityta 1545 kartus)

Neprisijungęs Kivis

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Šarnyrai, diskai, kaladėlės. Audi A4 b5
« Topic Start: 2015 Vasario 20, 14:56:30 »
Sveiki, iškilo toks klausimas, kiek maždaug kainuotų pasitvarkyt man audi a4 b5 tokias problemas:

Dešinės priekis du viršutiniai šarnyrai kliba, vienas apatinis lenktas šarnyras kliba.
Išoriniu granatų apsaugos du vientai.
Kairės pusės galinis viršutinis šarnyras.
Priekinės kaladėlės.
Galiniai stabdžių diskai ir kaladėlės.
Tepaluojasi variklis.

Detales imant iš šroto. Klausimas iškilo, nes nežinau ar verta taisyt ją ar geriau pardavinėti.

Neprisijungęs Pashius1

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
Sarnyrus apsimoketu restuoruoti nes tada ilgiau tarnauja o is lauzyno vaziuokkles daliu neapsimoka pirkiti

Neprisijungęs Kivis

• Žiūrėti profilį
Na taip, buvo svarstytas ir toks variantas. Esmė, kad man įdomi apytikslė kaina su restauravimu/nauja detale + darbu.

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Pasiskambini į bet kurią dalių parduotuvę ar servisą ir viską sužinai, nesuprantu tokių klausimų :think:  O šrote taip pat kainas sužinosi paskambinęs. Tik negi pirksi šrote ne tik kaladėles (kas jau būtų keista, kai naujos pigios), o dar ir granatų apsaugas? :O

Neprisijungęs Kivis

• Žiūrėti profilį
O kokius tu klausimus supranti? Į kiekvieną klausimą galima rast atsakymą pačiam, o ar forumas ne tam, kad padėti jį susirasti? Jei nežinai, tai nerašyk iš viso nieko... Man įdomi kaina ne serviso, jei norėčiau ją vežti ten, neklausčiau čia. Man įdomi nuomonė tų, kurie galbūt užsiema taisymu ir galėtų įvertinti bėdas, jų ištaisymo kainą.

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Nu tai ir rašyk, kad ieškai kokio forumiečio meistriuko, kuris tau tas dalis gautų ar/ir pakeistų pigiau nei servisuose, čia dabar visi turi pult ir kainas tau diktuot kiek kas mokėjo už tą ir aną naują ar naudotą? :think: 

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
nelabai ir as supratau,geriausia imi apsiskambini ir tiksliai pats suzinai kainas-nes tiksliai cia niekas nepasakys...

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Gal pirma miesta parsyk nes ir kainos skiriasi darbu

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
kad tau cia darbas brangiau kainuos nei detales, kas tau nuimines lauzyne granatos gumas?  :goodboy:

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
tai mano patarimas imi kaladeles ir granatos gumas naujas, sarnyrus restauruoji, nes visi kaulai labai brangus, o diskus gali gyvesnius lauzyne paziuret, nes nauji beveik 100lt vnt

Neprisijungęs Pashius1

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
vaziuokle tik restauruot jai aliuminis neiskoryjas nes tada ilgiau tarnauja ir nesuki galvos metus po metu pasitikrini vaziuokle ir susiremontuoji kur vienas sarnyras koks jai kliba 

Neprisijungęs Ryckutis1

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Turiu diskus kuriuos reik nusitekint, jie dar su gerais guoliais (galiniai diskai) ir kalades galiu duot. Už 20 € viska
O nauju ate tai gal 30-40 € uz diska galini. 40€ kaladeles galui komplektas4vnt guoliai 20€ skf berods
Prie to pacio, ka kainuot gali suportu laikikliai kur kreipianciosios yra? Nauju buna pirkt?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 26, 20:38:17 sukūrė Ryckutis1 »

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Kreipianciuju laikiklis kazkas kainuos nuo 10iki15€arba visas suportas

Neprisijungęs Ryckutis1

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį

o ju nauju buna? Ar cia nauju kaina? Puses skkiriasi ar ne ? :S

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį

Klaipedoj sunku su tuo laikikliu, naujas labai brangus, o srotai nenori parduot be suporto :)